AS Roma - Manchester United
1- 2.60
X- 3,10
2- 2.65
Zapraszam wszystkich do dyskusji na temat tego spotkania. :gool:
1- 2.60
X- 3,10
2- 2.65
Zapraszam wszystkich do dyskusji na temat tego spotkania. :gool:
Ciekawy kurs na Romę, ale bardziej przychylałbym się do 1X..Roma u siebie nie przegra, grają bardzo dobrze..gorzej będzie w Anglii, gdzie Manu raczej minimalnie, ale pokona remis. Patrząc teraz..postawiłbym tak: W Rzymie 1X, w Anglii 2.
ty chyba nie mówisz poważnie że grałbyś teraz 1x a potem 2 ... a może i tak uważasz nie wiem... ja bym zagrał teraz 1x a potem czystą 1 ... bo manchester u siebie nie przegra, a w rzymie najprawdopodobniej zremisuje :-D
man utd pokona barce w 1/2 bo tam sie spotykaja, ale to teraz nie istotne, absolutnie nie wieze w to zeby roma mogla zagrozic united. juz w rzymie manchester pokaze wlochom gdzie ich miejsce. roma gra pilke ktora pasuje united. grali ostatnio ze soba 4 razy, raz wygrala roma bo miala przez 60 minut przewage zawodnika. united w tej formie nie da romie zadnych szans
No jesteś pewny siebie zobaczymy jak Mu pójdzie w Rzymie ROMA to ROMA wygrała z Realem więc trochę rzeczywiście patrz na ten dwumecz.Co mogę dodać FORZA ROMA:spokodfhgfh:
Nie jest sztuką pokonac Real, który gra ostatnio bardzo słabo; i nie mów, że Real to zawsze Real. Roma odgrażała się, że w fazie grupowej zrewanżują się MU, jak było każdy wie. Wystarczy niech MU osiągnie bramkowy remis w Rzymie, wtedy piłkarze Romy przyjadą na Old Trafford lekko przestraszeni ;] (do dziś pamiętam te pamiętne 7-1).
Fakt, że Roma to silniejszy rywal od Barcelony, więc jeśli MU przejdzie Rzymian to przejdzie także Katalończyków.
GLORY GLORY UNITED
Mysle iz Roma ma u isebie dosc odbre szanse na wygrana w okolicach 2-0 3-1 , MU gra sie ciezko z wloskimi druzynami , a od 7-1 minelo sporo wody w Tamizie.
Nie wiem dlaczego niektórzy ciągle przypominają to 7:1. Przecież Roma już jest całkiem inną drużyną. Niby większość piłkarzy ta sama, ale gra jaką obecnie prezentują Giallorossi jest o wiele dojrzalsza niż sprzed sezonu. Dlatego ja (myślę, że większość tak zrobi) postawię na czystą 1, lub 1x, w zależności od stawki. heh... obym się nie mylił![]()
Te zdanie pozostawie bez komentarza.A MU jak straci punkty ze złamasami tez bedzie srac i bedzie musiala odpsac z LM idac twoim tropem myslenia.
MU nie wygra w Rzymie , remis malo realny - mam wielka ochote by odpadlo z LM jak najszybciej.
C.Ronaldo jak tak bedzie grac to go skosza predzej czy pozniej , mimo ze Italia to najbardziej ''aktorski'' kraj.
3-1 dla Romy mozliwe jak najbardziej , no moze 2-0 , 2-1.
7-1 tez mozliwe ale jak sie sedzia wkurzy na wiecznego nurka![]()