>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Arkusz kalkulacyjny Excel

vitoss 18

vitoss

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Nowa Huta - Kraków
Witajcie, mam nadzieje że kolega się nie obrazi że do jego temaciku wrzucę swój arkusz kalkulacyjny który zrobiłem sam dla siebie. Nie chce zakładać nowego tematu a żeby nie robić spamu.
Opinie mile widziane, link do arkusza:
http://speedy.sh/VeHf4/Statystyki.xlsx
Oczywiście wszystkie dane możecie sobie usunąć. Mam nadzieję że komuś to się sprzyda.
O Zaletach i wadach się nie rozpisuje, plik ma małą pojemność i każdy może go sciągnąć i zobaczyć ????

futro_z_kreta 41

futro_z_kreta

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
kraków
Witajcie, mam nadzieje że kolega się nie obrazi że do jego temaciku wrzucę swój arkusz kalkulacyjny który zrobiłem sam dla siebie. Nie chce zakładać nowego tematu a żeby nie robić spamu.
Opinie mile widziane, link do arkusza:
http://speedy.sh/VeHf4/Statystyki.xlsx

Oczywiście wszystkie dane możecie sobie usunąć. Mam nadzieję że komuś to się sprzyda.
O Zaletach i wadach się nie rozpisuje, plik ma małą pojemność i każdy może go sciągnąć i zobaczyć ????

Ooooo.. jaki ładny ;)

Odświeżam mój:
http://www.sendspace.com/file/fquczr

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
kamcio514 +2 Punkty
generalkaman +2 Punkty (Dzięki za arkusz, super się sprawdza przy prowadzeniu statystyk :))
zibb +1 Punkty
flak19 9

flak19

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Pniewy
Dodam też coś takiego: http://fklar.pl/download/12/
Nie jest to zwykły arkusz do prowadzenia statystyk, lecz wspomagający łączenie zdarzeń w kupony. Wylicza AKO, zysk i podpowiada jakiego jeszcze kursu brakuje do wskazanego kursu łącznego. Polecam ????

rwwp 0

rwwp

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Ruda Slaska
Do futro_z_kreta : Będziesz jeszcze ulepszać obecną wersje twojego arkusza kalkulacyjnego ? Przydałaby sie opcja wpłat i wypłat ???? Nie moge ingerować w twój arkusz a sam takiego w życiu nie stworze :p
Pozdrawiam ????

rafput 55

rafput

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
z nienacka
Hasło się zmieniło? Podawane w tym wątku mi nie działa, a chętnie bym sobie dodał miesiące, zrobił kilka zmian pod siebie (jeśli można oczywiście) ????

rwwp 0

rwwp

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Ruda Slaska
Dołączam sie do prośby bo kalkulator nie liczy mi yieldu po wpisaniu 150kuponów w danym miesiącu ????

darter 134

darter

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Warszawa
Świetna robota futro ????
Przydałoby się jeszcze podzial stanu konta na bukmacherów (ja np gram w 6 bukach - gram tam gdzie jest najlepszy kurs). Czyli przy typie wkleić tabelkę na &quot;bukmachera&quot; i gdzieś po prawej stronie podział aktualnego bilansu na bukmacherów (np. Ogólnie: 100zł i że w Pinnacle: 50, Bwin 30 i bet365 20). Np. zagrałem typ za 20 w pinn i wtedy po prawej stronie wyskoczyloby już ze w pinn mam 30.

S 0

skrzypekk

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
A ja bym prosił o hasło jeśli można bo chciałbym zmienić podatek z 10 na 12% ????

ted 9,1K

ted

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
una paloma blanca
Jakby ktoś potrzebował to taki prosty arkusz, wiadomo można rozszerzyć na więcej typów oraz na miesiące oraz sobie zrobic zakładke na podsumowanie roczne

H 0

herossik

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Sorry za odkop ale posiada ktoś jeszcze ten arkusz od Futro kreta? Jeszcze miesiac temu dało się go pobrać a teraz po formacie kompa chciałem pobrać i lipa ;/

awesome-types 16

awesome-types

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
z tym arkuszem obstawienie jest jak prowadzenie firmy w której prowadzi się uproszczoną księgowość ????

S 5

sateja

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
A czy ma ktoś może arkusz, który łączyłby w sobie zalety vCalc 2.0 i ten od użytkownika futro_z_kreta?
- obsługa kuponów, singli ( kurs wyliczany z 2 i więcej okienek z kursem singli )
- więcej statusu zakładu ( azjany, połowa wygranej, przegranej )
- więcej rodzaju zakładu ( dnb, bts )

rijo 407

rijo

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Kielce
Ktoś poszukuje prostego, acz bardzo pomocnego arkusza kalkulacyjnego z wieloma statystykami? W takim razie zapraszam do wypróbowania Wielkiego Kalkulatora Bukmacherskiego mojego autorstwa! Działa on na bazie OpenOffice Calc, nie jestem pewny czy pójdzie na Excelach, to chyba jego jedyny minus...
A tak poza tym to jest on:
  • czytelny
  • prosty
  • dość ładnie(kolorowo) zbudowany
  • dokładny

Zapraszam do wypróbowania, możecie tutaj zgłaszać wszelkie błędy, będę starał się je korygować.

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
bizziss +3 Punkty (Spoko arkusz-dodalem sobie tylko "nazwe zdarzenia" i walute i smiga ;))
python +1 Punkty
harnas85 0

harnas85

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Katowice
vCalc super kalkulator tylko żeby jeszcze 12% obliczało.
Może ktoś sobie poradził z tym i podzieli się widzą jak to zmienić w tym kalku?
Gram przeważnie w Fortunie z podatkiem, jak wiadomo.

6rok 8

6rok

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
czy może ktos dysponuje arkuszem ulozonym pod totolotek.pl, który odejmowalby podatek od zawartych zakładów wdl totolotkowych realiów?

L 0

lypa23

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Świetny kalkulator. Dobra robota futro_z_kreta