>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Argentyna 2016

Status
Zamknięty.
kapszti 7,3K

kapszti

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Lublin
Robson @ Ja wybrałem over 1,5 na Rosario i skończyło się pomyślnie. Generalnie na czyste zwycięstwa La Canalla nie ma co grać, bo tracą sporo głupich goli i zawsze rywalowi pomogą, nawet jak są w dobrej sytuacji. Piszesz, że kartka Pinoli przeszkodziła, ale nie do końca się zgodzę, bo mieli kontrolę nad meczem. Dowieźli remis do przerwy, potem mimo gry w osłabieniu zaatakowali od początku drugiej połowy - prezent Somozy i grają po 10, później gol na 2:1 i powinni dobić rywala, który był o klasę gorszy. Potem błędy, kontry rywala i dwie sztuki Zabali i po zabawie. Który to już raz tracąc głupie gole tracą punkty, to nie sposób zliczyć...
Quilmes wreszcie zaczął coś grać, czego efektem były wygrane nad San Lorenzo i Velezem, z kolei zakłóciła wszystko porażka z Gimnasią, ale niemniej ekipa z piwnego miasta już wygląda inaczej niż na początku sezonu i przede wszystkim lepiej w defensywie, bo to był główny problem ekipy Grelaka. Ja ten mecz odpuszczam, bo Arsenalu nie widziałem, więc nie wiem czego się tutaj spodziewać. Zagram sobie coś innego:
Estudiantes LP over 1,5 @ 2,10 Bet36,5✅3:2
Estudiantes wróciło na dobre tory w domowych meczach. Najpierw porażka z Lanus i remis z Tigre, ale mecze z Argentinos, Gimnasią i DyJ zrobiły swoje - 3 wygrane, do tego 9 strzelonych goli, więc musi robić wrażenie. Dzisiaj pełna moc w ofensywie, bo wraca po kontuzji Gata Fernandez, a więc on z Viatrim z przodu, a po bokach Auzqui i Solari, czyli czego chcieć więcej:razz: Rywal nie łatwy, bo Atl. Tucuman, mimo że jest beniaminkiem, to jest czwarte w tej grupie. Przede wszystkim Atletico jest mocne u siebie, bo 4 wygrane i jeden remis robią wrażenie, ale na wyjazdach też potrafili ograć chociażby Boce! Z drugiej strony Tigre i Lanus znalazły na nich sposób.
Liczę, że Estudiantes również i dlatego gram zakład na 2 gole dla Pincharratas, bo ofensywa ekipy Vivasa mnie przekonuje, potrafią stworzyć sobie sporo sytuacji i kwestia to ich wykorzystanie.

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
robson-united +29 Punkty
majekx +2 Punkty (ov 1,5 zespołu - dobry pomysł)
donadoni86 +2 Punkty (dzięki!)
majekx 24,9K

majekx

Znawca
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Lódz
Witam,
po emocjach Copa Libertadores wracamy na ligowe podwórko. Dziś przyglądam się meczowi:

Gimnasia La Plata - Godoy Cruz
- bts - @1,95 - bet3.6.5 ✅ (2:2)
i dla odważniejszych:
Gimnasia La Plata - Godoy Cruz - x2 - @1,85 - bet3.6.5
(2:2)
Gimnasia La Plata - Godoy Cruz - 2 - @4,2 - bet3.6.5 ⛔ (2:2)
//edit - pierwsza bramka po karnym dla Gimnasii... moim zdaniem dyskusyjny... potem na Godoy wrócił z dalekiej podróży i wywalczył remis.

od razu na początku powiem, że typ 2 od rana cały czas idzie w górę... więc coś jest na rzeczy... - radzę pograć go &#39;for fun&#39;. A teraz przejdźmy do właściwej analizy. Mecz Gimnasia vs Godoy to spotkanie 6 i 1 drużyny pierwszej strefy. Ostatnie mecze gospodarzy z La Platy przed własną publicznością wyglądają dobrze: 3-1-1, bramki: 6-4. Przyjezdna drużyna natomiast ma takie statystyki na ostatnich wyjazdach: 3-1-1, bramki: 9:5.
Oba zespoły miały czas na odpoczynek, nie grają w Copa. Po wynikach i tabeli wnioskuję, że Godoy Cruz nie jest chłopcem do bicia i na wyjazdach spisuje się bardzo dobrze. Za Gimnasią przemawiają własne ściany i własna publiczność. Cóż podsumowując, myślę, że Godoy coś strzeli (umie grać na wyjazdach)... jeżeli coś strzeli to i Gimnasia coś ustrzeli.. (wiadomo gospodarz) - dlatego właśnie bts... a ja poszedłem krok dalej jeżeli obie strzelą.. to na tym się skończy (stąd x2)... albo właśnie Godoy strzeli więcej (stąd czysta 2).
pozdrawiam
m.

majekx 24,9K

majekx

Znawca
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Lódz
Witam,
na dzisiejszy wieczór wybrałem sobie spotkanie:
San Martin San Juan - Estudiantes La Plata - 2 - @2,4 - bwin ✅ (0:2)
San Martin San Juan - Estudiantes La Plata - bts - @1,8 - bwin ⛔ (0:2)
San Martin San Juan - Estudiantes La Plata - Estudiantes ov 1,5 - @2,5 - bwin
(0:2)

Dziś moim faworytem jest drugi zespół drugiej strefy Primera Division. Estudiantes walczy o awans do eliminacji do Copa Libertadores. Aktualnie zajmuje 2 miejsce w strefie 2 - 22 pkt, 7-1-2 - 19:9. Gospodarz natomiast w tej samej strefie zajmuje 7 miejsce - 16 pkt, 4-4-2 - 17:14. Jak widać oba zespoły dużo bramek strzelają... stąd bts. Dziś postanowiłem jeszcze zerknąć na mecze obu zespołów z top 5 obu stref:
San Martin:
(W) 9.04 Huracan 3:4
(D) 29.02 Lanus 2:2
(D) 18.02 Boca 0:1
Estudiantes:
(D) 12.04 Atletico Tucuman 3:2
(D) 13.03 Gimnasia 3:0
(W) 5.03 Huracan 0:1
Wydaje się, że oba zespoły są na fali... ale jak się przyjrzeć to jednak Estudiantes miało cięższych przeciwników.. a to, plus ich druga pozycja w lidze... to w sumie daje mi ich zwycięstwo Estudiantes. Jeżeli teraz popatrzyłem całościowo: bts i win gości to jak nic dodaję jeszcze Estudiantes ov 1,5.
pozdrawiam
m.

lorek22 +4 Punkty
majekx 24,9K

majekx

Znawca
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Lódz
Witam,
wracamy na ligowe podwórko. Dziś mecze nie porywają... grają zespoły z końca tabeli z tymi ze środka tabeli. Jakoś nie miałem pomysłu co wybrać - ale jedna coś tam trzeba zagrać. Dlatego dzisiejszy typ jest trochę &#39;na siłę&#39; - więc niech nikt się nie waży grać go za maksimum stawki. Wybrałem spotkanie:

Olimpo Bahia - Aldosivi
- xHT+no bts - @2,4 - bet3.6.5 ✅

\\edit.. no i do przerwy 0:0... jednak z golami to tradycjonaliści ????

Olimpo jest ostatnie (15) w 1 strefie - 2-3-6, bramki 7:13. Aldosivi natomiast to ligowy średniak (10) w 2 strefie - 3-4-4, bramki 15:20. Patrząc na statystyki widzę, że w 5 meczach u siebie Olimpo aż 4 razy remisowało po 45 min., Aldosivi na 5 meczy wyjazdowych tylko 1 remis do przerwy. Olimpo u siebie do przerwy miało takie wyniki:
San Lorenzo 0:1
Arsenal 0:0
Belgrano 0:0
Rosario 0:0
River 0:0
Musicie przyznać, że w pierwszych 45 min Olimpo raczej czeka z bramkami na spóźnionych kibiców ????
Wyjazdy Aldosivi to:
Defensa y Justica 1:0
Tucuman 0:1 (gol w 47 min)
Huracan 2:0
Newells 1:0
Boca 1:1 (stracili gola w 45 min)
czyli głównie porażki, ale porażki z zespołami reprezentującymi jakiś poziom. Dlatego nie wróżę tutaj goli do przerwy. Jeżeli coś wpadnie to pewnie w 2 połowie jak już wszyscy spóźnialscy będą na stadionie ;), a i piłkarze będą ciut bardziej zmęczeni.
pozdrawiam
m

majekx 24,9K

majekx

Znawca
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Lódz
Witam,
Dziś kilka ciekawych meczy w lidze. Grają zespoły z samego szczytu tabeli. O ile zwycięstwo Lanus jest pewne, zwycięstwo San Lorenzo czy Godoy prawdopodobne o tyle je wybrałem coś innego. Skupiam się na meczy tego ostatniego - Godoy Cruz:

Godoy Cruz - San Martin
- ov2,2+bts - @2,37 - bet3.6.5 ⛔ (1:0)
Godoy Cruz - San Martin - bts - @1,8 - bet3.6.5
(1:0)
//edit - totalna lipa... San Martin dwie poprzeczki a końcówka na 2-3 gole... ale jak się sam na sam nie wykorzystuje. Zawiodłem się na Godoy

Godoy prowadzi w swojej strefie, ale ich spotkania na własnym stadionie już nie wyglądają tak różowo: 3-1-1, bramki 9:4. Na 7 spotkań w tym roku na własnym stadionie w aż 5 tracili bramki. To już dobrze wygląda. Natomiast jak zaglądam na statystyki San Martin to widzę, że to zespół overowy. Sporo strzela i sporo traci bramek. Zajmuje 8 miejsce w drugiej strefie. Wyjazdy wyglądają następująco: 1-3-1, bramki 10:10. W tym roku na wyjazdach grali 5 razy. Zawsze coś strzelali. Czyli wychodzi mi, że coś ustrzelą.. ale na Godoy też liczę.. czyli mam już, że oba teamy coś ustrzelą.. a stąd już całkiem blisko do overa. Kurs kusi - więc i to proponuje.
pozdrawiam
m

majekx 24,9K

majekx

Znawca
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Lódz
Witam,
po wczorajszej totalnej porażce dziś pora na odrabianie strat. Dziś na tapetę biorę:

Racing Club - Independiente
- bts - @1,8 - bet3.6.5 ⛔ (0:0)
\\edit - brak słów.. cała kolejka na underach.. a wczorajszy dzień - wszystkie mecze po 0:0 ????

w tym roku na własnym stadionie Racing w 9 meczach aż w 7 tracili bramkę. Independiente w 2016r. na wyjazdach grało 7 razy i w 5 spotkaniach strzeliło bramki. To już wygląda obiecująco. Dalej patrząc na tabelę meczy dom/wyjazd widać, że Racing o drużyna overowa - 5 meczy - bramki 10:8. Wyjazdy Independiente też są dla mnie ok - 5 meczy - bramki 6:3. Co więcej - ostatni mecz Racingu to 2:2 z ostatnim zespołem ligi - Arg. Juniors. Natomiast Independiente wygrało na wyjeździe z Velez (6 pozycja) 2:0. Dlatego mam nadzieje, że dziś bramki będą i Independiente, które jak by nie było gra ciut poniżej oczekiwań w tym meczu coś ustrzeli. Co do Racingu - jestem spokojny... oni potrafią strzelać i pokazują to w każdym meczu.
pozdrawiam
m

larkspur 4,7K

larkspur

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Kraków
Racing Club - Independiente

Racing Club kontra Independiente a wiec ciekawy mecz , który zostanie rozegrany jutro o godzinie 22:45. Racing Club jest faworytem do wygrania tego meczu, ale nie bedzie to latwe. Indepediente traci tylko 5pkt do mozliwosci gry w Copa Libertadores. Racing zas jest w gorszej sytuacji bo traca az 10pkt do 2.miejsca. Goscie z seria 6spotkan bez porazki ale moga sie skupic tylko na lidze. Racing gra jeszcze w CL i maja bardziej napiety terminarz. Ja stawiam na wyrownany zaciety mecz .

1X @1.60 Bet365 ✅✅✅
X/X @4.75 Bet365
✅✅✅

donadoni86 +2 Punkty (dzięki!)
majekx 24,9K

majekx

Znawca
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Lódz
Ja stawiam na wyrownany zaciety mecz .
Gratulacje - zwłaszcza to x/x. Wyrównany był, zacięty - widziałem bardziej zacięte. Ogólnie jestem mocno zawiedziony całą tą kolejką.
pozdrawiam
m

majekx 24,9K

majekx

Znawca
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Lódz
Witam,
ponieważ dziś oferta jest wyjątkowo uboga zerknąłem sobie na 2 ligę. Primera B Metropolitana. Zainteresował mnie meczy:
Almirante Brown - UAI Urquiza - x ht - @1,95 - bet3.6.5 ⛔ (0:1) 0:2
dla odważniejszych:
Almirante Brown - UAI Urquiza - 1 - @2,37 - bet3.6.5
(0:1) 0:2
dla desperatów:
Almirante Brown - UAI Urquiza - x ht/1 ft - @5,5 - bet3.6.5
(0:1) 0:2
\\edit - pofolgowałem sobie trochę, trochę odpuściłem analizy.. trzeba się mocniej przykładać... pech.. gol z karnego w 45+2... to juz ustawiło mecz, chociaż szczerze przyznam, że UAI miało przewagę... kolejne typy i analizy muszą byc dokładniesze i pewniejsze.

Grają zespoły z 17 i 19 miejsca (na 20 teamów w lidze). Na 5 spotkań (odpowiednio dom/wyjazd) ich wyniki do połowy wyglądają następująco:
Almirante - 0-3-2, UAI - 1-2-2. Oba zespoły ie grzeszą skutecznością. Myślę, że pierwsza połowa to będzie bardziej próba rozgryzienia przeciwnika i murowanie własnej bramki - w obu przypadkach. Almirante teoretycznie może spróbować przełamać złą passę na własnym stadionie - ale nie z ich skutecznością i wypoczętymi piłkarzami UAI - które to zapewne będzie się bronić i starało wywieść jeden punkt.
pozdrawiam
m

majekx 24,9K

majekx

Znawca
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Lódz
Witam,
i znów liga argentyńska... Na dziś na pewno polecam zagrać zwycięstwo Lanus:
Tigre - Lanus - 2 - @2,25 - bet3.6.5 ✅ (0:1)
Tigre to 11 zespół w swojej grupie. niby w domu graja ok.. ich wygrane to (odpowiednio od ostatnich meczy), zespoły z miejsc: 15 (gr 1), 7 (gr 2), 3 (gr 2). Remis z zespołem z miejsca 12 (gr 2), oraz porażka z 4 (gr 2). Dodatkowo Tigre gra bez Rincona 7 (4) meczy, 751 min na boisku i bez Piriza 5 (2), 466 minut na boisku w lidze. Lanus nie trzeba przedstawiać - ten sezon jak na razie należy do nich. Po wyjazdowych potknięciach i porażce z Racingiem i remisie z San Martin przyszły zwycięstwa na wyjeździe z Banfield i Union - oba bez straty gola. Lanus osłabione będzie na pewno brakiem Marcone (czerwona kartka) - 10 (1), 809 min. Ale jeżeli trener wystawi obi Gomezów czy Sanda... typ powinien wejść.
Drugi pomysł na dziś to:
Rosario - Gimnasia - un 2,5 -@1,66 - bet3.6.5 ✅ (0-1)
Rosario przed meczem z brazylijskim Gremio w CL. Zawieszony za czerwoną kartkę jest Musto - 11 razy w podstawowym składzie w lidze i 986 min na boisku. Myślę, że tutaj Rosario zagra ostrożnie i zachowawczo, chcąc &#39;przejść&#39; mecz minimalnym nakładem sił - a i pewnie trener będzie chciał poćwiczyć grę z kontry i obronę przed meczem z Gremio (wygrana na wyjeździe 1:0). Gimnasia natomiast nie należy do zespołów overowych. Myślę, że oni też będą zadowoleni z bezbramkowego remisu - także mam nadzieje nie rzucą się do szaleńczych ataków. Gimnasia nadal bez Bou (najlepszy strzelec). A to w ich przypadku duża strata.
pzdr.
m

piotrkulinoga 15

piotrkulinoga

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Kraków
QUILMES VS. GODOY CRUZ

Co sądzicie o tym meczu? Warto stawiac na Godoy Cruiz? Duży kurs a gra 1 drużyna z 11 i Queilmes w slabej formie.

robson-united 7,8K

robson-united

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Old Trafford
@piotrkulinoga, szybciej pytaj. Tak samo jak inni, nie ma co na ostatnią chwilę dyskusji zostawiać. Wtedy zawsze jest szansa, że ktoś odpowie.

VS

San Lorenzo - River Plate
Typ: San Lorenzo @ 2,01 Pinnacl
✅✅2:1​

Krótko bo nie ma co się rozwodzić.
- San Lorenzo wciąż z szansami na mecz o mistrzostwo, aby tam trafić trzeba dziś wygrać koniecznie z River Plate
- River Plate obecny rok ma słabiutki, w środę odpadli z Libertadores ze słabym Independiente della Valle, owszem rewanż gnietli niemiłosiernie, dwie poprzeczki, goście z połowy nie wychodzili, ale wyszła słabość River i niemoc w ofensywie.
- River dziś bez najlepszego obrońcy, Gabriel Mercado kontuzja. Zastąpi go Casco albo Vega. Mammana też ma nie grać, dziwne w ogóle, że Gallardo nie daje grać Mammanie i Pity Martinezowi, to przyszłość, to z nich mogą mieć mnóstwo kasy, a Gallardo preeruje dziadka Ivana Alonso czy D&#39;Alessandro. Dziwna polityka.
- San Lorenzo poza drobnymi brakami jak Kalinski czy Cauteruccio nie ma problemów ze składem.

San Lorenzo: Sebastián Torrico; Julio Buffarini, Marcos Angeleri, Matías Caruzzo y Emmanuel Mas; Juan Mercier y Néstor Ortigoza; Fernando Belluschi, Sebastián Blanco y Ezequiel Cerutti; Nicolás Blandi

River: Marcelo Barovero; Gonzalo Montiel(lub Milton Casco), Jonatan Maidana, Eder Álvarez Balanta, Casco(lub Vega); Camilo Mayada, Leonardo Ponzio e Ignacio Fernández; Andrés D’Alessandro; Lucas Alario e Iván Alonso.

San Lorenzo wygrywało u siebie z Rosario, z Huracanem itp itd. U siebie grają świetnie. River gra siermiężnie, dla nich sezon w zasadzie juz sie skończył. W lidze na nic sznas nie ma.
Zmotywowane San Lorenzo dla mnie jest zdecydowanym faworytem.
Mecz coś jak niedawny w Copa Libertadores Sao Paulo - River, wtedy się skończyło 2:1, teraz motywacja jest identyczna, a San Lorenzo ma ogromny potencjał. Gram gospodarzy.

omen75 +4 Punkty (rynek to potwierdzal;])
majekx 24,9K

majekx

Znawca
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Lódz
Witam,
podpinam się do typu @robsona United. River jeszcze bez Vangioniego (656 min. w lidze) - czyli bez kolejnego obrońcy. Wg mnie najgorszy jest brak Mammany - jeden z bardziej wyróżniających się piłkarzy River. W tym sezonie River już chyba odpuściło zupełnie ligę (a tylko to im zostało). Widać u nich duży kryzys. Słabe punkty River to na pewno skrzydła. A tak preferuje grać San Lorenzo. San Lorenzno - które w lidze jest w czołówce i walczy cały czas o prawo do gry w wielkim finale ligi argentyńskiej.
a co do D&#39;Alessandro - no cóż - tak naprawdę to nikogo River nie ma lepszego na AMC.
ze swojej strony dodam jeszcze taki typ:

San Lorenzo -River Plate
- San Lorenzo ov1,5 - @2,2 - bet3.6.5 ✅ (2-1)

\\edit - zgodnie z przewidywaniami.. ale to co robił bramkarz San Lorenzo w pierwszej połowie to mogło doprowadzić do zawału serca.

innymi typami, które dziś wystawiam są (oczywiście za stawkę odpowiednio mniejszą):
Racing Club - Estudiantes LP - x - @3,25 - bet3.6.5 ✅ (0:0)
Racing Club - Estudiantes LP - x/x - @4,75 - bet3.6.5 ✅ (0:0)
Patrzę tutaj na ostatnie mecze - Racing u siebie 1-3-1, Estudiantes na wyjazdach: 3-1-1. Ale trzeba zaznaczyć, że 3 ostatnie mecze Racingu o siebie to remisy. Dlatego myślę że podtrzymają passę. Zwłaszcza, że to Estudiantes jest delikatnym faworytem i może się poszczycić tylko 9 bramkami straconymi w lidze. W Racingu już powinien zagrać Bou ale pauzują za kartki Cabral i Martinez. Dlatego mecz powinien być wyrównany i stąd moje typy.
pozdrawiam
m

robson-united 7,8K

robson-united

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Old Trafford
vs

Boca - Huracan

Boca Juniors skupiona na Copa Libertadores już tylko i wyłącznie. Superclassico z River za nimi, liga na dalszy plan zeszła stąd dziś rezerwowy mocno skład.

Boca Juniors: Guillermo Sara; Nahuel Molina, Fernando Tobio, Alexis Rolín y Jonathan Silva; Alexis Messidoro, Cristian Erbes, Julián Chicco y Nicolás Colazo; Sebastián Palacios y Nicolás Benegas

Huracán: Marcos Díaz; José San Román, Hugo Nervo, Federico Mancinelli y Luciano Balbi; Mauro Bogado y Matías Fritzler; Cristian Espinoza, Daniel Montenegro y Mariano González; Ramón Abila

Czyli coś na Huracan warto wg mnie spróbować lekko @4,00 b365.

VS

Lanus - Aldosivi
Typ: Lanus @ 1,55 b365
✅✅2:0​

Wysokie te kursy wciąż na Lanus dają, jakby nie wierzyli w nich wcale, a oni co tydzień udowadniają swoja dobrą grą i zamykają usta niedowiarkom. Awans do meczu o mistrza, prawie pewny mają już, bo Estudiantes remisowlai trzy ostatnie gry.

Lanus po prostu zdecydowany faworyt. Wygrywają dziś i są w finale.

majekx 24,9K

majekx

Znawca
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Lódz
Witam,
@robson United - pamiętaj, że dziś Lanus bez filaru obrony - Luis Gomez pauzuje za czerwoną. Może i mają kim go zastąpić.. ale ich przewaga jest duża - i boję się, że odpuszczą mecz. Chciałem na nich stawiać ale jednak mam jakieś opory - dlatego ich pasuje.
Obserwuję natomiast mecz:

Atletico Tuciman - Belgrano
- 1 - @1,9 - bet3.6.5 ✅ (2:1)
3 zespół strefy 2 gra z zespołem 12 strefy 1. Atletico musi to wygrać żeby nie stracić do Estudiantes a tym samym mieć szanse na 2 miejsce w strefie i grac w eliminacjach Copa Libertadores.Atletico powinno grać w optymalnym składzie, natomiast w Belrgano zabraknie Marquesa - podstawowego napastnika z największą ilością asyst w drużynie. Atletico na swoim boisku jest bardzo mocne - pokazują to ostatnie mecze - 4-1-0. Natomiast wyjazdy gości wyglądają następująco - 0-1-4. Myślę mecz będzie jednostronny ze zdecydowaną przewagą Atletico. Belgrano nie ma za mocnej obrony - więc Atletico powinno bez problemu wygrać.
pozdrawiam
m.

bartumadridist +2 Punkty
majekx 24,9K

majekx

Znawca
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Lódz
Witam,
jakieś propozycje na dzisiejsze mecze? ja raczej typ z serii &#39;coś a siłę&#39;, bo nie mam pomysłu czy weny:

Sarmiento Junin - Patronato Parana
- ht x - @1,95 - bet3.6.5 ⛔ (1:0 (1:0) )
Zdaje się, że zabraknie tylko skrzydłowego Patronato - Mauricio Carrasco. Reszta graczy obu zespołów będzie dostępna do gry. Sarmiento to ostatni zespół strefy 1. Patronato zajmuje natomiast 9 miejsce w tej strefie. Faworytem jest Patronato ale skoro grają w Junin to tutaj szanse się wyrównują. Jak patrzę na osiągnięcia obu zespołów w lidze to na 6 spotkań, do przerwy gospodarze remisowali 3 razy. Ta sama statystyka u gości wygląda jeszcze lepiej - na 6 spotkań - w 4 był remis do przerwy. Jak analizuję mecze u siebie Sarmiento, to ostatni mecz co prawda wygrana nad Colon Santa Fe, ale wcześniej 2 remisy po 0:0 z Independiente i Godoy. To pokazuje, że umieją się bronić. Patronato ostatni mecz przegrało (prowadząc do przerwy) ale wcześniejsze ich 3 mecze wyjazdowe to remisy do przerwy. Dlatego uważam, że i tym razem do przerwy będzie remis. Oba zespoły po prostu będą chciały nie przegrać.
pozdrawiam
m

majekx 24,9K

majekx

Znawca
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Lódz
Witam,
już dziś zaczynamy kolejną kolejkę ligi. Ja wybrałem takie spotkanie:
Atletico Tucuman - San Martin San Juan - 1 - @1,66 - bet3.6.5 ✅ (3:2)
Atletico Tucuman - San Martin San Juan - ht 1/ft 1 - @2,5 - bet3.6.5 ⛔ (3:2 (0:1))
\\edit - miał być lekki, łatwy i przyjemny mecz.. wyszedł horror z łamakiem.

Atletico walczy o prawo gry w Copa Libertadores. Aktualnie zajmuje 3 miejsce w grupie ze stratą 1 pkt do drugiego Estudiantes. Ich mecze na własnym stadione wyglądają imponująco - 9 -1 -0 (w pokonanym polu zostawili Defense, Racing czy Huracan - strzelając każdej z tych drużyn po 2-3 gole). Co prawda Atletico zagra najprawdopodobniej bez obrońcy Romata i pomocnika Gonzaleza ale jeżeli w wyjściowym składzie będą (a nic nie stoi na przeszkodzie, żeby ich nie było) Menendez czy Rodrigues to wynik powinien być tylko jeden - wygrana Atletico.
Ich przeciwnikiem będzie San Martin, które już w zasadzie nie gra o nic. Zajmuje w lidze 8 miejsce, wyjazdy wyglądają następująco - 1 - 5 - 4. W San Martin za kartkę pauzuje podstawowy napastnik (i najlepszy strzelec) - Toledo i obrońca Mattia (kontuzja).
Jeszcze jak przeglądam ostatnie mecze Atletico i Estudiantes to widzę, że znacznie łatwiejsze ma przed sobą Atletico - dom San Martin i wyjazd Newell&#39;s vs dom Boca i wyjazd Union Santa Fe przed Estudiantes.
Dlatego myślę wygrana Atletico jest pewna - bo i kalendarz im sprzyja i pozycja w lidze.
pozdrawiam
m.

omen75 +4 Punkty
valentine28 +1 Punkty (Dobry typ, Atletico wygrało)
robson-united 7,8K

robson-united

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Old Trafford
Co do kalendarza Estudiantes to mecz domowy z Boca nie musi byc wcale trudny jak sie wydaje. Boca pewnie posle rezerwy bo graja w Copa Libertadores i na tym sie skupiaja tylko teraz.

majekx 24,9K

majekx

Znawca
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Lódz
Co do kalendarza Estudiantes to mecz domowy z Boca nie musi byc wcale trudny jak sie wydaje. Boca pewnie posle rezerwy bo graja w Copa Libertadores i na tym sie skupiaja tylko teraz.
zgadza się.. pewnie trener Boca Juniors da odpocząć podstawowym graczom... ale to nie zmienia faktu, że Atletico i tak musi wygrać i mam nadzieje, że będą &#39;gryźć trawę&#39;, ale wygrają.. tylko żeby nie przesadzili i się nie wykartkowali ;) bo w jak ich fantazja poniesie może być krucho. No i Estudiantes ma ostatni mecz wyjazd z Union - Union, które ma szanse na 4 miejsce w grupie - które daje większą premie finansową.

Status
Zamknięty.