coś ciężko mi roskminić ten dzisiejszy meczyk jak na razie taki singel reszta w głowie....za chwile cos pewnie pójdzie w innym buku
MÁS DE 1.5 @ 1.50 [Fouls Committed - Marcelo - 90 Min.] - Brasil - Países Bajos Mundial - Partidos yogano zwrot
Carreno-Busta, Pablo - Brown, Dustin [Neutral venue] (Typ) 1 1.35

14.07.14 18:00
Janowicz, Jerzy - Ramos, Albert [Neutral venue] (Typ) 2

1.50 ako 2,03
Bah
Kolega wszystko ładnie opisał mnie troszkę martwi ze turniej rozgrywane w Niemczech, gdzie czasem gospodarzem gra sie(Brown D. jamajski Niemiec troszkę szalony nieobliczalny w swoim sposobie grania) lepiej po prostu... kursy na win czy tez 1 set dość dobre jak na Poniedziałek i do dubla w sam raz.Ważnym argumentem może być to ze Hiszpan od tego tygodnia ma w nogach 2 mecze więcej... wszystko po swojej stronie nawierzchnia, umiejętności.Brown slaby w tym sezonie na cleyu- Hiszpan powinien swoja solidności spokojem spokojnie dominować i wygrywać kluczowe piłki tego spotkania.
Moja perełka na jutro gram to w rożnych opcjach 1 set win w meczu na sety...nie widzę innej możliwości niz spokojna wygrana Hiszpana...może być krecz- bo wiemy jak gra ostatnio jeżyk jak sie prezentuje...zdrowemu Janowiczowi nie dawałbym większych szans w tym sezonie słabo bardzo... jedyny atut to serwis(ale na mączce za bardzo nie ma to znaczenia) ale i tak za bardzo nie siedzi dużo podwójnych błędów...kiepsko ze zdrowiem psychika tez nie jest najmocniejsza strona polaka.Hiszpan lepszy w każdym elemencie więcej atutów i argumentów po swojej stronie- spokojnie wy pyka jeżyka.Gram w innych firmach ale słowaccy dają najlepszy kurs gram tam gdzie liczy sie 1 piłka rozegrana w meczu. Kursy tez fajne bo 1,6-1,62.
RAMOS, A 2-0 @ 2.30 [Apuestas a Sets - Partido] - Janowicz, J - Ramos, A
Bet-at-home Open
RAMOS, A 2-0 @ 2.30 [Apuestas a Sets - Partido] - Janowicz, J - Ramos, A
Bet-at-home Open

CARRENO BUSTA, P @ 1.44

[Second Set Winner - 2º Set] - Carreno Busta, P - Brown Dustin
Bet-at-home Open
yogano reszta potem bo muszę zmykać...jak dam rade...