Czy wiadomo, ile PPV sprzedał Polsat? Wczoraj czytałem, że mieli 3 tys sprzedane, a liczyli na 100 tyś. Co do samej walki, magia Gołoty ciągle działa. Szacunek za historię, ale nic nie pozostało że starego Andrewa...
Tylko, że różnica jest taka,
iż Gołota posiada wielkie pieniądze bo jest biznesmenem świetnym [w dodatku "zarządzane" są przez jego żonę/prawnika].
A skąd Wy to wiecie ? Gołota grubą kasę trzepał ponad 10 lat temu. Ostatnio kryzys itp więc wcale nie jest tak, że Gołota ma za dużo kasy. Zresztą jeszcze raz napiszę, że nie obchodzi mnie ile Andrew ma na koncie ale nie wierzę, że dodatkowa kasa mu się nie przydaKasy ma tyle że do końca życia mu starczy, więc raczej nie po to wychodził na ring...
jak dla mnie Golota nie powinien byc liczony, upadek nie byl po ciosie, Saleta ewidentnie go sciagnal na mate, do tego sedzia liczyl w jakims niewiarygodnie szybkim tempie. Nie twierdze, ze Golota by wygral, ale w tym przypadku powinien dac mu normalnie wstac.
Z Kubratem PulevemAdamek zwyczajnie stchórzył, bo dostał propozycje walki z Powietkin`em.
49-47 GołotaMa ktoś rozpiskę punktową wczorajszej walki wieczoru?
Nie przyszło Ci może do głowy że on po prostu kocha boksować i walki sprawiają mu przyjemność? Kasy ma tyle że do końca życia mu starczy, więc raczej nie po to wychodził na ring...
Ok. Wiadomo. Dodatkowa każdemu się przyda i w tym sensie, Gołocie także.=Konrad140;3419531][...] ale nie wierzę, że dodatkowa kasa mu się nie przyda [...]
Właśnie tej rozpiski mi brakło wczoraj w informacjach.[...]
49-47 Gołota
49-48 Gołota
47-47
Nie wierz :razz: jakbyś zauważył co kręciło się w każdym narożniku ringu to byś wiedział dlaczego bokser.org podkręca atmosferę. Jeden z większych jak nie największy Polski serwis bokserski, sporo czytelników więc dali plotę o sukcesie PPV no bo przecież nikt się nie przyzna, że sprzedano kilka tys pakietów. I te żałosne przeciąganie walk,rękawice itp żeby więcej osób kupiło"Z nieoficjalnych informacji wiemy, że transmisje w systemie pay per view wykupiło prawie 130 tysięcy osób, co gwarantuje finansowy sukces organizatorom."
Wiem , że maja swoje wady. Ale nie wiem skad ten pesymizm u Ciebie ????Nie wierz :razz: jakbyś zauważył co kręciło się w każdym narożniku ringu to byś wiedział dlaczego bokser.org podkręca atmosferę. Jeden z większych jak nie największy Polski serwis bokserski, sporo czytelników więc dali plotę o sukcesie PPV no bo przecież nikt się nie przyzna, że sprzedano kilka tys pakietów. I te żałosne przeciąganie walk,rękawice itp żeby więcej osób kupiło![]()
Dam se rękę uciąć, że Polsat na ładnym minusie wyszedł, tylko poszła plota żeby mieć pretekst do kolejnych gal PPV
Jak dla mnie Lis to jeden wielki śmieć.Pomijam kwestie polityczne i całe to bagno.Jednak, jako jedyny publicznie podziękował Andrzejowi.