shakalek kiedy w końcu się wytłumaczysz z naciągania ludzi na kasę na swoim pseudo blogu?
Nie mam z czego się tłumaczyć, a tym bardziej Tobie sympatyczny kolego. Regulamin bloga jest jasny, każdy widział typy i archiwum, każdy podejmuje własne decyzje i na co wydaje pieniądze. Przypomnę Ci, że prowadzę bloga od 2012 roku i do tego czasu obecnie, nie było ani jednego negatywnego słowa czy opinii o jakimś matactwie w archiwum czy czymś podobnym, a czemu? Bo go nie było. Blog reklamowany był na stronie s...(niestety), monitoring-typow itd. Ponad 300k wyświetleń, gdybym coś kręcił już dawno by to wyszło na jaw kilka lat temu. W lutym tego roku miałem przez półtorej tygodnia wpisy w roboczych i tyle, ot cała historia. Na pozostałe tematy się nie wypowiadam.
Wpisy później i tak do usunięcia będą, pozdrawiam Cię Fonfe.
Tak z ciekawostek mogę napisać, że Pan K. (admin) ze strony Sur... w styczniu tego roku na potrzeby promocji swego forum, wymyślił fikcyjnego typera (który oczywiście nie miał nigdzie wcześniej swojej historii) o nazwie eng. Frog od ustawiania meczów. Skończyło się to oczywiście kompromitacją, a obietnice miały być 90% skuteczności z młodej Rosji czy tam ligi Nikaragui czy inny 3 świat. Skuteczność typów na poziomie 3/10 (ustawionych meczów podobno) z kursami po 1,70. Skończyło się kompromitacją i podobno nauką na czacie szukania ustawek, pewnie odpłatnie itd. Nie wnikam już w to, jednak cała bajka od kogoś kto podobnie etycznie edukuje graczy wciska ciemnotę o ustawionych meczach publicznie u siebie na forum to nie wiem jak to nazwać, marketing czy manipulacja? Wielu ludzi przejrzało na oczy, wyśmiało i tyle.
Rzekłbym cytatem tutaj z Biblii:
"Widzisz drzazgę w oku bliźniego swego, a w swoim belki nie dostrzegasz".
*Później to usunę.
???? Thiem D. - Cuevas P.
Cuevas P. +1,5 seta ::: 1,79 ::: 1/3
Powyżej 21,5 gemów ::: 1,70 ::: 1/3
H2H 0:1 z 2015 roku na French Open, mecz był bardzo zacięty, 4 setowy z 2 tie-breakami i dwoma setami po 12 gemów. Tym razem liczę na to samo. Mecz wieczoru, obaj są zapewne głodni gry w finale Mastersa 1000, a tam już czeka żywa legenda tej nawierzchni, więc dzisiaj Panowie sobie mogą pograć, bo jutro to raczej nie będzie czego szukać z rozpędzonym Rafą.
Thiem solidny, cudem ograł Dimitrova gdzie obronił wiele piłek meczowych. Jednak coś wydaje mi się, że nie miał go tutaj kto sprawdzić oprócz właśnie Bułgara.
Z drugiej strony zawsze groźny Cuevas jak się rozpędzi na mączce to jest groźny. Wszystkie mecze jakie tutaj rozegrał, zagrał 3 setówki. Wynik ze Zverevem czy Paire z którym zawsze ciężko mu się grało na pewno budzi podziw. Kto wygra? Nie wiem, ale w mojej opinii Thiem nie powinien być aż takim faworytem w tym półfinale, ja bym tutaj dał z 1,60-1,80.
Wynik:
2:0