rafalo albo ktos inny grajacy bitcoinami - jaki w miare prosty i bezpieczny portfel dla bitcoinow polecacie?
rafalo albo ktos inny grajacy bitcoinami - jaki w miare prosty i bezpieczny portfel dla bitcoinow polecacie?
Myślę że chyba najlepszym rozwiązaniem będzie założenie konta za granicą i tyle w tym temacie. Skarbówka nie będzie miała tam wglądu i będzie święty spokój. Potrzebny tylko będzie ktoś co się wypowie jak taki temat wygląda do zrealizowania bo ja się nie znam
edit: Wbiłem w gooogle "konto za granicą" i wyskoczyła mi oferta jakiejś firmy która pomaga przy założeniu konta http://lp.admiraltax.pl/konta-zagranicznegclid=Cj0KEQjwnPLKBRC-j7nt1b7OlZwBEiQAv8lMLDfeM3J_Yt4Y5hvysKa-7Bxe9jqT2chd_lEsXQWQuwoaAi-c8P8HAQ
Myślę że warta sprawdzić, z tym że nie wiem ogólnie co na to bukmacher że grasz w jednym państwie a wypłacasz środki do innego?? I czy wogóle pójdzie na taki układ
Myślę że chyba najlepszym rozwiązaniem będzie założenie konta za granicą i tyle w tym temacie. Skarbówka nie będzie miała tam wglądu i będzie święty spokój. Potrzebny tylko będzie ktoś co się wypowie jak taki temat wygląda do zrealizowania bo ja się nie znam
I że niby co to miało znaczyć z tym Skrillem? Żeby założyć rachunek bankowy w UK trzeba mieć rachunek za GAZ? Bo nie rozumiem?Skrill jest i bez kombinowania
Dlaczego nie ma sensu gra dolarami? Przecież jak chcesz wypłacić, to dolary z powrotem konwertowane są na BTC.Jedyną wolnościową alternatywą jest gra totalnie na Bitcoinie. Ja przetestowałem Cloudbet i jest naprawdę niezły. Żadna gra typu wpłacasz btc, grasz dolarami nie ma sensu w momencie, gdy tych dolarów nie można wypłacić. Bitcoina można tanio wypłacać w bankomatach więc niech się wujek Morawiecki i koledzy bujają ????
Aby nimi grac, to buk musi zacząć obsługiwać te płatności. A sama gra prosta jak z portfela typu Skrill czy Neteller. Z tym ze największa zaleta jest taka, ze jak już masz kasę na btc to nikt ci jej nie zabierze, zablokuje czy zażąda innych weryfikacji.Zastanawia mnie tylko decyzja o płaceniu w bitcoinach. Może ktoś przybliżyć schemat działania ?
Znajomy podesłał mi link do strony o bitcoinachZastanawia mnie tylko decyzja o płaceniu w bitcoinach. Może ktoś przybliżyć schemat działania ?
Znajomy podesłał mi link do strony o bitcoinach
https://betserwis.wordpress.com/
Mam już obcykane wszystko, zakładam konta i będę płacić bitcoinami w Marathonbet i 1xBet
Założe jeszcze konto w Cloudbet i 5Dimes, który właśnie zrezygnowal ze Skrilla i Nettelera na recz bitcoin.
I gitara!