>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Alternatywa dla Skrilla

W 0

wielo82

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Nigdzie z czymś takim się nie spotkałem!
W 1xbet możesz wypłacić wszystko co masz na koncie

Dzisiaj pytałem na czacie o bitcoiny to mi Pan tak napisał. Trochę to bez sensu mi się wydawało ale tak przedstawił sytuację.

W 0

wielo82

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Chodzi o to, że jak wpłacasz Bitcoinami, to musisz wypłacić Bitcoinami i to na ten sam adres z którego wpłacałeś

No jednak nie jest tak jak myślisz.Dopytałem jeszcze raz w 1xbet i trzecia osoba napisała mi to samo:

Dominika, 12:05
-Jeżeli doładuje Pan konto przez Bitcion, potrafi wypłacić na Bitcoin tylko wpłaconą sumę. Inne środki może wypłacić Pan poprzez inny system płatniczy
Ja
-czyli przykładowo wpłacam 10 zł,wygrywam 100 zł to poprzez bitcoin mogę wypłacić 10 zł a resztę przez inne systemy płatnośći ??
Dominika, 12:08
Dokładnie.

bmw14.5 612

bmw14.5

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
brac kase, gdy stary przestal sponsorowac?
Jeżeli doładuje Pan konto przez Bitcion, potrafi wypłacić na Bitcoin tylko wpłaconą sumę. Inne środki może wypłacić Pan poprzez inny system płatniczy
Dziś wypłaciłem bitcoinami kwotę prawie 3 razy większą od depozytu zrobionego wcześniej bitcoinami. Po prostu zażądałem wypłaty i po jakiś 5 godzinach bitcoiny spłynęly do mojego portfela.
Więc z tym suportem coś jest nie tak.

waska 122

waska

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Torun
Na jakiej stronie mozna zalozyc konto bitcoin ? Jak wygladaja wypłaty z tego konta?

mentoss 0

mentoss

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Gdynia
Z 4coins wypłaty lecą na konto bankowe bo żadnej karty nie ma jak rozumiem? Jak to się ma do wpływów na konto i skarbówki?

tommy83 298

tommy83

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Polska
przy wplatach/wyplatach bitcoinow do bukow jest jakas weryfikacja, ze dany portfel btc jest twoj a nie kogos innego (jak ma to miejsce w przypadku skrill/neteller/konta bankowego) ?

bmw14.5 612

bmw14.5

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
brac kase, gdy stary przestal sponsorowac?
przy wplatach/wyplatach bitcoinow do bukow jest jakas weryfikacja, ze dany portfel btc jest twoj a nie kogos innego (jak ma to miejsce w przypadku skrill/neteller/konta bankowego) ?
Też dopiero poznaję bitcoina, gdzieś tam wcześniej podawałem link z opisami, ale z tego zdążyłem się zorientować to portfele bitcoina są anonimowe. Nawet jak się dokona weryfikacji takiego portfela. Wobec tego bukmacher miałby trudność z ustaleniem do kogo należy portfel i takiej weryfikacji nie przeprowadza.
Z 4coins wypłaty lecą na konto bankowe bo żadnej karty nie ma jak rozumiem? Jak to się ma do wpływów na konto i skarbówki?
Bitcoiny są legalne i przynajmniej tego nie trzeba się obawiać. Jak z portfela 4coins wypłacasz kasę na konto bankowe, to tak samo, jakbyś wypłacał kasę ze skrilla, nettelera czy ecopaya. Do wszystkiego skarbówka może się przyczepić, gdy w grę wchodzi większa kwota.