>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Algorytm - próby.

yar000 1,5K

yar000

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Nie wiem.
20.12.2011. r.

Francja Ligue 2

✅ SC Bastia - Tours FC 1X (1,11)
1 (1,65) X (3,30)
⛔ Boulogne Cote D´Opale - ES Troyes AC X2 (1,53)
X (2,85) 2 (3,25)

Włochy Serie A

✅ Cagliari Calcio - AC Milan X2 (1,08)
X (3,70) 2 (1,50)
---------------------------------------------------
20.12.2011. r.
Anglia Conference South
✅ Sutton United - Truro City 1X (1,11)
1 (1,55) X (3,75)
Francja Ligue 1
✅ AS Nancy Lorraine - Olympique Marseille X2 (1,18)
X (3,20) 2 (1,85)
Francja National
✅ AS Beauvais - Chamois Niort FC X2 (1,31)
X (2,90) 2 (2,35)

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
ramzesa +4 Punkty (aż Ci dam reputację za to co napisałeś w HP ;))
yar000 1,5K

yar000

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Nie wiem.
21.12.2011 r.

Anglia Premier League

⛔ Newcastle United - West Bromwich Albion 1X (1,24)
1 (1,95) X (3,30)
✅ Fulham FC - Manchester United X2 (1,16)
X (3,50) 2 (1,70)
Turcja Süper Lig
✅ Kayserispor - MKE Ankaragücü 1X (1,11)
1 (1,60) X (3,50)
--------------------------------------
✅ Sivasspor - Samsunspor 1X (1,18)
1 (1,80) X (3,30)
✅ Antalyaspor AS - Fenerbahce X2 (1,20)
X (3,30) 2 (1,85)

Włochy Serie A

✅ Inter Mediolan - US Lecce 1X (1,01)
1 (1,25) X (5,00)
-------------------------------------
✅ SS Lazio Roma - AC Chievo Verona 1X (1,08)
1 (1,50) X (3,70)

Francja Ligue 1

✅ AJ Auxerre - Dijon Football Cote D´or 1X (1,14)
1 (1,75) X (3,20)
⛔ Evian Thonon Gaillard FC - HSC Montpellier X2 (1,35)
X (3,00) 2 (2,40)
----------------------------------------
✅ OSC Lille - OGC Nice 1X (1,03)
1 (1,35) X (4,20)

Francja National

⛔ Frejus Saint-Raphael FC - FC Rouen X2 (1,54) ... No ciekawe te dwa ostatnie ...
X (3,00) 2 (3,10)
✅ Le Poire Sur Vie - Olympique Nimes X2 (1,57) ... a tu się ostatecznie zrobił wynik 0:3
X (3,10) 2 (3,10)
----------------------------------------

yar000 1,5K

yar000

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Nie wiem.
Jeśli chciał(a)byś aby program sprawdził Twoje mecze, to zaproponuj te spotkania tutaj w wątku.
Jeżeli będę zalogowany, &quot;przemielę&quot; je algorytmem.
Zwłaszcza, ze nie wiadomo jaki czas jeszcze będę ten temat kontynuował. W nieskończoność na pewno nie ;).
Ew. proponowane spotkania podawaj proszę wg oferty &quot;B A H&quot; (będę miał mniej zamiast więcej, szukania).

T 4

tempozan

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
dotonbori
Człowieku a co ten twoj algorytm ma przemielac?Udowodniles jego przydatność?Gdy grałes kursy wyzsze niz 1.4 to wiekszosc to były wtopy.Teraz podajesz kursy 1.1-1.2 w wiekszosci na pewniaczkow tak zwanych a i tak ci sporo stosunkowo nie wchodz.tak grajac to ani single ani nic nie przyniescie w daajcym sie pzrewidziec okresie czasu zyski.Ty po prostu nie masz zadnego dzialajacego algorytmu.Zreszta kto normalny wypiuje tu jakies pirdoly o 3 w nocy...Ja ci dam algorytm na zarabianie jako takich pieniedzy w przyszłosci ???? O NAUKI A NIE JAKEIS BZDURY TU WYPISUJESZ????⛔⛔

yar000 1,5K

yar000

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Nie wiem.
Człowieku a co ten twoj algorytm ma przemielac?Udowodniles jego przydatność?Gdy grałes kursy wyzsze niz 1.4 to wiekszosc to były wtopy.Teraz podajesz kursy 1.1-1.2 w wiekszosci na pewniaczkow tak zwanych a i tak ci sporo stosunkowo nie wchodz.tak grajac to ani single ani nic nie przyniescie w daajcym sie pzrewidziec okresie czasu zyski.Ty po prostu nie masz zadnego dzialajacego algorytmu.Zreszta kto normalny wypiuje tu jakies pirdoly o 3 w nocy...Ja ci dam algorytm na zarabianie jako takich pieniedzy w przyszłosci ???? O NAUKI A NIE JAKEIS BZDURY TU WYPISUJESZ????⛔⛔
Jak widać, i o tej porze frustratów nie brakuje.
Zrób łaskawy wypad i nie zaśmiecaj swoją osóbką mojego tematu.

yar000 1,5K

yar000

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Nie wiem.
Jednocześnie,
żadna z uwag i żadne z pytań zaprezentowanych w sposób kulturalny przez pozostałych, mile widzianych Użytkowników, oczywiście nie zostanie zignorowanych.

yar000 1,5K

yar000

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Nie wiem.
22.12.2011 r.

Turcja Süper Lig
✅ Besiktas JK - Kardemir Karabük 1X (1,04)
1 (1,35) X (4,40)

Indie I-League

✅ Mohun Bagan AC - Salgaocar SC 1X (Kurs niewiadomy)
1 (1,50) X (3,55)
Maroko
✅ MAT Maghrib Association Tetouan - Mas Maghrib A Fes 1X (Kurs niewiadomy)
1 (2,25) X (2,55)

yar000 1,5K

yar000

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Nie wiem.
Jednocześnie,
żadna z uwag i żadne z pytań [...]
Uprzedzę może odpowiedzią, ewentualne niektóre. I ten post zawsze będzie można sobie przeczytać, jeśli ktoś miałby takie pytania. To co napisałem poniżej jest oczywiście truizmem lub faktem opisywanym przeze mnie wcześniej. Mimo to powtórzę:

• Program &quot;nie widzi&quot; i &quot;nie wie&quot; jakie kursy są przyporządkowane do konkretnych meczów. Nie posiada takich danych. Jeśli przy tym wybiera mecze, których wynik później okazuje się trafiony a kurs przy tych meczach był relatywnie niski (chociaż taki kurs nie zawsze świadczy o pewnym wyniku), to tylko dowodzi &quot;inteligencji&quot; programu.

• To nie ja ustalam kurs przyporządkowany do danego spotkania a robi to bukmacher. Kurs nie jest więc zależny ode mnie. Chcę zwrócić uwagę, że oprócz podpórek &quot;tradycyjnych&quot;, podpórkę można sobie łatwo rozpisać na dwudrogowy &quot;surebet&quot;. W efekcie, otrzymujemy typy z wysokimi i średnimi kursami (to też oczywiście zależy, jak kto definiuje te terminy).

• Jeśli ktoś uważa, że kursy podawane przez program są zdecydowanie za niskie? Żaden problem. I oczywiście już dwukrotnie (?) o tym pisałem. Ty proponujesz w niniejszym wątku konkretny mecz a ja w miarę możliwości i czasu, podaję komunikat &quot;zwracany&quot; przez program.

• Starałem się do tej pory (o ile czas pozwalał) obliczyć przy pomocy programu większość meczów przypadających na dany, aktualnie trwający dzień. Program część z tych meczów odrzucił a wyselekcjonował &quot;do grania&quot; te, które później podałem. Uważam poza tym osobiście za (często występujący u &quot;typerów&quot;) błąd, grania wszystkiego co się &quot;rusza&quot;. Zwłaszcza, gdy występują kursy wysokie. I takiego błędu program nie popełni. Zauważcie, jak wielu graczy ma kłopot z wytypowaniem wyników meczów grając podpórkami, a co dopiero grając na &quot;pewniaki&quot; czy na wysokie kursy ...

• Życie jest życiem a obliczenia są tylko obliczeniami. Typy, które proponuje program to właściwie &quot;prognoza&quot;, ukierunkowanie na dany wynik. Takie cuda się nie zdarzą, gdzie jakikolwiek program podawał będzie wyniki meczów ze skutecznością 100%. Ponadto tzw. pewniaki nie istnieją. Kto uważa, że istnieją, może to odczuć w przyszłości na swojej kieszeni. Przekonać się było można o tym choćby i w meczach wczorajszych. W niektórych z tych meczów jakie do tej pory zaprezentowałem, program &quot;zwrócił&quot; wynik taki, który teoretycznie paść nie powinien, a jednak w świecie realnym padł. W innych przypadkach, gdyby nie podpórka przy teoretycznym &quot;pewniaku&quot;, wynik by nie &quot;wszedł&quot;.

• Program przede wszystkim skraca Użytkownikowi czas ludzki, przeznaczony do &quot;zgłębienia&quot; danego, nadchodzącego meczu. Jeśli w tej sytuacji skuteczność programu jest relatywnie duża, to tylko się z tego wypada cieszyć. I ja się cieszę. Jeśli ktoś do tego posiada swój rozum, to może go zwyczajnie &quot;zaprzęgnąć&quot; do współpracy z programem. Nawet powinien.

• Obecnie prezentowane typy meczów, podzielone są po trzy na &quot;kuponach&quot;. W jaki sposób ktoś ewentualnie zagra (podpórki &quot;tradycyjne&quot; czy rozpisowe, brak podpórek, system lub jego brak), za jakie stawki i na jakie kursy - to leży w gestii potencjalnie korzystających z tych prognoz. Sorry, ale nie mam czasu niestety na opracowywanie sposobu gry.

• Potencjalna niewiara w to, że program (algorytm) w ogóle istnieje. Szczerze: to nie mój problem. W odpowiedzi na pojawiające się (w głowach czy realnie w przeszłości lub przyszłości) pytania o ewentualne udostępnienie programu publicznie (byłoby to też &quot;dowodem&quot;, że program istnieje, skoro dla kogoś jest problemem to, że go nie widzi): JEŚLI, to tylko w przypadku gdyby był on zabezpieczony (plik .exe - wersja trial?). Może wersja płatna bo oczywiście, nie zamierzałbym wtedy oddawać w publiczną przestrzeń mojej pracy gratis. (Tylko po &quot;kiego&quot;, skoro zamierzam zarabiać obstawiając wg tego programu?).

Może sprzężenie dotychczasowego arkusza kalkulacyjnego ze stroną internetową? Choćby czasowo, gratis i po to, aby go można było zobaczyć i sobie wypróbować? Nie jestem znawcą tematu, ale chyba takie coś da się zrobić? Na dzisiaj - nie ma tematu.
Mam nadzieję, że trochę rozjaśniłem sytuację. W Święta nie będę tutaj dostępny i prognozy również nie będą podawane więc uprzedzam &quot;z góry&quot;, iż zadane wtedy pytania pozostaną w tymże okresie bez odpowiedzi.
I na koniec. Analizując nadal typy proponowane przez program wiem już jak zrobić, aby typował on (lub drugi ew. stworzony do tego celu program) &quot;pewniaki&quot;. Mam to &quot;w głowie&quot;.
I być może się zdarzy, że realnie taka sytuacja znowu zaistnieje, iż do tych &quot;pewniaków&quot; przyporządkowane będą nie bardzo wysokie kursy ale ... jednak to krok do przodu.
------------
Edit:
Czy warto koncentrować się na algorytmach, programach, niskich kursach, &quot;mrzonkach&quot; skoro można po prostu wziąć sześć spotkań każde z nich z kursem 2,5, wysłać za 1000 zł i zebrać potężną wygraną? Tak. Warto, bo jeśli to drugie rozwiązanie jest takie proste, to forward ;), do dzieła!
Nie wiem, w którym momencie &quot;wypali się&quot; ten temat ale uważam, że pozostanie po nim chociaż takie przesłanie, że warto próbować.

yar000 1,5K

yar000

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Nie wiem.
Izrael National League

UWAGA!
Przepraszam. Przez pomyłkę obliczałem wynik meczu dla H. Herzliya (i Hapoel Jerusalem) a nie dla
Maccabi Herzliya! Podobne nazwy ???? .
Typ nieaktualny.

yar000 1,5K

yar000

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Nie wiem.
Udało mi się przekonwertować arkusz kalkulacyjny do pliku .html (Dzięki Użytkownikowi El Nino09 m.in. za link do odpowiedniego programu).
Wcześniej o tym chyba nie pomyślałem, ale jeśli w takiej formie wrzucę program do Sieci to teraz ujawnię jego kod, a tego nie chciałbym.
Chyba, że są jakieś funkcje ukrywania kodu html ..?
---
Edit:
Nie znam się na kodowaniu ale znalazłem taki &quot;blocker&quot; jak poniżej. Działa.
Muszę teraz wiedzieć czy mimo to, wujek Google za jakiś czas nie odczyta kodu źródłowego i nie zostawi go w swojej przepastnej pamięci.
Zna ktoś się na tym?

&lt;script language=JavaScript&gt; &lt;!-- //Disable right click script III- By Renigade ([email protected]) //For full source code, visit http://www.dynamicdrive.com var message=&quot;&quot;; function clickIE() {if (document.all) {(message);return false;}} function clickNS(e) {if (document.layers||(document.getElementById&amp;&amp;!document.all)) { if (e.which==2||e.which==3) {(message);return false;}}} if (document.layers) {document.captureEvents(Event.MOUSEDOWN);document.onmousedown=clickNS;} else{document.onmouseup=clickNS;document.oncontextmenu=clickIE;} document.oncontextmenu=new Function(&quot;return false&quot;) // --&gt; &lt;/script&gt;

favago 69

favago

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Wschód
Pełne ukrycie kodu jest niemożliwe. Tutaj jest parę sposobów ukrycia kodu w jakimś stopniu.

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
yar000 +1 Punkty (Przydatny link.)
yar000 1,5K

yar000

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Nie wiem.
Pełne ukrycie kodu jest niemożliwe. Tutaj jest parę sposobów ukrycia kodu w jakimś stopniu.

Favago dzięki za link.
Tego się właśnie obawiałem, że obejść &quot;jawności&quot; kodu się nie da ...
---
Pozostaje włączenie arkusza kalkulacyjnego w obręb konkretnego skryptu cms. To przekracza w tym momencie moje &quot;umiejętności&quot;. Jeżeli ktoś potrafi zsynchronizować plik .xls/.xlsx z cms-em na takiej zasadzie, że wpierw załączany jest do cms przykładowy plik .xls lub .xlsx a później ja we własnym zakresie &quot;podmienię&quot; go na właściwy plik programu, to jestem otwarty.

yar000 1,5K

yar000

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Nie wiem.
Niestety, w Święta miałem dostęp jedynie do neta z telefonu (i dlatego nie dzieliłem się z Wami prognozami), ale i do tabeli 1 Ligi Angielskiej i Excela ????
W zw. z czym siadły mi wszystkie mecze z tej ligi, którymi byłem zainteresowany i były całkiem przyzwoite kursy ???? .
Na dzisiaj, bo widzę, że coś się - choć niewiele - &quot;gra&quot;:
28.12.2011 r.
Portugalia Liga de Honra
✅ Leixoes SC - Uniao Madeira 1X (1,18)
1 (1,85) X (3,29)
Izrael Premier League
✅ Hapoel Ironi Kiryat Shmona - Hapoel Petach Tikva 1X (1,05)
1 (1,40) X (4,00)
Szkocja Premier League
Motherwell FC - Dunfermline Athletic 1X (1,06) Mecz przełożony
1 (1,40) X (4,15)

yar000 1,5K

yar000

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Nie wiem.
Ponawiam propozycję:
Jeżeli ktoś potrafi zsynchronizować plik .xls/.xlsx z cms-em na takiej zasadzie, że wpierw załączany jest do cms przykładowy plik .xls lub .xlsx a później ja we własnym zakresie &quot;podmienię&quot; go na właściwy plik programu, to jestem otwarty.
W takiej formie mogę zamieścić program w Sieci. Przynajmniej, na jakiś czas (prób).

S 45

sikorrrr

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Chętnie widział bym tu zestawienie wszystkich meczów z ligi szkockiej. Jeśli się sprawdzi, to program działa, bo jak wiadomo, Szkocja to zmora graczy. Jak masz czas(a wielu by pewnie hcciało byś miał ???? ) to zrób ,,przewidywania&#39;&#39; dla tych meczów ????

yar000 1,5K

yar000

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Nie wiem.
Chętnie widział bym tu zestawienie wszystkich meczów z ligi szkockiej. Jeśli się sprawdzi, to program działa, bo jak wiadomo, Szkocja to zmora graczy. Jak masz czas(a wielu by pewnie hcciało byś miał ???? ) to zrób ,,przewidywania&#39;&#39; dla tych meczów ????

Chętnie ????
Szkocką już dziś sobie sprawdzałem.
Tzn. dzisiejsze mecze. I wyszło, w większości
(bo oprócz jednego) &quot;Nie grać &quot;:grin:. (Na wszelki wypadek sprawdzę raz jeszcze czy się nie pomylilem).
W takim razie, po tych dzisiejszych meczach (przed, chyba nie ma sensu ...) wrzucę tutaj typy dla meczów Ligi Szkockiej na dzień 2 stycznia 2012 r.
Program tak w ogóle odrzuca bardzo dużo zdarzeń zanim &quot;wyłuska&quot; coś konkretnego. Trzeba być więc przygotowanym na to, że nie zaproponuje grania wszystkich meczów z tej (lub z jakiejkolwiek innej) ligi.

kunciapek 896

kunciapek

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Konskie
Jeśli się mogę wtrącić do dyskusji to skoro już masz dzisiejsze mecze szkockiej to wrzuć.

yar000 1,5K

yar000

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Nie wiem.
Jeśli się mogę wtrącić do dyskusji to skoro już masz dzisiejsze mecze szkockiej to wrzuć.
Tak jak napisałem w poscie wyżej ;)
program zwrócił niestety komunikat; &quot;Nie grać&quot; (widać pewnie też mu szkocka &quot;nie leży&quot; ???? )

oprócz Motherwell FC - Dunfermline Athletic ale ten mecz został przełożony.
------
Póki &quot;co&quot;:
02.01.2012 r.

Szkocja 3 liga

Cowdenbeath - East File 1X
http://sts.pl/oferta/spotkanie/1340434

kunciapek 896

kunciapek

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Konskie
Kurs 1,05. Zauważyłem, że wybiera kurs najniższy i do tego daje X, a resztę omijasz.

yar000 1,5K

yar000

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Nie wiem.
Kurs 1,05. Zauważyłem, że wybiera kurs najniższy i do tego daje X, a resztę omijasz.
Nie, niczego nie omijam. Przekonałbyś się gdyby program był dostępny &quot;publicznie&quot;.
Zresztą napisałem wcześniej w jednym z punktów dot. programu:

Program &quot;nie widzi&quot; i &quot;nie wie&quot; jakie kursy są przyporządkowane do konkretnych meczów. Nie posiada takich danych. Jeśli przy tym wybiera mecze, których wynik później okazuje się trafiony a kurs przy tych meczach był relatywnie niski (chociaż taki kurs nie zawsze świadczy o pewnym wyniku), to tylko dowodzi &quot;inteligencji&quot; programu.
Nie ma sensu przecież żebym podawał komunikat &quot;Nie grać&quot; przy meczach, gdzie program taki komunikat zwrócił.
Np. we wspomnianej &quot;świątecznej&quot; kolejce 1 ligi angielskiej były naprawdę miłe kursy. Już 3 mecze zgrupowane na kuponie dały mi kurs łączny 2,24 i pomnożyłem &quot;wkład&quot;. Jak dla mnie, ok. To było tak na próbę, żeby już nie grać kompletnie &quot;na sucho&quot;. Stawka próbna wynosiła 10 zł, a wygrana prawie (bo byłem w &quot;ziemniaku&quot; poza domem) 20 zł. Równie dobrze, grać moglem za 1000 zł. Wrzucić tu kupon? ;)