... Czyli spokojnie można podać przy tym i over (zapewne "wyświetlił" się równolegle z typami bez remisów) tak jak w przypadku 2.1.0. ... To pozostało bez zmian.Z racji tego że reszta funkcji jest testowa podaje tylko te pewne z 8.0.0 i tak:
Na dziś:
Izrael:
H. Tel Aviv - M. Haifa 8.0.0 12
[...]
Goias - ASA 8.0.0 12
U mnie bez problemów.... I jak tam Panowie, działa to to [nowe funkcje]?
... a w ogóle celowość wkomponowania tych nowych funkcji? Wyszedłem z założenia, że prawdopodobnie można znaleźć buki, gdzie jest opcja "1 drużyna strzeli bramkę/2 drużyna strzeli bramkę, obydwie drużyny strzelą bramkę"U mnie bez problemów.
Każdy nowy element wkomponowany w algorytm, który daje odpowiednie rezultaty jest moim zdaniem celowy. Myślę, że dobrze się stało, że poszedłeś w tę stronę a odrzuciłeś typowanie dokładnych wyników. Dlaczego? Bo skoro overy się w jakimś stopniu sprawdzają to typowanie BTS albo czy gospodarz/gość strzeli jest z tym związane. Nie można zagrać na jednym kuponie takiej kombinacji dotyczącej jednego meczu... a w ogóle celowość wkomponowania tych nowych funkcji?
No to Angole na pierwszy ogień w wersji.. 8..
[...]
----[...]
Middlesbrough - Hull TT
Cardiff - Watford TT
Stevenage- Portsmouth 1T
Notts County - Bournemouth 1T
Crewe - Swindon 2T
Staines Town - Truro TT
Altrincham - Workington brak prognozy
Southend - Aldershot 1T
Northampton - Bradford 2T
Chesterfield - Fleetwood TT
Cheltenham - Plymouth 1T
TT - obie gol; 1T - gosp. gol i 2T goście gol..
[...]
[...]
----
Edit:
Program po poprawce powędrował na Wasze emaile.
[...]
Sytuacja jest, jak to często bywa w przypadku tych algorytmów, dynamiczna
W dzisiejszą polską noc, popracowałem nad underami/overami.
I znowu w najbliższych dniach będzie można się spodziewać jeszcze nowszej wersji programu.
To będzie na tyle istotna modyfikacja, że Algorytm oznaczę jako 9.0.0.
To będzie całkiem nowy zapis underów/overów.
[Muszę algorytmy oznaczać "wersjami" bo w innym wypadku pogubiłbym się w tym wszystkim].
Underów/overów [prognoz] będzie mniej chyba, ale wydaje mi się, że będą to bardziej trafione typy.
Trzon algorytmu pozostaje be zmian, tak więc testujcie bez obaw.
Ziz99 dzięki za podpowiedź.=ziz99;3146990]Jeśli mogę Ci coś Yar000 podpowiedzieć, to staraj się nie robić modyfikacji pod wpływem chwili, czy jakiejś serii. [...]
100% racji.[...] Tak na marginesie, nie wiem jak się umówiłeś z Kolegami, którzy testują, ale niezwykle cenne byłoby, jakby Ci robili kopię z takich symulacji (tj. mecz + dane wejściowe dla każdego meczu do algorytmu). [...]
Tak jak powyżej na czerwono ...[...]
26.10.2012 r.
1. Brazylia [dziś w nocy]
Santos-Naut. Recife under2.5 UWAGA: w tym momencie jeszcze, podczas trwania meczu, te Osoby. które posiadają program mogą to potwierdzić: nastąpiła pomyłka. Program podał under 2.5 a nie over. I w tym momencie to poprawiam.
[...]
wezme 4 ligi