>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Algorytm - próby.

K 38

kemot2012

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Warszawa
Wracając do algorytmów, pod wzgledem overów. Niedawno przeglądałem stare statystki które sobie robiłem, i zauważyłem że około 70-80 % anty1 i anty 2(w sumie) to overy. Może to zbieg okoliczności bo notatki były z typowań z 2-3 dni. W tych typach anty1 i 2, over z drugiego algorytmu może raz był wytypowany.

yar000 1,5K

yar000

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Nie wiem.
Wracając do algorytmów, pod wzgledem overów. Niedawno przeglądałem stare statystki które sobie robiłem, i zauważyłem że około 70-80 % anty1 i anty 2(w sumie) to overy. Może to zbieg okoliczności bo notatki były z typowań z 2-3 dni. W tych typach anty1 i 2, over z drugiego algorytmu może raz był wytypowany.

Ciekawa uwaga. Jeśli więc będziecie się bacznie tej sprawie przyglądać Panowie, teoria ta może zostać potwierdzona albo obalona.
Faktycznie, &quot;na dwoje babka wróżyła&quot; i może to być jakaś prawidłowość a może nic nie znaczyć.
Np. w meczach sprawdzonych przez Bender7 z całego sezonu ligi portugalskiej ( #1230), realne wyniki związane z typami &quot;ANTY&quot;, nie są wyraźnie overowe a chyba jakoś mniej więcej pół na pół (?).

yar000 1,5K

yar000

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Nie wiem.
Witam po jakimś czasie.
Obecnie, czekają na Was do pobrania nowe/stare &quot;zabawki&quot;, które powróciły bardziej ze sobą kompatybilne.
Wrzucone zostały do jednego pliku. Plik ten, zawiera więc byłą wersję 2.0.0. (obecnie przemianowaną na 2.1.1. w związku z kosmetycznymi w zmianami w zasadzie ...) oraz wersję 1.1.2. w formie trochę szczątkowej (jakoś cała jego forma zniekształcała mi się po skopiowaniu) ale umożliwiającej śledzenie poprawności wprowadzanych danych oraz generującej wynik.
Traktuję tę całość cały czas jako wersję &quot;beta&quot; a ponieważ nie chcę wypuszczać z rąk niedokończonego &quot;produktu&quot; więc za miesiąc program naturalnie wygaśnie. Jeśli nie, to nie wygaśnie :grin:.
Nie wiem kiedy wersję uznać będzie można za &quot;kompletną&quot; ale być może przyczynią się do tego Wasze obserwacje w tej fazie ciągle testowej.
W pliku tekstowym znajdziecie nr serii kontrolnej i nr klucza. Powinna to być akcja jednorazowa, bo po otworzeniu pliku, tworzy on automatycznie drugi plik .dat, z danymi. Tak powinno być a jak to będzie u Was, nie wiem.
Przypominam, że nadal nie wiemy, czy overy to tylko &quot;podarunek&quot; ukazujacy się od czasu do czasu przy okazji typów nieremisowych. Godne uwagi jest również potencjalna weryfikacja spostrzeżenia Kolegi kemot2012, a zawartego w poscie powyżej.
Chciałbym również jeszcze raz przypomnieć, że w starszej wersji algorytmu typy &quot;ANTY&quot;, są jedynie SZANSĄ na wystąpienie sytuacji niekorzystnej dla faworyta. Gdy taki typ wystąpi wraz z typem przeciwnym a generowanym przez algorytm nowszy to nie znaczy, że typ algorytmu nowszego jest nieprawidłowy.
Miłego pobierania! To co zaobserwujecie, będzie służyło właśnie Wam, a czego zaniechacie odbije się Wam czkawką, pamiętajcie o tym ;)

leniuszek 21

leniuszek

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
W pliku tekstowym znajdziecie nr serii kontrolnej i nr klucza. Powinna to być akcja jednorazowa, bo po otworzeniu pliku, tworzy on automatycznie drugi plik .dat, z danymi. Tak powinno być a jak to będzie u Was, nie wiem.
A jest tak, że klucz nie pasuje, po kliknięciu cancel ani nie mogę włączyć programu na nowo, ani go skasować, a antywirus wariuje. ????

e: Próbuje jeszcze raz i tak:
jak skopiuje to ostatnie 4 znaki sumy kontrolnej same zmieniają się na 79CE i nie można ich zmienić, a klucz jest niepoprawny,
jak wpisuje po kolej to ostatnie znaki same ustawiają się na 79CE i też nie mozna ich zmienić, a klucz jest niepoprawny

K 38

kemot2012

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Warszawa
U mnie też klucz nie wchodzi. Może lepiej niech będzie tak jak było wcześniej, z hasłem. Skoro jest teraz 2 w 1 to nie będzie to za bardzo upierdliwe.

yar000 1,5K

yar000

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Nie wiem.
Faktycznie. U mnie dziś to samo. Chyba się zdezaktualizowało. Sorry, spróbuję coś z tym zrobić.
Edit: wygenerowałem nowe checksum i klucz. Może teraz spróbujcie bo u mnie teraz ok ...

leniuszek 21

leniuszek

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Faktycznie. U mnie dziś to samo. Chyba się zdezaktualizowało. Sorry, spróbuję coś z tym zrobić.

Edit: wygenerowałem nowe checksum i klucz. Może teraz spróbujcie bo u mnie teraz ok ...
Proponuje to skasować.

yar000 1,5K

yar000

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Nie wiem.
Spróbujcie teraz. Zmieniłem plik, klucz i suma te same. Jeśli nie zadziała, robię przerwę na jakiś czas.

leniuszek 21

leniuszek

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Patrz w załączniku, jak to u mnie wygląda. Tego CD47 w sumie kontrolnej nie można zmienić.

Jak pisałem, żeby to skasować to chodziło mi o skasowanie tej całej sumy kontrolnej i klucza, bo na co komu to? ;)

K 38

kemot2012

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Warszawa
Po raz trzeci- nie działa. Nie znam się na tym ale nie może być tak jak wtedy-zwykłe pojedyncze hasło?

yar000 1,5K

yar000

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Nie wiem.
Ja też się nie znam na tym ???? .
Poeksperymentuję ale w tym momencie nie mam czasu.

K 38

kemot2012

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Warszawa
Chodziło mi o to, że po co te kolejne zabezpieczenia. Tam też się wpisywało hasło, po tygodniu program przestał działać, tak jak miało być. I u wszystkich działało. Ale to oczywiście Twój program, więc rób jak uważasz.

yar000 1,5K

yar000

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Nie wiem.
Chodziło mi o to, że po co te kolejne zabezpieczenia. Tam też się wpisywało hasło, po tygodniu program przestał działać, tak jak miało być. I u wszystkich działało. Ale to oczywiście Twój program, więc rób jak uważasz.
Te hasła są sprzęgnięte z funkcją wygasania pliku. I jakieś prawdopodobnie hasło być musi. Poza tym, nie chcieliście ciągle wyskakującego za każdym razem hasła ... Zobaczymy jak będzie ...

K 38

kemot2012

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Warszawa
Ciągle wyskakujący monit o hasło był upierdliwy ponieważ nie można było mieć na raz otwartego algorytmu 1 i 2, i za każdym otworzeniem aplikacji trzeba było hasło wpisywać. A skoro one teraz będą w jednym pliku, to raz na jakiś czas je wpisać to raczej nie kłopot.

leniuszek 21

leniuszek

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Jak się otworzyło najpierw 1.1.2, a potem 2 to działały oba na raz.

yar000 1,5K

yar000

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Nie wiem.
... Ponowna próba, można pobierać ... Jeśli się znów nie uda, to będę sprawdzał, do skutku. Tym razem do otworzenia pliku, potrzebny klucz, który znacie z mojego profilu.
Później, być może suma checksum i key.

Z 26

zenekk1

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
... Ponowna próba, można pobierać ... Jeśli się znów nie uda, to będę sprawdzał, do skutku. Tym razem do otworzenia pliku, potrzebny klucz, który znacie z mojego profilu.
Później, być może suma checksum i key.

&quot;The password you supplied is not correct&quot;