dla przykładu ta stronka http://www.vitisport.cz/index.php?clanek=webmasters_codes&lang=cs podaje z podpórkami typy i około 80% wchodzi dziennie, 2 tygodnie temu patrzyłema najwazniejsze ze jest za darmo i tez nie trzeba wysilac mózgu 
dla przykładu ta stronka http://www.vitisport.cz/index.php?clanek=webmasters_codes&lang=cs podaje z podpórkami typy i około 80% wchodzi dziennie, 2 tygodnie temu patrzyłema najwazniejsze ze jest za darmo i tez nie trzeba wysilac mózgu![]()
Nie zastanawiałem się nad tym. Tak, jak nie zastanawiałem się wtedy, na początku meczów "pojedynkowych" kiedy Algorytm miażdżył pozostałych Uczestników.[...] A tak na marginesie to jak Ci algorytm mógł w dzisiejszym spotkaniu zatwierdzić typ 2?Głowię się cały czas nad zasadą jego działania i cholera nic nie kapuję.On przeczy logice, cóż może tak ma być. Zresztą cały czas jest owiany tajemnicą ????
... a ja myślę, że nie czytasz ze zrozumieniem.[...] Myślę, że twój algorytm strzela ślepakami ???? [...]
[...]
Ok,OK, jakoś to przeżyję ???? Wrzucając dane odnośnie meczu RB Leipzig - ZFC Meuselwitz, po prostu sprawdziłem jakie algorytm mógł mieć dane i na jakiej podstawie wytypował remis.To wszystko.
Powiem krótko no znowu mnie rozwaliło ???? RB Leipzig lider swojej ligi z przewagą nad ZFC Meuselwitz 30 punktów to chyba sporo?Różnica bramek RB Leipzig na dzień dzisiejszy +39 a ZFC Meuselwitz -13.Ostatnie spotkanie tych drużyn na stadionie Leipzig skończylo się wynikiem 3-0.Jeśli chodzi o formę obu drużyn znowu Lipsk ma sporą przewagę.Wszystkie te dane świadczą jednoznacznie, że nie będzie bądż nie powinno być remisu.Myślę, że twój algorytm strzela ślepakami ???? A podawanie typu, który ma okolo 15% szans na wejście jest dla mnie bez sensu[...]
Tak. Posiada.Witam,
czy ten algorytm ma jakaś postać? Jakieś pełniejsze statystyki (% od obrotu, skuteczność itp)?
Pozdrawiam
ziz99
Moje samopoczucie ok ???? Dawałem 0% a twój algorytm ile?... I jak tam samopoczucie?
Tym remisowym "ślepakom" to raczej do typu "1" bliżej czy do typu "2" w tym konkretnym przypadku? ????
... No naprawdę ... Do ostatniej chwili wierzyłem, że Lipsk zdoła zremisować. Nie zdołał.
Ile procentowo szans dawałeś przed tym meczem na zwycięstwo Meuselwitz? 5%, 1%, 0%?
Jeszcze go o to nie zapytałemMoje samopoczucie ok ???? Dawałem 0% a twój algorytm ile?![]()