>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Algorytm - próby.

yar000 1,5K

yar000

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Nie wiem.
Ekstra jest ta Arkowa dzisiejsza rozpiska typów
a i analizy hynio miło się czyta ????

yar000 1,5K

yar000

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Nie wiem.
Ten program algorytm to podaje spotkanie jak bardzo może być trafne, a jak słabo procentowo czy jak, przepraszam nie doczytałem na forum jak on typuje, czy po prostu 1x2?
Bardziej tak, jak to opisał lajzon.
Są to typy w postaci &quot;1X2&quot;. Dookreślenia tych typów w niniejszej rywalizacji w ostatecznym rozrachunku nie mają znaczenia. (Są one raczej wskaźnikowe a być może i tak, że w ogóle zostaną usunięte z Programu).
Jest to zawarte w &quot;Regulaminie&quot; eksperymentu:
3. Oznaczając swoją prognozę Program posługuje się terminologią &quot;mocne&quot;, &quot;słabsze&quot;, &quot;b.słabe&quot; lub innymi określeniami doprecyzowującymi prognozę. Jednak do podsumowujących matematycznych obliczeń tutaj prezentowanych zawsze jest ona traktowana tak, jakby tych dookreśleń nie było.
------------------
Edit:
Widzę, że dziś absolutna większość trzyma kciuki za Cardiff ... Jest już 73 min. meczu ????

S 0

sydney

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
czestochowa
Dzisiaj sobie daruję bo wstałem jak jeden z meczy się zaczął , trochę mnie przeziębienie rozłożyło.Trzymam kciuki za udane prognozy

yar000 1,5K

yar000

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Nie wiem.
I blada du ... w Cardiff.
Pocieszające jest to, że Algorytm typował tak jak większość Uczestników ????
Gratulacje dla kaczy526!

H 1

hynio

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Do kolego hynio
Jako jeden z Ojców Założycieli tego eksperymentu, cieszę się, że przesłałeś analizę Arkowi, właśnie o coś takiego mi chodziło. Myślałem, że ten pomysł się nie przyjął, ale skoro Ty dajesz analizę to ja też od jutra będę. Bardzo fajnie to Arek zapisał, wszystko czytelne i wszystko w jednym miejscu. Brawo Panowie! Pamiętajcie, że toczymy bitwy z algorytmem, ale wojnę prowadzimy z bukami ????
Dzięki chłopaki za miłe słowa! Tak jest, musimy wziąć odwet na bukach za wszystkie nasze dotychczasowe niepowodzenia, hehe.

H 1

hynio

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Do kolego hynio
Jako jeden z Ojców Założycieli tego eksperymentu, cieszę się, że przesłałeś analizę Arkowi, właśnie o coś takiego mi chodziło. Myślałem, że ten pomysł się nie przyjął, ale skoro Ty dajesz analizę to ja też od jutra będę. Bardzo fajnie to Arek zapisał, wszystko czytelne i wszystko w jednym miejscu. Brawo Panowie! Pamiętajcie, że toczymy bitwy z algorytmem, ale wojnę prowadzimy z bukami ????
a i analizy hynio miło się czyta
Dzięki chłopaki za miłe słowa! Tak jest, musimy wziąć odwet na bukach za wszystkie nasze dotychczasowe niepowodzenia, hehe.

yar000 1,5K

yar000

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Nie wiem.
... I 74 minuta w Bristolu pogrążyła dzisiejsze marzenia o 2 z 3.
Ponieważ to już drugi dzień więc można powiedzieć, że Program od dwóch dni &quot;ciuła&quot; (a właściwie traci) punkty ????

A 12

arek68

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Podsumowanie wstawione, mam nadzieję że wszystko jest czytelne dla uczestników eksperymentu. Gratulacje...
Kolega asza podał także typy z podpórką i wszystkie trzy trafione: (1X, 1X, X2).
Cardiff zaczyna przypominać West Ham....

yar000 1,5K

yar000

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Nie wiem.
Podsumowanie bardzo czytelne ????
Gratulacje,
bo na pewno Belus i hynio wygrali każdy z osobna, dzisiaj z Programem.

yar000 1,5K

yar000

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Nie wiem.
[...]
Kolega asza podał także typy z podpórką i wszystkie trzy trafione: (1X, 1X, X2).
Cardiff zaczyna przypominać West Ham....

Gratuluję asza,
natomiast co do podpórek to zapewne wiesz/możesz przypuszczać Arku,
że program/algorytm podpórkowy na piłkę nożną po dodaniu tych remisowych podpórek trafiłby dzisiaj także 100% wyników ???? . Zresztą wczoraj tak samo trafiłby 100% wyników.
Tyle, że (bardzo wysoka) skuteczność programu podpórkowego jest już sprawdzona.

yar000 1,5K

yar000

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Nie wiem.
Chciałbym jeszcze raz zaapelować,
do osób, które np. mają zamiar przystąpić do tego pojedynku, a dla których głównym celem byłoby otrzymanie typów Algorytmu:

jeśli przystąpicie, grajcie swoimi typami (jak widać, opłaca się) jeśli nie chcecie po 90 minutach być w stanie kacopodobnym.
To jest eksperyment a nie Wróżka bukmacherska!

L 29

lajzon

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
walcz
Dziś w zasadzie algorytm obstawił jak często człowiek czyli o 1 błąd za dużo, i kasy nie ma ???? , myślę, że brakło szczęścia czyli tego ludzkiego imperatywu, Cardiff raczej miał przewagę i powinien wygrać a tak miejsce barażowe się oddala. Wczoraj w meczu w Anglii też brakło szczęścia algorytmowi bo drużyna Barnet nie wykorzystała rzutu karnego, byłby remis. Nie wybrzydzam w końcu trafiłem i zarobiłem w tabelce ????
Typowanie z podpórką jest jak najbardziej wskazane, dziś też miałem w meczu Derby 2X czyli tak jak ja i jak algorytm. I ta drogę polecam Graczom.
Jestem też ciekawy jak Człowieki zareagują jak np algorytm &quot;jebnie&quot; takim wynikiem jak QPR-Arsenal1 albo MC-Sunderland X ???? I co My Człowieki zrobimy... to tylko podnosi poziom adrenaliny

yar000 1,5K

yar000

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Nie wiem.
=lajzon;2785971][...] Wczoraj w meczu w Anglii też brakło szczęścia algorytmowi bo drużyna Barnet nie wykorzystała rzutu karnego, byłby remis. [...]
To ciekawa informacja, dzięki!

[...] Nie wybrzydzam w końcu trafiłem i zarobiłem w tabelce ????
Gratuluję
bo ja przepier ... m w &quot;realu&quot; ????

yar000 1,5K

yar000

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Nie wiem.
Spotkania na dziś: Klik Tym razem tylko pierwsze ligi, czyli to na czym każdy się zna ;)
Pierwszy z meczów zdaje się o godz. 14.00 (ale dziś niedziela).
Typy zostały przesłane do Arka.

A 12

arek68

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Kolego tydzień temu wskoczyliśmy na czas letni tak więc o 14:00 zaczynają...
Pozdr.

A 22

asza

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Nie wiem czy wszyscy podali już swoje typy, ale typ w lidze hiszpańskiej jest dla mnie niespodzianką. Patrze w te statsy i ni jak nie mogę dojść do tego samego wyniku:grin:. Bo przecież algorytm podaje typy w oparciu o nie (statystyki);).

yar000 1,5K

yar000

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Nie wiem.
Nie wiem czy wszyscy podali już swoje typy, ale typ w lidze hiszpańskiej jest dla mnie niespodzianką. Patrze w te statsy i ni jak nie mogę dojść do tego samego wyniku:grin:. Bo przecież algorytm podaje typy w oparciu o nie (statystyki);).
W algorytmie podpórkowym byłoby to X2. Program w obecnej formie musiał się na coś zdecydować. W obecnej wersji Programu, mecze o podobnych &quot;parametrach&quot; (nie powiem jakich) jak to spotkanie, prognozuje jako &quot;2&quot;. Tak jest i w tym przypadku. Nie oznacza to, że ma rację ;)