adasko6910 widze jednak że bardzo się mylisz !!!!!!!!!! Jakbyś przeczytał temat to byś widział że gram ,, turami'' po około 100 meczy. 1 tura przyniosła duzy zysk 2 minus a ta obecna już wiem że przyniesie zysk ( zostało nie wiele meczy) .
W 3 turze zagrałem 90 spotkań a suma wygranych wynosi już 100,5 czyli około 10% yield. adasko6910 następnym razem sprawdź lub policz zanim napiszesz nieprawde. Tak jak już pisałem wczesniej osiaganie zysku na poziomie 5-15% kapitału jest moim celem , powiem tylko że każdy profesionalny gracz potwierdzi że jest to bardzo duzo. Tak jak pisałem wcześniej dla jednego to ogromny sukces ( profesionaliści) dla innych taki sposob nie jest wart gry ( amatorzy) , Dlaczego amatorzy ? bo tacy podneicają się że wygrają raz dużą sumę ale na koniec miesiąca to jednak mój sposob okazuje się lepszy bo ten co wygrywał podpalił się i grał coraz wyższe stawki.
Proszę o wypowiadanie się tylko uzytkowników dośiadczonych i ,, profesionalnych'' bo posty typu ,, twoje typy przynoszą straty'' bez policzenia wcześniejszego wszystkiego pachnią amatorszczyzną.
Powtarzam że w przeciwieństwie do tego co twierdzi adasko6910 obecnie algorytm przynosi zyski!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!