Witajcie, jestem w fazie testowania tego algorytmu , narazie po około 100 przetestowanych spotkaniach , skuteczność wynosi około 46% przy kursie około 2,7. Chciałbym przeprowadzić test tego algorytmu , ale proszę o nie pisanie komentarzy typu ,, algorytm jest słaby, itp'' gdyż chce poczekać na te 100 spotkań i wtedy będziemy wyciągać wnioski. Wfazie testów zdarzył się przykładowo seria 10 spotkań nie trafionych , a następnego dnia 7 na 10 trafionych, więc wnioski będziemy wyciągać po zakończeniu się tych 100 spotkań. Każde spotkanie bedę grał przykładowo za 10 zł ( wirtualnie ) aby obliczenia ułatwić. Po drugie proszę też nie pytać się jak działa algorytm , gdyż tak naprawdę jest ich około 10 ( i każdy jest stosowany odmiennie do danej ligi) , bierze pod uwagę form,ę , i statystyki pomeczowe. Jeżeli okaże się to całkowicie słabe to nie ma sensu pisaćna czym polega algorytm itp. . O tym bheziemy mysleć po zakończeniu fazy testowej. Zaczynam od dziś podawać typy i bedęje numerował 1,2,3 ....100. gdyż tak jak napisałem wyżej nie interesuje mnie zysk z danego dnia , tylko sytuacja po zakończeniu się 100 spotkań.
No to zaczynamy
1) Mypa - Jaro typ 2 kurs 2,9 2-1
2) Stjernan - Hafnarfjordur typ 1 kurs 3,6 4-0
3) Chelny - Sibir typ 2 kurs 2,65 1-1
No to zaczynamy
1) Mypa - Jaro typ 2 kurs 2,9 2-1
2) Stjernan - Hafnarfjordur typ 1 kurs 3,6 4-0
3) Chelny - Sibir typ 2 kurs 2,65 1-1