Przecież parzysta liczba goli wcale nie musi oznaczać remisu, tzn. 2:0, 4:0, 3:1, 4:2 i wiele innyh mozliwości..
Mnie bardziej ciekawi skąd aż taka różnica w kursach, skoro u mojego buka wygląda to tak:
(Maple Leafs - Stars)
![]()
![]()
ale jestem głupi :razz:
Przecież parzysta liczba goli wcale nie musi oznaczać remisu, tzn. 2:0, 4:0, 3:1, 4:2 i wiele innyh mozliwości..
Mnie bardziej ciekawi skąd aż taka różnica w kursach, skoro u mojego buka wygląda to tak:
(Maple Leafs - Stars)
![]()
![]()
Czy ktoś posiada stronkę gdzie znajdę serię wyników parzystych/nieparzystych ?
Czy ktoś posiada stronkę gdzie znajdę serię wyników parzystych/nieparzystych ?
To akurat było do przewidzenia. Pewnie większość z Was powie, że po meczu, to każdy może być mądry, ale odkąd pamiętam, mocne drużyny mają często problemy z Szablami i to na własnych śmieciach, zwłaszcza w tej fazie sezonu. Ktoś powie, że ostatnio z nimi wygrywali, ale wygrać 2-1 z Szablami u siebie nie jest żadnym wyczynem. To samo dotyczy Stars w meczu z Leafs. Tak czułem, że Liście to wygrają, i napisałem to w temacie, ale wolałem postawić SOG Benna bo to był znacznie pewniejszy bet niż zwycięstwo Stars. Mimo, że miałem z tego zakładu zwrot.Ta liga nieprzestanie mnie nigdy zaskakiwać kto by pomyślał, że Sabres wygrają z Lightning tymbardziej po ostatniej fuksiarskiej wygranej z Canucks.
Vanek mega ale mnie zawsze pociągała bardziej pozycja bramkarza i to co potrafią wyciągnąć gdy wszyscy już widzą krążek w sieci. Johnson chapeau bas!
https://www.youtube.com/watch?v=65MTEX5Zomg
Powiedział bym więcej. To jest strzał w kolano. Ja w ogóle unikam kursów poniżej 1,7. Tak jak napisaliście NHL to sport nieprzewidywalny. Lepiej pograć coś z większym kursem upatrując value niż grać grubo "pewniaka".A kursy po 1.30 z OT na Tampę, czy tam na jakiegoś innego faworyta poniżej 1,50 to jest nie opłacalne.
Nie zrozumiałeśnie graliśmy Szabli po takim kursie, tylko dajemy Ci do zrozumienia, że NHL jeszcze nie raz Cię zaskoczy. Jak by ciągle ''faworyt'' wygrywał to by było nudno. Jeszcze nie raz zobaczysz jak Szable, czy Oilers wygrywają z tymi z górnej półki. Całe piękno NHL na tym polega. A kursy po 1.30 z OT na Tampę, czy tam na jakiegoś innego faworyta poniżej 1,50 to jest nie opłacalne.
Nie do końca Sparki, zobacz na powtórkach ???? .Fantastyczna obrona, ale czy aby na pewno bramki nie było? Zdaje się, że krążek w rękawicy linie jednak przekroczył.