>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Info Aktualności, transfery, pytania i rozmowy dotyczące lig amerykańskich

stardog 250

stardog

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Bytom
i dodatkowy pick dla Canadiens w 3 rundzie draftu

lukascash 2,4K

lukascash

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Lublin
ciekawe co Ryder na to... ????
jeszcze jak grał w Bruins, twierdził, że Canadiens to shitowy team i organizacja ????

J 7K

juanroman08

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
ciekawe co Ryder na to... ????
jeszcze jak grał w Bruins, twierdził, że Canadiens to shitowy team i organizacja ????
Hah, to już teraz pozostanie jego słodką tajemnicą, aczkolwiek pewnie teraz nie będzie narzekał bo Habbs radzą sobie całkiem nieźle. Mimo wszystko słyszałem też plotki że obniżenie salary i pozyskanie Rydera, może być swego rodzaju &quot;trikiem&quot; aby pozyskać kogoś innego i w tej wymianie użyć Ryder&#39;a póki jeszcze prezentuje w miarę wysoki poziom ;)

lukascash 2,4K

lukascash

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Lublin
kto jest w stanie rozszyfrować zachowanie Avs?
nie czaję kierownictwa tej drużyny - najpierw nie chcą dać kasy o RORowi, mamy do czynienia z niezłą szopką i zamieszaniem wokół całej sytuacji, gość nie gra, drużyna nie ma pożytku, a potrzebuje grajków, atmosfera siada, fani są podzieleni, sytuacja stoi w miejscu, po czym Flames decydują się wyłożyć kasę na stół, ryzykując 2 picki..Avs mają tydzień na wyrównanie oferty i nie czekają nawet dnia...plusów tej sytuacji nie widać żadnych poza tym, że ROR będzie grał w Avs (?).

odi 2,3K

odi

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Odpowiedź na Twoje pytanie może tkwić w tym niepotwierdzonym info:

J 7K

juanroman08

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0

Za coś takiego Oviechkin powinien stracić status kapitana tej drużyny, ogółem to co wyrabiał w tym spotkaniu z Phila to mi się w głowie nie mieści... Pokazał przede wszystkim, że ma w dupie kolegów.​

J 7K

juanroman08

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Za co oprócz bójki jest w NHL kara 5 min?
Za niebezpieczne wejścia, typu łokieć w głowę, ogółem wejścia w których atakującemu odrywają się obie łyżwy od lodu są traktowane jako kary 5 minutowe co jest następstwem kary meczu.

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
gembol +1 Punkty
stardog 250

stardog

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Bytom
ktoś może wie skąd taki skok kursu na Sens? Wypada Lundin i b2b po porażce w PHI i skok o 0,23....?

odi 2,3K

odi

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Lehner w bramce, b2b i masa kontuzji liderów. Moim zdaniem i tak kurs to gruba przesada, ale jakieś argumenty są.

B 0

bodziobanan

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
krakow
jestem zaskoczony juz virtualnie darłem kupon a LAKings 3 tercje zagrali jak mistrzowie piekny mecz

challenger 8,8K

challenger

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Neustadt (Hessen)/Germany
Wie ktoś może co z C.Prongerem z Philadelphii Flyers? Jest już kontuzjowany 2 sezon i z tego co wiem to nie wiadomo kiedy ewentualnie miałby wrócić do gry. Jakiej kontuzji doznał i czy wiadomo coś o postępach w leczeniu?!

J 7K

juanroman08

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Wie ktoś może co z C.Prongerem z Philadelphii Flyers? Jest już kontuzjowany 2 sezon i z tego co wiem to nie wiadomo kiedy ewentualnie miałby wrócić do gry. Jakiej kontuzji doznał i czy wiadomo coś o postępach w leczeniu?!
Z tego co wiem, nadal ma problemy z głową, w sensie efekty wstrząsu mózgu i pojawiają się pogłoski o smutnym zakończeniu fantastycznej kariery Chris&#39;a :-(
A teraz coś dla fanów UFC/MMA lub boksu :grin:
http://www.youtube.com/watch?v=_HKhtGbSyUY
Bez dwóch zdań walka roku :!:
Żeby nie było za wesoło, pora na konkretną walka :razz:
http://www.youtube.com/watch?v=ozIvEITbMDY

challenger 8,8K

challenger

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Neustadt (Hessen)/Germany
lukascash 2,4K

lukascash

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Lublin
również tego nie czaję...to kolejny absurd NHL ? samobój to samobój ???? mina Kirka mówi wszystko...a gdzie był wtedy Ellis???? co on odpierdzielał ?? zgroza, bo mam tego grajka w fantasy, a jeszcze jakby tego było mało chyba miał jakąś próbę samobójczą w tym meczu, tak się podłamał tym i innymi golami, że się pociął....talent czystej krwi arabskiej jak Boga kocham ????

odi 2,3K

odi

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
lukascash 2,4K

lukascash

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Lublin
???? wszystko byłoby ok, gdyby Ellis do tego boksu zjechał a nie się gdzieś pałętał jakby sam nie wiedział co ma robić ???? jednak dobry bramkarz jest na wagę złota - dobry czyli taki, który sam dla siebie i swojej drużyny nie jest zagrożeniem ????
a co do tego, że nie ma samobójczych trafień to nie wiedziałem.. ????

gobel 121

gobel

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Katowice
Nie mógł przecież przewidzieć że zawodnik zamiast do obrońcy na niebieską zagra niecelnie a krążek odbiję się od bandy i wpadnie do bramki. Zawsze jak jest sygnalizacja kary to bramkarz zjeżdża do boksu żeby wszedł dodatkowy gracz nie byłoby tu znaczenia czy zjedzie 2 sekundy wcześniej czy później bo jego drużyna była przy krążku.