>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Info Aktualności, transfery, pytania i rozmowy dotyczące lig amerykańskich

zico1910 0

zico1910

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Ma ktoś info czy będą mecze na espn america?Na razie o niczym nie informują,sprawdzam program tv i nie widać jakichś transmisji w pierwszym tygodniu sezonu zasadniczego.

bu4g1 159

bu4g1

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
A-stuff
Z tego co wiadomo to ma być rozegrane tylko po 48 spotkań każdej z drużyn, tak? A Później play-off&#39;y?

lutek 9,3K

lutek

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Z tego co wiadomo to ma być rozegrane tylko po 48 spotkań każdej z drużyn, tak? A Później play-off&#39;y?

Dokładnie tak. Dodatkowo spotkania tylko wewnątrz-konferencyjne.

stardog 250

stardog

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Bytom
nhl game center - 50 dolarow za sezon (nie wiem czy razem z PO). Niezla cena, warto zamowic (rok temu ogladalem na hockeystream, bylo niezle i sporo taniej niz przez game center, ale idealnie nie bylo - czasem rozlaczalo stream a ogladanie powtorek nastepnego dnia w ogole nie wchodzilo w gre, bo tak cielo)

konrado87 412

konrado87

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
z nad morza :D
Wiadomość z profilu Facebooka Ilya Kovalchuk&#39;a:
&quot;Kovy back on the ice with the the Devils!!!!&quot;
To powinno rozwiać wszelkie wątpliwości z powrotem Kovy&#39;ego do NHL ????

arquisek 7,2K

arquisek

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Witam.
Możecie się podzielić linkiem gdzie mogę zobaczyć ten mecz co był pobity rekord kar? Bodajże był to poprzedni sezon, choć pewien nie jestem, szczególnie chodzi o bijatykę ????
Pozdrawiam.

J 7K

juanroman08

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
mam pytanie gdzie można oglądać powtórki meczów NHL ?

Jeśli chodzi o jakieś strony to raczej nie ma takiej opcji, jedyne rozwiązanie które wiem że jest dostępne to szukać spotkań na torrentach, z tego co widzę już są z soboty czy nawet z dzisiejszej nocy, także swobodnie za pomocą tego środka możesz obejrzeć mecz. Jest też taka strona http://www.nhltorrents.co.uk/login.php ale aby tam się dostać trzeba otrzymać zaproszenie, ogólnie skomplikowana opcja, x lat temu można było swobodnie się tam zarejestrować a teraz to ciężki orzech do zgryzienia.

odi 2,3K

odi

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Tymczasem w odległej galaktyce:

hugoboss15 2

hugoboss15

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Chciałem się z wami podzielić dość dobrym kanałem transmitującym mecze nhl. Stronka oczywiście darmowa, a same transmisje naprawdę w bardzo dobrej jakości. Co prawda nie możemy sobie wybrać spotkania, no ale nie ma co narzekać jak na darmówkę :razz:
http://aliez.tv/live/nhl_live/