>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

AKO Friendly w Sportingbet

S 1

szkot80

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Stegna
Witam ! Wie ktoś ile można postawić takich zakładów Ako od 25 zł w tej promocji ? Nie założyłem tam konta a w regulaminie nic nie jest napisane na ten temat. Czy zwracają kasę za każdy kupon Ako ktory nie wszedł ze zdarzeniami powyżej 1,3 i min 5 zakładów na jednym kuponie czy tylko raz zwracają . Jak ktoś korzysta proszę o jakieś informacje

A 0

anitamichalik

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Lublin
Oddają pieniądze, gdy tylko &lt;b&gt;jedno zdarzenie&lt;/b&gt; na kuponie nie wejdzie, na jednym AKO musisz mieć min. 5 zdarzeń, każde o kursie &lt;b&gt;minimalnie 1,3&lt;/b&gt;.

S 1

szkot80

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Stegna
Ale mi chodzi o to ile takich kuponów AKO można postawić ? Nie ma zadnego ograniczenia ? powiedzmy stawiam 100 kuponów po minimum 5 zdarzen i te 100 nie wchodzi i za wszystkie zwracają kase ? Kolega wyżej troche mnie nie zrozumiał , może też źle napisałem , mniejsza o to .

Poza tym w regulaminie nie jest napisane że tylko jedno zdarzenie nie może wejsc zeby był zwrot stawki także kolega jeszcze wprowadza w błąd.

Regulamin:
Oferta skierowana jest do każdego gracza Sportingbet. Warunki promocji przedstawiamy poniżej:

Akumulator musi zawierać 5 lub więcej zakładów składowych,
Kurs każdego z zakładów składowych musi wynosić 1.3 lub więcej,
Kwalifikują się wszystkie zakłady piłkarskie i żużlowe za wyjątkiem oferty “remis nie ma zakładu”,
Minimalna stawka akumulatora to 25 PLN,
Akumulatory muszą zawierać zakłady na mecze piłkarskie oraz żużlowe rozgrywane w każdy dowolny dzień tygodnia.

I ponawiam pytanie . Czy to dotyczy tylko pierwszego zakładu AKO czy bliżej nieokreślonej liczby zakładów ( nie chodzi mi o zdarzenia na jednym kuponie jak kolega powyżej zrozumial)

A 0

anitamichalik

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Lublin
Po pierwsze, nie kolega, tylko koleżanka, radziłabym czasem spojrzeć na nick... ;)

&lt;b&gt;Punkt nr 7 regulaminu &quot;Zwrot stawki jest przyznawany, jeśli akumulator zawiera, co najwyżej jeden przegrany zakład składowy&quot;&lt;/b&gt;

(w lewym dolnym rogu strony o promocji masz link do pełnego regulaminu)

Nie wiem, czy zwrot przyznawany jest za każdy AKO, czy tylko za 1 kupon.

S 1

szkot80

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Stegna
Wybacz koleżanko , mylny stereotyp ; )
Własnie mi chodziło głównie o to ile AKO można stawiać ale mimo wszystko dzięki ; )