>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Admiralbet

bukzaplac 5

bukzaplac

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
W Admiral gram od dłuższego czasu. Oczywiście wypłacają kasę bez problemu, minimalne wpłaty 20 eur. Czasami na niższe ligi wymagane 3 typy na kupon.
Limitów na razie nie dają (przynajmniej dla mnie). Ogólnie polecam

crossmen 360

crossmen

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
chciałbym również dopisać pozytywną opinię o nich,korzystałem z bonusu ostatnio,gra bezproblemowa jak również wypłata na m.b po przesłaniu dowodu przez ich system zaakceptowana,pograć jest co u nich,jak ktoś chce korzystać z bonusów to można bez obaw,a najważniejsze ,że ich system pilnuje obrotu przed wypłatą,to bardzo cenię u buków
Polecam

radek_p123 6

radek_p123

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
greatfun.pl
Bukmacher tylko dla amatorów, bardzo słabe kursy, support szybko odpisuje. Wpłaciłem 50euro bo mieli całkiem fajny kurs na NBA, zagrałem delikatnie za 30euro, zakład okazał się przegrany a ja dostałem limit 1euro na wszystkie zakłady. Śmieszny bukmacher o ile można go tak nazwać.

sylar 87

sylar

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Jedna krótka odpowiedź: dowód osobisty albo inny dokument ???? Ale przeczytaj post radka p123 ???? nie radzę tam grać ;)

S 427

slukasz123

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
mnie tylko bonus interesuje wczoraj zlecona wieczorem wyplata dzis po 10 rano na koncie czego chciec wiecej...

sylar 87

sylar

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Jak obstawiasz zakłady po 1 euro to w sumie niczego nie potrzeba więcej ????

S 427

slukasz123

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
pokazac Ci mądralo screeny po ile gralem po 90 euro a nie po 1 euro mnie takie male stawki nie interesuja a wyrobienie bonusa zalatwilem w 2 dni!!!

sylar 87

sylar

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Człowieku weź się opanuj i nie unoś, nie dowalili Ci limitu to powinieneś im wysłać podziękowania, poczytaj o tym buku trochę i dopiero doradzaj, na 10 graczy 9 dostaje limit po 1-5 euro na bet
A tamto wyżej to był sarkazm...
Bonus to nie wszystko

S 427

slukasz123

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Człowieku weź się opanuj i nie unoś, nie dowalili Ci limitu to powinieneś im wysłać podziękowania, poczytaj o tym buku trochę i dopiero doradzaj, na 10 graczy 9 dostaje limit po 1-5 euro na bet
A tamto wyżej to był sarkazm...
Bonus to nie wszystko
Pierwszy kupon zagrlem va bankiem za wszystko na mecz po kursie 3,0(surbet) i wszedl a potem 2 kupony po 90 euro i nikt sie o nic nie dowalil i zlecilem wyplate wiec nie rozumiem skad te limity...No ale moga dawac jedynie gdzie ja mam limit to betsafe...

crossmen 360

crossmen

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Co do moich doświadczeń, to u mnie żadnych limitów nie stwierdziłem,a moje stawki w ok. 120 euro przechodziły bez problemu,natomiast wypłata na m.b expresowa.Trochę kursy niskie ,ale to chyba jedyny zarzut co do nich.

P 1

pi_o

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
jaka tam jest minimalna stawka na mecz?

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
kinder-jajko +1 Punkty
piatddz 743

piatddz

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
jest tam aktualnie jakas promocja od pierwszego depozytu przez mb? naglownej stronie nic nie ma

K 16

kinder-jajko

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Lódz
Wczoraj,że by się nie nudzić wieczorem zagrałem egzotyczny mecz Maroko-Tanzania na over 2,5 gola właśnie w Admiralbet ,bo był tu najwyższy kurs 1,9.
Oczywiście wcześniej upewniłem się,że marokański kanał AlAyoula ( na dekoderze Polsatu) jest niekodowany by oglądając mecz podenerwować się za własne pieniądze.
Wynik 3:1 dla Maroka i bramki stadiony świata.
Wracając do Admiralbet to trochę jestem rozczarowany.
Rano zlecam wypłatę wygranych 65 Euro i od razu wyskakuje mi okno : załącz scan dokumentów itp..
To akurat jest plus,gdyż od razu wiesz ,że trzeba wysłać scan dowodu.
Oczywiście wysyłam natychmiast.
Po powrocie z pracy po 18-stej patrzę na konto MB a tu lipa,zero wypłaty.
Piszę więc e-maila do supportu z prośbą o wyjaśnienie i opo godzinie otrzymuję odpowiedź w bardzo grzecznej tonacji,że wg nowych standardów firmy Admiralbet wypłaty na Moneybookers są realizowane następnego dnia roboczego i,że otrzymam wypłatę we wtorek.
Zobaczymy jutro czy dotrzymują słowa.

K 16

kinder-jajko

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Lódz
No to od razu informuję,że słowa dotrzymali.Dziś o 8.15 kasa wpłynęła mi na MB.
Kurs euro policzony po 4,21.Śmiało mozna w Admiralbet grać.

J 18

_jarl_

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Potwierdzam, że ten bukmacher daje śmieszne limity. Grałem tam mało i rzadko a mam maksymalną stawkę 1$ na wszystko ????

blum 70

blum

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Admiral Sports Betting UK Limited have ceased to accept Internet bets as from 12:00 midnight on 30 June 2013.
Outstanding Ante-Post bets will be settled in the normal manner.
Customers are requested to withdraw any monies on their account from this date.
The management and staff of Admiral would like to thank you for your custom and wish you all the best in the future.