>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

A może by tak w końcu ograć buka :-)

T 5

t3dy

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Wielkopolska
Nie rozumiem Twojego systemu, min które rozpisałeś to są te które zostały do końca meczu, czy jak? Mówisz ze łapiesz kurs pow 3, więc co Ty obstawisz?

L 26

lbj

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Tez za bardzo nie wiem o co chodzi z tym, ze taki kurs masz. Obstawiasz, ze np. padnie gol w meczu miedzy 15-30min, 30-45min itp. czy co ? I o co chodzi z tymi jednostkami ? Szczerze powiem, ze bardzo mnie to wkurza w wielu tematach jakbyscie po prostu nie mogli napisac za jaka stawke stawiacie, non sens.

K 5

kakster90

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
rzeszów
Ok postaram sie wyjaśnić jak gram. Po pierwsze szukam meczu gdzie jest możliwość stawiania czasu pierwszego gola - nie jest to przedział czasowy, który podałeś tylko jest to zakład w którym stawiasz do której minuty wpadnie gol (na bet365 jest to tabelka &#39;&#39;czas 1 gola&#39;&#39;) Do 10 minuty jest to kurs zazwyczaj zaczynający się od 4 wzwyz. Gdy postawie obserwuje kurs do 20 minuty i czekam aż wzrośnie do ponad 3 zł zazwyczaj wzrasta około 7 min i wtedy stawiam większą stawką ze gol wpadnie do minuty 20 jak nie wpadnie to czekam aż kurs wzrośnie do minuty 30. Itd do minuty 80.

Jeżeli chodzi o jednostki to u mnie wygląda to tak że
1j = 1 zł
U innych może to być 1 $ czy 1 euro a nawet może się zdarzyć ze 1j = 100 czy 1000 zł wszystko zależy kto jakimi stawkami operuje. Tym się nie denerwuj :)

Mam nadzieje, że pomoglem :)

A 18

arko22

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Piaseczno
Dobrze Ci idzie kolego. Jesli chodzi o podawanie typow to mozesz pisac godziny rozpoczecia meczu i ewentualnie jaka to liga ? ???? . Nie znam wszystkich lig swiata wiec to by mi i nie tylko mi ulatwilo wwyszukiwanie meczow ???? . Zycz Ci powodzenia w dobrym typowaniu. Napewno bede korzystal. Bede sie staral nie pisac tu zeby nie zasmiecac Ci przyjacielu tematu ???? . POzdrawiam

K 5

kakster90

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
rzeszów
Dzięki ????

Na razie idzie dobrze aczkolwiek tutaj jeden mecz 0:0 i już będzie około 100 zł na ⛔ Dzisiaj odpuściłem stawianie bo nie ma nic ciekawego. Postaram się opisywać dokładniej mecze tylko, że ja większość czasu stawiam na telefonie i posty też wrzucam z tel więc staram się jak najmniej pisać bo na telefonie to dla mnie uciążliwe ????

M 0

mrogon

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Jeszcze jedno pytanie, mam nadzieję, że przyda się przyszłym użytkownikom przeglądającym temat. Czy jest jakiś sposób na wyszukiwanie meczy z dostępnym tym trybem zakładów na bet365? Czy po prostu przeglądasz i gdzie będzie, tam sprawdzasz czy się opłaca? A może działa to tylko na żywo, w sensie, że przed meczem nie zobaczę, w którym można będzie obstawić? Napisz coś o tym proszę ????

K 5

kakster90

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
rzeszów
Na pewno mecze , które są transmitowane na bet365 mają te minutowki. Wszystkie najwyższe ligi w 90 % też są te zaklady. A co do reszty to sprawdzam jak jest już wystawiony na żywo.

M 0

mrogon

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Może jestem dziwny, ale wszedłem na bet365 w najważniejsze mecze i np. przy Roma - Bayern Monachium nie ma w ogóle takiej opcji. Jeżeli dobrze wiem to w zakładce gole powinny być...

K 5

kakster90

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
rzeszów
Myślę, że ta opcja pojawi się gdy mecz będzie można stawiać już jak będzie na żywo czyli jakieś 5-10 min przed rozpoczeciem.