>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

A może by tak w końcu ograć buka :-)

K 5

kakster90

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
rzeszów
Witam !

Zakładam temat po dość długiej przerwie od bukmacherki. Będę grał tylko i wyłącznie systemem na gola do XX minuty. Wplaciłem 214 zł na bet365 i na dzień dzisiejszy po 3 dniach grania mam 603 zł. Stawki, którymi gram zależne będą od tego jakim kapitałem dysponuje w danym momencie. Rozpisałem to tak żeby przy ewentualnej przegranej stracić 1/5 całego kapitału. Przy meczach gdzie według mnie gol jest niemal pewny będę wykorzystywał 1/3 całego kapitału. Stawki będą się więc różnić i mam nadzieję, że będą co raz wyższe.

Jak do tej pory gram następującymi stawkami przy meczach mniej pewnych:

10min - 1,50j
20min - 2,50j
30min - 4j
40min - 6,5j
50min - 10j
60min - 17,50j
70min - 25j
80min - 40j

Przy meczach pewniejszych stawki podnoszę dwukrotnie.

Dzielenie kapitału zaczerpnalem z gry w Texas Holdem gdzie odpowiednie zarządzanie kapitałem to podstawa. Zobaczymy co z tego wyjdzie.

Pozdrawiam i życzę powodzenia.

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
ms15 +1 Punkty (Powodzenia życzę ;))
K 5

kakster90

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
rzeszów
Mecz #1

Gazovik Orenburg - Krylia Sovetov ✅

Gram od 30min.
Stawka normalna.

Gol 32 min

+ 4,13j ✅ ✅

K 5

kakster90

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
rzeszów
Mecz #2
Sibir Novosibirsk - FK Tosno ✅
Stawka normalna.
Gol 39min
Weszły 2 zakładki.
+ 30,75j ✅ ✅

ms15 87

ms15

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Lódz
Witam, gram tym sposobem od kilku miesięcy. Raz z lepszym raz z gorszym skutkiem, ostatnio niestety z tym drugim. Nadal nie mogę znaleźc najlepszej metody na selekcję spotkań do grania. Jestem ciekaw jak to u Ciebie wygląda, na jakiej podstawie wybierasz mecze? &#39;Na czuja&#39;, albo jak leci, czy może te bardziej ryzykowne z wyższymi kursami, a może jeszcze inaczej?
W krótkim czasie potroiłeś kapitał, to piękny start ;) Życzę powodzenia, będę zaglądał jak Ci idzie.

K 5

kakster90

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
rzeszów
Siema !

Ja też już grałem tym sposobem ale co ugrałem większą kwotę to powiększałem stawki i w końcu przegrywałem większą część kapitału. Teraz staram się małymi krokami ale do przodu ????

Meczy jakoś specjalnie nie analizuje. Podpieram się statystykami ale raczej gram na czuja. Nie ma co za dużo analizować bo ostatnim przykładem była Barcelona.

Mam nadzieję, że pójdzie jak najlepiej ✅✅✅.

Pozdrawiam !