>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

A-League

majekx 24,9K

majekx

Znawca
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Lódz
Panowie! na szybko potrzebuje jakiegoś streama bo mój się zaciął ????
EDIT: Swoją drogą, Dylan piękną bramkę zapakował ???? zapamiętajcie tego dzieciaka bo niebawem zabawi w Europie!
EDIT: dzięki, już mam ????
1. Opera z VPNem
2. http://livetv.sx/pl/allupcomingsports/1/
3. jak dla mnie najlepszy jest stream z YT (niestety w PL niedostępny, stąd VPN).

qowalsky6 29,6K

qowalsky6

Znawca
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Grunberg
Oba zespoły w możliwie optymalnych zestawieniach, w obu kadrach są młodzi &quot;gniewni&quot; ???? i niech jutro zapomną co to obrona (pomijam fakt, że do tej pory przynajmniej i tak nie wiedzieli co to znaczy ???? ). Czyli? Wychodzi mi over i bts po @ 1,61 co za miedziaka pobiorę. GL&amp;KTF!
Po 35 min. 1-2 i to ja rozumiem ✅
edit
ht 1-3 fajny, radosny football, a właściwie soccer ???? Dla mnie bomba...

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
grendel +14 Punkty (Graty , radosny futbol , tak jak pisałeś jak zwykle bez obrony , do przodu , ale przynajmniej można coś zarobić .)
badyll94 278

badyll94

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Bydgoszcz
Do tripla grałem over 2,5 i aż żałuję,że nie pograłem jakiegoś grubszego overa w singlu

karlooos 2,5K

karlooos

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
piękny poranek z a-league, takie lubię! obie drużyny nie zawodzą jeżeli chodzi o grę w obronie ???? ja na dzisiaj off, czekam na jutrzejszy meczyk! do jutra!

qowalsky6 29,6K

qowalsky6

Znawca
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Grunberg
Live Brisbane
87 min na pohybel za resztówkę z kieszeni over 4,5 po @ 3,0 rzucę. GL!
edit
W 92 na 1-4 ???? ✅

drif +12 Punkty (No to na pochybe!!! Graty!!!)
Waldi1979 +20 Punkty (graty, ja niestety spałem po nocce i omineło mnie meczycho, co nie mogę być to grają, a jak oglądam to zawsze jakaś padaka się trafi ;))
majekx +29 Punkty (no i graty... ja pograłem koło 80'... i kurs był dużo niższy ;) @2,1)
grendel +14 Punkty (Kurczę pożałowałem paru groszy , już rękę miałem na spuście i nie postawiłem na 5 gola dla WSW za @8 ... głupi ja , brawo ty .)
karlooos +10 Punkty (rzutem na taśmę ale siedzi! :))
qowalsky6 29,6K

qowalsky6

Znawca
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Grunberg
Do rzeczy Gospodarze w sobotę zagrają bez Endriu Hoole&#39;a, Ajdena O&#39;Neila no i przede wszystkim Mattttta Simona. I tutaj w zasadzie można by zakończyć analizę.
On the paper nic dodać, nic ująć ????
Nie widzę najmniejszych szans na to, żeby ktoś spróbował pokonać Kurto.
Pamietaj, że karny, samobój może się zdarzyć ????
Moim zdaniem mecz idealny na przełamanie dla Gości. Ale ponownie jak wyżej to tylko Aleague
Święte słowa ????
Właściwie wszystko zostało opisane, ja jednak czuję lekką nutkę niepokoju, patrząc kursy
. Nie rozumiem takiego kursu, spodziewałem się czegoś w granicach 1,6-1,7 ale nie 2 :O .
Finał ???? bez fajerwerków, wypada rozejrzyć się live, patrząc pod kątem gości... Pzdr Panowie (choć to dzień innej &quot;rasy&quot; ???? ), to raczej żadna z Pań mnie nie skontruje ???? , doświadczenie mi to podpowiada...
Edit
Fajnie poczytać, jak Kurto wypowiada się jak bohater z Nixx, a przecież jest tam od niedawna... Jasne, że mówi o zwycięstwie, bo co ma powiedzieć? ???? Niech wygrają lepsi...

majekx +29 Punkty (Australia to Australia.. boję się, że Nixi trochę stracili z formy po tych kilku ciężkich kolejkach.)
majekx 24,9K

majekx

Znawca
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Lódz
CCM - Nixi
kursy już poleciały... no cóż, pobieram:
2 - @1,8 - 1j
xHT - @2,4 - 0,4j
i łamaki:
2/1 - @29 - 0,3j
1/2 - @21 - 0,3j
no i kreator - gole un4 + gole HT un3 + gol Krishny - @5 - 1j
no i under 3,5 - @1,53 - 2j
Nixi mają ostatnio słabsze spotkania, gorsze wyniki, ale i cięższych przeciwników. Niby osłabieni marynarze to idealny przeciwnik na przełamanie, no ale czy ono nastąpi w zespole gości? Z drugiej strony CCM o nic nie walczy i nawet ewentualna wygrana nic w ich sytuacji nie zmieni. Nixi muszą zawalczyć, CCM mogą... taka jest wg mnie główna różnica. Najpewniejsze dla mnie są undery. Ważne są składy - a może będą jakieś dziwne rotacja? (oby nie)
Jak będzie? pokaże boisko.

drif +12 Punkty (Masz racje z tym stanem konta. Bylo wszystko ok jak pilnowalem stawkowania. Niepotrzebnie raz czy dwa zlamalem zasade Ten over uratowal duzo)
qowalsky6 +28 Punkty (Raczej 2 ale wiadomo :))
drif 3K

drif

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Ważne są składy - a może będą jakieś dziwne rotacja? (oby nie)
Tutaj odrazu w glowie siedzi mecz Jets z City tuz przed QACHL i co z tego potem wyszlo wszyscy wiedza. To ze nie ma 2-3 podstawowych w CCM moze im tylko na dobre wyjsc, albo wrecz przeciwnie. Phoenix wie ze musi wygrac. Ja Tu widze na forum tylko jeden kierunek w strone ekipy z NZ ale jakze ciekawie by bylo w Wellington 30/03 jakby dzis padl remis lub CCM wygralo a Jets pokonalo za tydzien u siebie CCM. Mysle ze wtedy mecz w NZ dalby zarobic.
Ja na chwile obecna odpuszczam ale w glowie siedzi duzy over nawet @4.5 Bo jesli ma Nixi maja wygrac to mysle ze napewno gladko tego nie zrobia. Buki juz zapewnie widza duzego reda jak Wellington wyjdzie na prowadzenie od poczatku do konca. Cos w tym meczu musi byc... Tylko gdzie?
Odrzucaja od tego Overa ostatnie 4 underowe mecze z rzedu tych druzyn gdy Mariners byli gospodarzami. Wiec dlatego jak juz zagram to pobiore kierunek over. Nic nie moze wiecznie trwac. ;)

majekx 24,9K

majekx

Znawca
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Lódz
składy:

qowalsky6 +28 Punkty (Thx skład Nix ok, Ccm kto tam ma strzelać? Pzdr)
qowalsky6 29,6K

qowalsky6

Znawca
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Grunberg
Do Drif ????
A propos dzisiejszego meczu, kierunek na Nix jest logiczny, choć to żaden argument na Antypodach. Po prostu goście mieli trudny terminarz, teraz Jets depcze im po piętach, wypada im chociaż nie przegrać w Gosford. Paczę ???? sobie ma skład Marynarzy i zastanawiam się kto tam coś strzelił? Ile znaczy dla nich Simon nie muszę chyba pisać? Z drugiej strony atak z Wellington wygląda ok, pytanie co Kopczyński robi na prawej obronie? Do tego dochodzi temat, co dalej z trenerem? Kurto w wywiadzie twierdzi, że to nie ma znaczenia i jadą po 3 punkty, ale co ma powiedzieć? Dla mnie to jest mecz na live, pre wydawało mi się (i dalej tak myślę), że Nixi mają dużą szansę na wygraną (a przynajmniej nie przegrają) lecz nic nie rzuciłem na szale losu ???? Zostaje tradycyjne GL&amp;KTF!

majekx 24,9K

majekx

Znawca
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Lódz
A propos dzisiejszego meczu, kierunek na Nix jest logiczny, choć to żaden argument na Antypodach.
i jest 5 groszy do powiedzenie przez Pana Li.... chyba, że już się skupia na lokalnych rozgrywkach

drif 3K

drif

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0

Do qowalsky6 Wszytko sie zgadza i popieram.:highhive:

Stan A-League -12.296j

W zaciszu domowym na dzis wymyslilem takie cos
Roy Krishna To score 2+ @8 2/10 ✅
To score 3+ @34 1/10 ⛔
Total Goals Over 3.5 @2.5 2/10 ✅ Total +16j

Stan A-League +3.704j

Nie wiem czy napyka im az tyle bramek. Ale Roy dalej w walce o GB. Dodatkowo wyszperalem tak:
W tym sezonie padly tylko 2 Hat-tricks. Z ostatnich czterech jakie padly 3 Hat-Tricks ekipy ustrzelily przeciwko CCM. 2 z nich w odstepie miesiaca w zeszlym sezonie juz w koncowce jak nie bylo o co grac.
Jak by ktos chcial poszukac dalej na ostatnie 8 az 5 bylo przeciwko CCM.
Cos ta druzyna ostatni czasy rzadzi w A-League jesli chodzi o bicie niechlubnych rekordzikow.

Typ tez gram taki poniewaz mam Adama Le Fondre ze zdobedzie GB. Wiec w razie gdyby dzis cos Roy poszalal to takie zabespieczenie.
Druga sprawa jak juz kiedys pisalem we wczesniejszym poscie on walil bramki seriami. Zdobyl tylko 1 gola w ostatnich 6 meczach. Dzis ekipa jest wrecz do wypunktowania az milo. No i fakt, ze w ich ostatnim spotkaniu chlopak zaplikowal 2x wapno.
Powodzenia!

grendel +15 Punkty (Dzięki za naprowadzenie na hattricka Krishny , szkoda że nie pograłem przed meczem tylko w trakcie po jego 1 golu .)
majekx +29 Punkty (szacunek za statystyki...)
qowalsky6 +28 Punkty (Krishna strzelał, ale nastrzelił Grahama)
karlooos 2,5K

karlooos

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Panowie, ten skład CCM to kpina, sami defensywnie nastawieni, Nisbet w środku pola (19-latek) no i na szpicy Murray, który wchodzi z ławki najczęściej - coś tam kiedyś wpakował na 1-4 ???? ja pobieram dodatkowo bramki Nixów jakiś over 2,5 ale oczywiście muszę gdzieś poszukać takich cudów ...
EDIT: Fortuna live - Wellington zdobędzie bramek? 3+ @3,10

grendel 4,7K

grendel

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Witam , przez chwilę obserwowałem niższe ligi na antypodach , pan Li trzęsie rynkiem aż miło więc może ten mecz nie będzie brany przez niego pod lupe .
Ja gram live może rogi , gole sam nie wiem popatrze pare minut , i coś zagram .
Coś czuje , że tu się dwucyfrówką skończy .
W sumie była dwucyfrówka :cwl: .

majekx +29 Punkty (Nowozelandczycy nie biorą jeńców)
karlooos 2,5K

karlooos

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Krishna do Grahama :cwl:!!! 0-1 !!!
aczkolwiek poczatek meczu dla
EDIT: POPIS KENNEDYEGO i 0-2 ????

qowalsky6 29,6K

qowalsky6

Znawca
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Grunberg
Krishna!!! 0-1 !!!
aczkolwiek poczatek meczu dla CCM
Nastrzelił Grahama więc samobój ???? 9 min. 0-1, na razie zgodnie z scenariuszem, chyba, że stary lis z Chin coś zamiesza ????
Zapowiada się rzeź niewiniątek ???? 0-2 Krishna ???? Już 0-3, zaraz to chyba nawet Kurto strzeli ????

majekx 24,9K

majekx

Znawca
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Lódz
live CCM - Nixi - 10&#39; 0:1 - un3,5 - @2 - 2j
Czy CCM będzie chciało i miało moc aby odrobić stratę?.... kim?.. A Nixi już na luzie mogą kontrolować grę, cofnąć się do obrony i liczyć na kontry.

live CCM - Nixi - 15&#39; 0:2 - un4,5 - @4 - 1,9j - nie pozostaje mi nic innego jak podpić stawkę i iść w zaparte :|

karlooos 2,5K

karlooos

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Panowie ja bym szczerze unikał underów w tym meczu, CCM nie zrozumie w tym sezonie co oznacza pojęcie twarda defensywa