>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

A-League

perek99 3,5K

perek99

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Melbourne -Newcastle dajemy na karteczki. Ponownie zdarzyła się mało spotykana rzecz w Australii, czyli bez kartek w pierwszej połowie i trzeba korzystać z niskiej linii. Sędzia Elder w tym sezonie już 4-5 kartek na mecz dawał,w drugiej połowie będzie już więcej miejsca miedzy formacjami, bo zmęczenie i kosy na żółtka będą. W spotkaniach między sobą robili już po 3-4 kartki. Gramy over 2,5::zoltakartka:
powyżej 2,5 kartki kurs 1,65 lvbet
✅3 ::zoltakartka: delikatny mecz jak na Australię, ale nawet w takim 3 kartki pokazał (dwie za faule, jedna za pyskówkę z arbitrem liniowym)

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
kuba72 +14 Punkty (graty)
Waldi1979 +15 Punkty (graty)
qowalsky6 +22 Punkty (Graty!)
qowalsky6 29,6K

qowalsky6

Znawca
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Grunberg
Powtórka z Grand Final (...) Jakieś dnb po @ 1,50 bym do taśmy dorzucił, ale zanim rzucę singlowo choćby miedziaka, to wolę zobaczyć ich popisy na live (tak jak dziś).
Wyszarpali Victory te 3 punkty, kierunek na ✅
ale to Karciarz zgarnął niezłą pulę. GJ!
Ps
Pozostałym też gratuluję, wczoraj i dziś nieźle to wszystko powychodzilo ????
Według mnie jest dobrze jak jest. Jeśli większość opowie się za Twoim pomysłem, to tak zrobimy ????
Oby Melbourne to wygrało, bo postawiłem X/1 po kursie @6.00 ????
Brawo!
A tutaj skrót, niezły strzał na 2-1 ????
https://www.a-league.com.au/video/full-time-highlights-melbourne-victory-v-newcastle-jets-0

Waldi1979 +15 Punkty (żałuję, że nie mogłem być na live, bo niezła kasa była do wyciągnięcia, szczególnie w pierwszym meczu, graty)
grendel +11 Punkty (Miły początek weekendu)
karciarz 16,2K

karciarz

ModTeam
Członek Załogi
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Twin Lagoon
Według mnie jest dobrze jak jest. Jeśli większość opowie się za Twoim pomysłem, to tak zrobimy ????
Oby Melbourne to wygrało, bo postawiłem X/1 po kursie @6.00 ????
✅✅ 5 minut analizy wystarczyło. :cash:

krysteeek 962

krysteeek

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
a-stów
Panowie, taka mała sugestia, może by zrobić oddzielny wątek z typami/rozmową live dla ligi australijskiej, bo później ciężko sie przekopać do konkretnych postów/typow ;) A tak poza tym świetną robotę odwalacie w tym dziale :eek:kay:
Też tak myślałem, ale... ten wątek Australijski jest swego rodzaju rodzynkiem na tym forum. Jest inny od wszystkich i ogólnie jest tu dość &quot;rodzinnie&quot; - inaczej niż w innych wątkach. Niech będzie tak jak jest, nie zmieniajmy, nie psujmy tego.

majekx +23 Punkty (true...)
qowalsky6 +22 Punkty (Tak zostanie :))
kibic-zwierze 2,1K

kibic-zwierze

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
qowalsky6 29,6K

qowalsky6

Znawca
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Grunberg
No dobra panowie, za ciosem! :punch:
https://www.betexplorer.com/soccer/australia/a-league/brisbane-roar-melbourne-victory/AXSroTRs/
https://www.betexplorer.com/soccer/australia/a-league/central-coast-mariners-melbourne-city/Iw45X9cr/
Dwie wygrane gości ? Na City spada już kurs. Nie wiem nie znam się i pewnie gdzieś i Roar i CCM punkty komuś urwą ale ciężko, mi sobie wyobrazić, że to tym razem.
Na pewno nie zagram (na tym etapie rozkminy) przeciw Roar, Victory nie powalają mimo pkt. A i po takim @ nie ruszalbym (na razie) City. Napisz lepiej co jutro ????

majekx +23 Punkty (jeszcze za wcześnie na analizy... lepiej pomyśl jaki mecz do konkursu? coś zdawało by się łatwego czy coś, gdzie może być ciężko?)
qowalsky6 29,6K

qowalsky6

Znawca
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Grunberg
13.01. 08:00 Sydney FC - Adelaide United - mecz na live, przedmeczowo nic nie &quot;widzę&quot;,
Trudny mecz, z jednej strony Sydney, które chce rewanżu za przegrany finał Pucharu FFA, z drugiej Redsi, którym kibicowałem w tamtych rozgrywkach i się nie zawiodłem. Jaka forma? Redsi u siebie wygrali z Big V, Blues Sky przegrało z Glory. Kursy idą troszkę w górę na gospodarzy, stadion przez długi czas nie będzie &quot;ich&quot;, kadrowo oba teamy w możliwie optymalnych składach. Jak Sydney nie zawiedzie w obronie to coś wydaje mi się, że dnb na Blues Sky po @ 1,50 do dubla, czy taśmy może być. Redsi na wyjazdach, gdy natrafią na twardych zawodników (jak Big V na przykład) wtedy troszkę miękną. No ale to trzeba być najpierw twardym ???? Resztę się zobaczy na live. GL!
PS
Może będziemy świadkami szachów, a wtedy może nawet jakiś under? Trzeba zobaczyć... KTF!
Edit ft 2-1 kierunek na ✅

qowalsky6 29,6K

qowalsky6

Znawca
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Grunberg
13.01. 10:00 Perth Glory - WS Wanderers - jak się wygrywa z Blues Sky, to i z Wędrowcami wypada sobie poradzić, a i bramki powinny paść w tym meczu.
Smaczkiem w tym meczu jest fakt, że Popovic był trenerem Wędrowców w poprzednim sezonie ???? Poza tym ostatnio gospodarze wygrali z Blues Sky. Byłoby słabo teraz przegrać z drugą ekipą z Sydney. W kadrze Glory będą Alex Grant i Fabio Ferreira. The Red &amp; Black będzie bez napastnika Oriola Riery i pomocnika Alexa Baumjohanna. Wraca Sotirio. Jak to się skończy? Mimo przepaści punktowej, to w Australii nie ma znaczenia ????
Myślałem o overach i bts, ale brak Riery ostudził mój zapał. Za to @ na 1-kę jest za niski. Wychodzi, że zostaje live... ze wskazaniem na gospodarzy ???? Może Wy mi coś podpowiecie ;)
edit
Sędzią Kurt Ams, hmmm... słabo, jak trzeba coś skręcić to tylko on...
edit2
Niepotrzebnie się bałem ft 4-3, ale Ams przekręcił Wędrowców. Kierunek na ✅, na live symbolicznie dałem na x i ⛔

dj_jones 4,3K

dj_jones

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
71
Witam,
Nie do tematu moze ale gratki dla Polakow walczacych w zmaganiach tenisa w Australii,Swiatek awansowala,Hurkacz final w Canberze,powalczy znowu z Dr Ivo Majchrzak takze super ale zle wylosowal oraz Linette dobra forma.Nie licze na nic ale bedzie chociaz komu kibicowac w 1/64 Finału ????
Elo

qowalsky6 29,6K

qowalsky6

Znawca
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Grunberg
Witam,
Nie do tematu moze ale gratki dla Plakow walczacych w zmaganiach tenisa w Australii,Swiatek awansowala,Hurkacz final w Canberze,powalczy znowu z Dr Ivo Majchrzak takze super ale zle wylosowal oraz Linette dobra forma.Nie licze na nic ale bedzie chociaz komu kibicowac w 1/64 Finału ????
Elo
Spx, nie takie tematy na Antypodach padały: pogoda, odległości, rodzina, emigracja, różnice czasu, ciekawostki ???? Bawimy, uczymy, wychowujemy, rozwijamy ???? , że nieskromnie rzeknę...
A dla młodych pokoleń odrobinę klasyki ???? &quot;Ach jaki ja byłem młody&quot; - parafrazując klasyka ????

A potem bunt na maxa ????

Waldi1979 +15 Punkty (plus za podejście, po raz kolejny się potwierdza, że najlepszy klimat w Australii ;))
kuba72 2,7K

kuba72

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Poludniowa Warmia
Na jutro 2 bloki moich ulubionych od niedawna &quot;trójek&quot;. W pierwszym meczu Sydney-Adelaide 2:1 za bardzo drobne proponuję takie single:
1. Sydney ov 1.5 @ 1,85 - 0,06j ✅
2. bts @ 1,56 - 0,08j ✅
3. ov 2.5 @ 1,75 - 0,06j ✅
a w drugim Perth-WSW 4:3 za drobne takie:
1. bts @ 1,61 - 0,18j ✅
2. Perth @ 1,60 - 0,18j ✅
3. Perth ov 1.5 @ 1,52 - 0,24j ✅

dj_jones +5 Punkty (Uuuuu)
qowalsky6 +22 Punkty (:))
majekx +23 Punkty (Kolejka na plus... i o to chodzi :))
grendel +11 Punkty (No pięknie gratuluje)
Waldi1979 35,5K

Waldi1979

Administrator
Członek Załogi
Reaction score
0
Punkty
36
Po dzisiejszym pierwszym meczu w głowie zaświtały mi na jutro łamaki, ale sprawdzając H2H nic specjalnego nie znalazłem, a z racji, że z rana będę w pracy i raczej nie będize mnie na porannej sesji live zagrałem czysto sportowo bez kombinacji w obu meczach czysty win gospodarzy, zobaczymy czy to dobry kierunek...

Sydney FC - Adelaide United, Sydney FC @2,00 Unibet ✅ 2:1
Perth Glory - WS Wanderers, Perth Glory @1,60 Unibet ✅ 4:3

kuba72 +14 Punkty (gratuluję, proste i skuteczne)
majekx 24,9K

majekx

Znawca
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Lódz
Składy:

P 1,9K

pescarabajo

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Warszawa
W tym meczy symbolicznie
Ov 2,5 - 1,82
Ov 3,5 - 2,85
Over 10,5 roznych - 1.82. W poprzednich meczach różnie, ale bardziej w strony jednak nabijanych rr niż nie ????
Wczoraj w obu meczach pokryte overy tak na gole jak i na rogi. Dzis liczę na to samo ????
Czekam jednak z większymi stawkami na overy w Perth ????

majekx 24,9K

majekx

Znawca
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Lódz
A za bramką Adelaidy piknik niczym w Newcastle.
Ładny wolny i już 1:0
Druga połowa, najpierw Tratt po dośrodkowaniu z rzutu rożnego, potem Blakwood wchodził w pole karne, faul, karny, Goodwin i mamy 2:1. Mój bts siedzi, to mi wustarczy. Glory odpuszczam.

qowalsky6 +22 Punkty (GJ!)
perek99 3,5K

perek99

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Sydney-Adelaide jest jedna karta w pierwszej połowie. Mamy całkiem ostry mecz, już 19 fauli było. Sędziuje dobry arbiter, Pan Kersey, który lubi dawać karteczki, jego ostatnie mecze: 6,9,8. W drugiej połowie powinno się trochę żółtek posypać.
powyżej 3,5 kartki kurs 1,65 (totolotek)
Adelaide powyżej 1,5 kartki kurs 1,8 ( totolotek)

carlos2 460

carlos2

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Perth Glory - WS Wanderers,
Perth O 2.5 karki @ 2.3 Unibet
O 4.5 kartki w meczu @ 1.78 Betsafe
Perth w meczach u siebie następujące liczby kartek: 2, 2, 4, 3, 3, 3. Natomiast WS Wanderers na wyjeździe: 2, 3, 1, 3, 4. W ostatnim meczu miedzy tymi drużynami tylko 4 kartki. Dodatkowo sędzią spotkania jest Ams Kurt. Mam nadzieję, że nie zawiedzie.

majekx 24,9K

majekx

Znawca
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Lódz
stan konta = -4,54j
Co gram w następnej kolejce? Już wspomnieni Nixi - @1,61 - 2,5j ✅
Victory - Jets - gol Toivonena - @2,35 - 1j ⛔, V ov 1,5 gola - @1,7 - 1j ✅
City - Roar - un 3,5 - @1,4 - 1j ✅
SFC - Adelaide - bts - @1,65 - 1j ✅
Victory - Jets
dodaję jeszcze pomysł od dobryx :
rogi ov
10,5 - @1,83 - 0,5j ✅
w sumie +2,69j
końcowy stan konta: -1,85j

kuba72 +14 Punkty (super kolejka, gratuluję)
qowalsky6 +22 Punkty (Nieźle :))
D 405

dobryx

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Wawa
Chce zainwestować duże pieniadze w rzuty rozne w meczu : Perth Glory - WS Wanderers, Pytanie czy Warto ?