>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

A-League

D 405

dobryx

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Wawa
Ktoś mi może powiedzieć co sie dzieje z ta Australia ? W tym sezonie lipa z overów rożnych.
Kiedyś kręcili lużno ponad 10 rr a teraz ? ledwo 5-9.
1-2 lata temu ładnie sie zarabiało na rożnych w Australii

majekx 24,9K

majekx

Znawca
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Lódz
Ktoś mi może powiedzieć co sie dzieje z ta Australia ? W tym sezonie lipa z overów rożnych.
Kiedyś kręcili lużno ponad 10 rr a teraz ? ledwo 5-9.
1-2 lata temu ładnie sie zarabiało na rożnych w Australii
Odeszli przebojowi skrzydłowi, zespoły zaczęły grać bardziej środkiem i do tego już nie atakuje 5-6 zawodników tylko 2-3 wchodzi w pole karne. No ale są i mecze gdzie &#39;norma&#39; kilkunastu rogów jest spełniona z nawiązką. Wczoraj na Nixach z CCM można było zarobić - badyll94 odpisywał na Twój post i to był strzał w 10.

majekx 24,9K

majekx

Znawca
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Lódz
Panowie ogląda ktoś mecz? Jest sens grać over 2,5 w przerwie?
Oglądam... do końca 1 połowie sytuacja wyglądała następująco - Adelaida - cały czas ataki skrzydłami i wrzutki w pole karne gdzie praktycznie nikogo nie było.
City - wysoki presing, po przejęciu piłki starali się trzymać piłkę na połowie rywali.
Jasny punkt - w 45&#39; Goodwin z Adelaidy zmarnował setkę.
A właśnie presing City przyniósł rezultat i 0:2.

qowalsky6 29,6K

qowalsky6

Znawca
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Grunberg
Panowie ogląda ktoś mecz? Jest sens grać over 2,5 w przerwie?

Nie zdążyłem
Ja na przekór pobrałem wcześniej under 3,5 ✅ ale nie polecam ???? Tradycyjnie chce coś uratować z niedzieli niepopularnym underem... ????
Oglądam... do końca 1 połowie sytuacja wyglądała następująco - Adelaida - cały czas ataki skrzydłami i wrzutki w pole karne gdzie praktycznie nikogo nie było.
City - wysoki presing, po przejęciu piłki starali się trzymać piłkę na połowie rywali.
Jasny punkt - w 45&#39; Goodwin z Adelaidy zmarnował setkę.
A właśnie presing City przyniósł rezultat i 0:2.
Przed chwilą Goodwin znowu zjeb... Jak Redsi chcą wrócić do gry? No chyba nie takim zachowaniem... Na dodatek City mądrze grają. Redsi przycisnęli, ale kaleczą jak wcześniej Jetsi...No i Galekovic wyborny. I znowu centymetry ????
edit
Co za sezon, to 3 mecz w ostatnim czasie gdzie na live poszedłem w under i cudem, ale wchodzą. Wniosek taki, że oprócz pecha np. dzisiejszych gospodarzy, to mamy mega regres skuteczności w A-league.

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
majekx +20 Punkty (U bardzo dobrze.. dziś niedziela underów)
D 405

dobryx

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Wawa
Odeszli przebojowi skrzydłowi, zespoły zaczęły grać bardziej środkiem i do tego już nie atakuje 5-6 zawodników tylko 2-3 wchodzi w pole karne. No ale są i mecze gdzie &#39;norma&#39; kilkunastu rogów jest spełniona z nawiązką. Wczoraj na Nixach z CCM można było zarobić - badyll94 odpisywał na Twój post i to był strzał w 10.

To co tylko NIX i CCM mogą dawać overy rożnych ? Na reszte już nie ma co liczyć ?

badyll94 278

badyll94

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Bydgoszcz
Grałem dzisaj rożne,przedmeczowe zakłady na weszły, ale ratowałem się na livie. Wydaje mi się, że nadal można zarobić na rogach w Australii, ale grając live w sprzyjających okolicznościach (czyt. różnica 1-2 bramek).

majekx +20 Punkty (I to jest dobre podejście, a nie czekać na gotowe.)
qowalsky6 29,6K

qowalsky6

Znawca
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Grunberg
14.12. 09:50 Brisbane Roar - Melbourne Victory - on the paper Big V po @ 2,10 ✅- miedziak.
15.12. 07:35 Wellington Phoenix - Central Coast Mariners - powiem sprawdzam dla Nix 1 @ 1,83 ✅ - miedziak.
15.12. 09:50 WS Wanderers - Sydney FC - wypadek, czy kryzys Blues Sky? no bet ... derby...
16.12. 07:00 Newcastle Jets - Perth Glory - śmierdzi remisem więc x @ 3,5 ⛔ za drobne.
16.12. 09:00 Adelaide United - Melbourne City - zaryzykuję 1 po @ 2,30 ⛔ za miedziaka.
GL &amp; KTF ????
ps Nasza liga z overowej to w undery poszła ???? poziom masakra... Już lepiej mi się choćby Pogoń wczoraj oglądało ????
Podsumowując:
Miedziak na Big V ✅, miedziak na Nixx ✅, drobne na x w Newcastle ⛔, drobniaki na bts Jets ⛔, miedziak na Reds ⛔, live under w Adelaidzie za miedziaka ✅. Może być, Redsi mnie tylko zawiedli... Do zobaczenia...

majekx 24,9K

majekx

Znawca
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Lódz
Ranking formy:
plus = +1, neutralny = 0,5, minus = -1 (ostatnia kolejka liczona podwójnie).
plus: Victory - piękne bramki, rozpracowali zupełnie Roar, a rozmiar zwycięstwa pokazuje w jakiej są formie... druga połowa to całkowita dominacja. Sydney FC - początek niemrawy ale gdy przeciwnik zaczął grać w osłabieniu zdominowali go i w efekcie zgarnęli ważne, bo derbowe 3 pkty. Phoenix - plus za wygraną, na swoim boisku Nixi zawsze są groźni, chociaż w tej kolejce zniżyli się stylem do przeciwnika. Perth - szczęśliwie, ale jednak wygrali na wyjeździe z Jets. City - zagrali mądrze, wysokim pressingiem i naprawdę dobrze technicznie i taktycznie.
neutralny: Roar - niby powinien być minus, no ale w pierwszej połowie bliscy objęcia prowadzenia, zupełnie głupie zachowania Bautheac&#39;a, bo przy grze w 11 druga połowa mogła by wyglądać zupełnie inaczej. WSW - mimo porażki do 26&#39; to oni przeważali, grali lepiej i prowadzili 1:0, później głupia postawa bramkarza, czerwona i próba obrony korzystnego wyniku - nie udana. Jets - mieli szansę na korzystny wynik, atakowali, strzelali, niestety zabrakło celności i trochę szczęścia - wynik nie odzwierciedla tego co się działo na boisku.
minus: CCM - poziom meczu z Nixami był bardzo niski, akjce bez ładu i składu, stałe fragmenty bez pomysłu... nawet bez honorowej bramki. Adelaide - zagubieni, nie potrafili rozegrać piłki, przy wysokim pressingu obrońcy się gubili, schemat gry ciągle ten sam, bez efektu i bez pomysłu na grę.
Po 8 kolejce:
Victory: 6,5
City: 5
Perth: 4
Sydney: 3,5
Jets: 3
WSW: 1,5
Roar: 1
Phoenix: 1
Adelaide: -1
CCM: -3
podsumowanie zakładów:
-3,88j
Nixi - CCM - 1 - @1,7 - 1j ✅ = 0,7j
WSW - SFC - 2 - @2,1 - 0,5j ✅ = 0,55j
Jets - Perth - ov2,5+bts - @1,9 ⛔ = -0,3j
live 45&#39; Jets - Perth (0:2) - Jets nie strzeli - @2,4 - 0,2j ✅ = 0,28j
Adelaide - City - 1 - @2,3 - 0,3j ⛔ oraz ov2,5+bts - @2,15 - 0,2j ⛔ = -0,5j
= 0,73j
stan konta = -3,15j

qowalsky6 29,6K

qowalsky6

Znawca
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Grunberg
Tradycyjnie już bramki z poprzedniej rundy:
https://www.a-league.com.au/video/every-goal-round-eight-hyundai-a-league-201819-season

Kolejka 9

21.12. 11:00 Perth Glory - Sydney FC
22.12. 07:35 Wellington Phoenix - Brisbane Roar
22.12. 09:50 Melbourne City - Melbourne Victory
23.12. 07:00 Central Coast Mariners - Newcastle Jets
26.12. 09:50 Adelaide United - WS Wanderers
Ja tam &quot;na sucho&quot; &quot;widzę&quot; ze 3/4 remisy w tej kolejce. No ale to bez rozkmin, na zwyczajową &quot;czutkę&quot; A Wy?

Ins/outs i składy sędziowskie w kolejce nr 9:

https://www.a-league.com.au/news/hyundai-ins-and-outs-round-9
PS Rozbitkowie28 vs Jetsi to F3 derby jakby kogoś to interesowało, w Melbourne to samo ???? w Wellington natomiast sędziuje Kurt Ams więc ;) 2 (Ams) + 2 (Roar) = :bomb:

majekx +20 Punkty (Thx... ja od rana do wieczora zawalony po łokcie.. a i kolejka z tych nieprzyjemnych)
qowalsky6 29,6K

qowalsky6

Znawca
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Grunberg
Wpisów od za...a, to może ja ???? zacznę, krótko i zwięźle zaczynając od jutra za drobniaki z sakiewki 2 rozpisy remisowe 4/5 i 3/5 ⛔. Kursy w zależności od operatora (wszystkie x spokojnie &gt; 3,15) i on the paper dziś fajnie to wygląda. No ale jak się skończy? Tego najstarsi Aborygeni nie są w stanie w tym sezonie A-league przewidzieć... GL&amp;KTF!
edit
Rozpisy na minus, live na plus. Taka sobie kolejka. Redsów zostawiam na live ????

badyll94 278

badyll94

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Bydgoszcz
Ja będę się czaił na korki na livie raczej. Jak coś pogram to dam znać.
Chociaż kusi mnie over bramkowy w jutrzejszym meczu. Co Wy na to?

drif 3K

drif

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Perth Glory - Sydney FC
Over 2.5
goals @ 1.94 Betfair 3/10 ✅
First Half Over 1.5 goals @ 3 Betfair 1/10 ⛔
Perth Glory win - @ 2.56 Betfair 1/10 ⛔
Do lidera przylatuje ekipa ktora w na poczatku tego sezonu byla uwazana, za jednego z powazniejszych kandydata do wygrania A-League. A tymczasem graja w kratke jak ospale misie koala.
Perth natomiast nie oglada sie na innych i w tym sezonie bardzo ladnie sobie poczynaja. Wyglada na to, ze jest tam wszystko co potrzebne do tego by w koncu po 23 latach istnienia klub zapisac sie na stale w kartach Australijskego Soccerosa i zdobyc tytul mistrzowski. Maja go juz wszytkie glowne miasta a raczej druzny z tych miast w Australii nawet taka &quot;wioska&quot; jak Gold Coast miala swoj przyslowiowy dzien a raczej sezon.
Dzisiejszy mecz to dopiero 1/3 sezonu a pozniej trzeba jeszcze plays-off. Zobaczymy pozyjemy.
Na czym oparlem moje powyzsze typy dzis. No dokladnie na tym jesli nie dzis to kiedy...? Ostatnie 7 spotkan pomiedzy tymi druzynami to pelna dominacja Sydney i wygrane wszystkie mecze. Czy dzis znow bedziemy swiadkami kleski gospodarzy owego spotkania. Mysle, ze to jest czas kiedy trzeba zagrac na miare prawdziwego lidera i w koncu przelamac wieloletnie niepowodzenia. Uwazam, ze czas jest znakomity gdyz SFC pomimo ostatniego zwyciestwa to dalej nie ta druzyna ktora blyszczala rok temu. Uzytkownicy tego dzialu dokladnie wiedza w jakich okolicznosciach Sydney wygralo swoj mecz.
Pozostale typy na overy bramkowe opieram na czystych statystykach gdyz w siedmiu ostatnich meczach padlo 6 overow FT i 5 razy HT.
Niech zatem dzis wieczorem Perth Glory odczaruje zla passe i oczaruje swoich kibicow!!! GL!

majekx +20 Punkty (Dobra analiza. GL)
dj_jones 4,3K

dj_jones

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
71
Witam,
Idac za ciosem i typ raczej bardziej zyczeniowy aczkolwiek jezeli oba teamy pojda na noze...to widze tu:
1 HT typ X kurs ok 2.2 w Uni
1 HT bts kurs 3.8 w Betway
FT Remis X kurs 3.83 w BAH

majekx 24,9K

majekx

Znawca
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Lódz
Może ten remis HT?... ogólnie mecz z tych niewygodnych. Po wynikach, Perth widać, że jest mocne, ale sama gra jakoś mnie nie przekonuje. SFC z kolei nie zachwyca, ale jak by nie było, to jednak Sydney.
Wg formy oba zespoły w gazie, ale ostatnie mecze to jednak &#39;ale&#39;. 3 pkty zgarnięte, ale same spotkania szczęście wygrane.
Zagram ten x HT - @2,1 - 0,3j - ale tylko, żeby lepiej mecz się oglądało.

kuba72 2,7K

kuba72

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Poludniowa Warmia
Szukałem w statystykach jakichś prawidłowości, powtarzalności w kartkach, rogach, bramkach i o dziwo nic, ale to nic mi się nie nasunęło. Dzisiejszy arbiter też kartkuje w kratkę, ale raczej nie jest rozrzutny. Jedyne co skłanie mnie do zagrania dzisiejszego beta jest fakt, iż goście są w tym sezonie wybitnie bts-owi. No i kurs całkiem niezły:
Perth-Sydney bts @ 1,74 - 0,52j ✅ 1:2 &#39;90 ????

qowalsky6 +19 Punkty (Graty!)
Waldi1979 35,5K

Waldi1979

Administrator
Członek Załogi
Reaction score
0
Punkty
36
Perth Glory - Sydney FC 1:2 (4-3 RR)
remis @3,45 Unibet
powyżej 11,5 RR @3,25 Unibet
Sydney powyżej 5,5 RR @2,75 Unibet

Gospodarze rewelacyjnie weszli w sezon, jako jedyni nie zaznali jeszcze goryczy porażki, jednak dzisiaj przyjeżdża do nich ekipa, która ewidentnie im nie leży, ostatni raz z Sydney wygrali prawie 3 lata temu, ale aktualny mistrz w tym sezonie gra w kratkę. Z tego wychodzi mi remis i tak spróbuję, dodatkowo może rzuty rożne Sydney oraz ogólny over, odnośnie cornerów gości to liczę, że gospodarze w obecnej formie powinni wyjść na prowadzenie, a goście będą gonić wynik i natłuką trochę cornerów, statystyk nie przywołuję, bo obie ekipy jeśli chodzi o rogi to grają różnie, raz pokaźny over, a innym razem ledwo kilka, jednak dziś mecz na szczycie i liczę na akcje z obu stron.

qowalsky6 +19 Punkty (No trudno, szanse na x były duże, gramy dalej!)
majekx 24,9K

majekx

Znawca
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Lódz
Składy

uzytkownik-162435 18,5K

uzytkownik-162435

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Londyn
Perth Glory - Sydney, 2 over 1.5 goli, @2.50 oraz
Rzut karny w meczu, @4.00
Płaska stawka (100j)
A poniżej typ for fun za połowę stawki (williamhill)
Obie drużyny strzelą, Adam le Fondre strzeli gola, powyżej 10 rzutów rożnych, każda druzyna powyżej 1 kartki, @17.00
GL!

edit
@2.50 ✅ (izzzi)
@4.00 ⛔ (brak karnego)
@17.00⛔(zabrakło rzutów rożnych :eek ????
Nie wiem skąd parcie na remis hehe jeden rzucił reszta poszła