A propos Fornaroliego to znowu będzie pominięty przez trenera. Trochę to chore, bo nawet w gorszej formie i tak stanowił zagrożenie dla każdej defensywy. Ewidentnie z trenerem się przestał się rozumieć ... Przynajmniej dla mnie to tak wygląda.
Nie zdążyłem zagrać, brawo Majekx!Live Wellington, Kurto poważnie wyglądające kontuzja po zderzeniu z Keoghem. co za pech i na dodatek groźnie to wygląda. Musiał opuścić boisko ????
Edit
Kopanina ze wskazaniem na Nix co widać po wyniku. Glory zaspane a to przecież Distance Derby.
Edit2
Na dodatek w bramce Nix chłopak co ma na koncie 6 występów w A-league. Nie trzeba być po AWF żeby to wykorzystać... A Glory nic... A z resztą, dla mnie ma być over ???? Może być 3-0 dla Nix...
Edit3
Nix w 10 teraz to już raczej po overze. No ale Glory to będą frajerzy jak chociaż jednej nie wcisna.
Edit4
Hehe, Castro i 1-1 ????
Ponarzekal człowiek i ????Bramki kolejki nr 5 poniżej:
https://www.a-league.com.au/video/every-goal-round-five-hyundai-a-league-201819-season
Ja tam "widzę" za tydzień same overy, no może poza meczem Jetsow, chyba, że do składu City powróci Fornaroli. Ciężka kolejka do typowania. Mam wrażenie, że co rok jest trudniej... ????
dzięki kolego ????www.a-league.com.au - masz info w m. in. match center, match prewiew tam podają składy i sędziów.
A no i jeszcze ins/outs danej kolejki majekx podał link powyżej...
początkowo przyjąłem linie jak qowalsky6 . Ale po przeczytaniu typu od mario72k coś mnie tchnęło i zerknąłem uważniej. Oba zespoły mają dobrą szansę na przełamanie. WSW po meczach z Jets i Victory ma coś do udowodnienia. CCM po meczach z Perth i SFC może powiedzieć 'do 3 razy sztuka'. Za WSW przemawia dodatkowo fakt, że grają u siebie, ale brać ich po kursie ~1,6? - słabo, jak dla mnie za duże ryzyko, za niski kurs. Dlatego oferta X2 po @2,207.12. 09:50 WS Wanderers - Central Coast Mariners , x2
2.20 to kurs warty zakładu za niedużą stawkę, np 1/5