>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

A-League

qowalsky6 29,6K

qowalsky6

Znawca
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Grunberg
No to było widowisko, cieszę się, że Victory postawiło się przybyszom z Korei. Coś tam się jeszcze &quot;wie&quot;, no i szczęścia sporo takoż ???? Przynajmniej poniższe &quot;wypociny&quot; przyniosły ✅

Za nimi przemawia mimo wszystko atut własnego stadionu (choć w tym sezonie słabo się na nim spisują), doświadczenie w tego typu spotkaniach, kibice i fakt, że są w rytmie meczowym. Tego możezabraknąć zespołowi z Korei, bo 2 oficjalne sparingi i wyniki z takimi &quot;tuzami&quot; jak Saarbrucken i Mattersburg (bez obrazy ofc) dają przesłankę do tego aby mieć nadzieję, że Big V w tym meczu chociaż nie przegra. Warunkiem jest upilnowanie Toyody i Orsica, pełne zaangażowanie, chęć i wola zwycięstwa (nomen omen) i szczęście..., którego podopiecznym Muscata ewidentnie brakuje. Nie wykluczam też remisu, ale to dalej wpisuje się w moją narrację i &quot;wizję&quot; tych zawodów. Ode mnie taki kierunek póki co.

Na razie &quot;wygląda&quot; na remis ???? Trudne zadanie przed Big V.

FT 3-3, taka sytuacja
✅

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
kuba72 +10 Punkty (no i slusznie :))
kuba72 2,7K

kuba72

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Poludniowa Warmia
No i niestety jak to zwykle mi się przytrafia, w meczu w którym bukmacherzy widzieli szansę na największą ilość bramek - padła tylko jedna. W pozostałych piękne overy.

majekx +10 Punkty (spoko.. typy fajne :).. tak bywa)
kuba72 2,7K

kuba72

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Poludniowa Warmia
Dzięki majekx. Ciągnę dalej temat AFC. Proponuję jeszcze jedną taśmę:
Tianjin Quanjian-Kitchee (live &#39;12 0:0) ov 2.0 @ 1,37 3:0
Persepolis-Nasaf Qarshi ov 1.5 @ 1,29 3:0
Al Wasl-Al-Sadd bts @ 1,46 1:2
Al-Rayyan-Esteghlal ov 1.5 @ 1,28 2:2
AKO: 3,30 - 0,5j ✅

qowalsky6 +12 Punkty (No i fajnie :) Triady i Yakuza oddały :))
qowalsky6 29,6K

qowalsky6

Znawca
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Grunberg
No i niestety jak to zwykle mi się przytrafia, w meczu w którym bukmacherzy widzieli szansę na największą ilość bramek - padła tylko jedna. W pozostałych piękne overy.
Ja oglądałem (niecałe ale...) to Kawasaki i mecz wyglądał na taki overowy właśnie. Gospodarze już w 1 poł. stwarzali zagrożenie, bts on the paper to był w kategorii &quot;pewniak&quot;, a tu Yakuza Panie z Triadą swoje zrobiły ????

majekx 24,9K

majekx

Znawca
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Lódz
Dziś mamy piątek.. a zatem pora na ligową kolejkę...

WSW - Jets

(2:2)
bts+ov2,5 - @1,65 ✅
2+bts - @4,25 ⛔
Oba zespoły są w mocnym gazie. WSW - po wygranej z Nixami 4:0 i CCM 2:1. Jets po znacznie trudniejszych przeciwnikach: wygrana 2:0 z Victory i 2:2 z City.
Faworytem jest Jets, które w tym sezonie zaskoczyło chyba wszystkich. Kolejne 3 punkty pozwolą im na powiększenie przewagi nad trzecim w lidze City. Do składu wracają Champnes i Georgievski. Oznacza to, że trener Merrick będzie miał do dyspozycji szeroką, równą kadrę.
Co do WSW - przemawia za nimi atut własnego boiska, wysokie morale podbudowane ostatnimi meczami, oraz fakt, że nie ma żadnych braków kadrowych.
Zapowiada się fajny mecz. Jak tylko pojawią się oficjalne składy meczowe - dodam je. Jak na
razie Ins/Outs ze strony ligi:
https://www.a-league.com.au/news/hyundai-a-league-ins-and-outs-round-20-split-round

kuba72 +10 Punkty (dobra marszruta)
qowalsky6 +12 Punkty (Fajne kierunki, też myślałem o bts/over :))
dj_jones 4,3K

dj_jones

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
71
Hej,
Pogralem over 1.5 w 1 polowie za 2.23. jestem zdania,ze oba Teamy stac na gole od samego poczatku.
Tylko czekac na bramki!
Pozdrawiam goraco!

qowalsky6 29,6K

qowalsky6

Znawca
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Grunberg
09:50 WS Wanderers - Newcastle Jets
Bardzo ładnie powyższy mecz majekx przedstawił, wypada mi skopiować kierunek ???? w myśl zasady, że jeśli sam czegoś nie wymyśliłeś, to ucz się i korzystaj z dobrych wzorców od najlepszych. Over z bts-em za miedziaka rzucę zatem na koło fortuny ✅ Tylko w ramach ciekawostek dodam, że w ostatnich 19 (a z meczami towarzyskimi to w 21) spotkaniach Jetsi zawsze strzelali bramkę, do tego składy obydwu drużyn optymalne, a trener Gombau zapowiada &quot;zemstę&quot; za lanie (4-0) jakie dostali Wędrowcy w Newcastle przed Świętami Bożego Narodzenia AD 2017 ???? Czy to są przechwałki z jego strony? Często krytykowałem tego jegomościa, ale jeśli dziś oba zespoły &quot;zrobią&quot; bts/over to jestem mu w stanie jego &quot;głąbowatość&quot; wybaczyć ???? W Sydney warunki pogodowe powinny zachęcać piłkarzy do fajnej, otwartej, szybkiej gry - taką przynajmniej mam nadzieję zobaczyć, czego sobie i Wam koledzy/czytelnicy życzę! GL!
edit FT 2-2 ???? ✅

kuba72 +10 Punkty (kierunek prawidłowy)
majekx +10 Punkty (oby były bramki... i będę zadowolony)
majekx 24,9K

majekx

Znawca
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Lódz
to ucz się i korzystaj z dobrych wzorców od najlepszych
oj tutaj bym nie był takim optymistom... czasami (albo i częściej) te moje typy są rozmaślone przez australijską rzeczywistość ????
i składy:

qowalsky6 +12 Punkty (Siedzi, a jeszcze nieuznano 1 bramki w 1 poł. :))
kuba72 2,7K

kuba72

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Poludniowa Warmia
Dzisiejsze typowanie w A-League wzbogacę o 2 spotkania w NPL. Proponuję bts-owego trebla:
WSW-Jets bts @ 1,41 2:2
Redlands-Gold Coast bts @ 1,23 2:0
Adelaide Olympic-West Adelaide bts @ 1,30 1:2
AKO: 2,25 - 1j ⛔

dj_jones 4,3K

dj_jones

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
71
To najbardziej boli gdy dajesz over do przerwy ,a oni zaraz po gwizdku 48min...

majekx +10 Punkty (zdarza się.. :) można powiedzieć, ze było blisko)
qowalsky6 29,6K

qowalsky6

Znawca
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Grunberg
09:50 WS Wanderers - Newcastle Jets
Bardzo ładnie powyższy mecz majekx przedstawił, wypada mi skopiować kierunek ???? w myśl zasady, że jeśli sam czegoś nie wymyśliłeś, to ucz się i korzystaj z dobrych wzorców od najlepszych. Over z bts-em za miedziaka rzucę zatem na koło fortuny ✅ Tylko w ramach ciekawostek dodam, że w ostatnich 19 (a z meczami towarzyskimi to w 21) spotkaniach Jetsi zawsze strzelali bramkę, do tego składy obydwu drużyn optymalne, a trener Gombau zapowiada &quot;zemstę&quot; za lanie (4-0) jakie dostali Wędrowcy w Newcastle przed Świętami Bożego Narodzenia AD 2017 ???? Czy to są przechwałki z jego strony? Często krytykowałem tego jegomościa, ale jeśli dziś oba zespoły &quot;zrobią&quot; bts/over to jestem mu w stanie jego &quot;głąbowatość&quot; wybaczyć ????
edit
FT 2-2
Właśnie Gombau wybaczyłem ????

majekx 24,9K

majekx

Znawca
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Lódz
qowalsky6 29,6K

qowalsky6

Znawca
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Grunberg
WSW powinien mocno podziękować za Var.... ov wszedł, bts też.. szkoda nie uznanego gola dla Jets... ogólnie Jets grało lepiej. Wykończenie akcji WSW to tragedia... - to takie spostrzeżenia z drugiej połowy (pierwszej nie oglądałem).
Przypominam, że jutro rano mecz konkursowy.. zapraszam do typowania
W pierwszej VAR dla odmiany uratował Jets bo na początku sędzia pokazał środek, a po powtórce uznał, że był spalony. Więc &quot;byłoby&quot; 3-3 ????

majekx +10 Punkty (hahahaha... i na czyje wyjdzie? ;))
majekx 24,9K

majekx

Znawca
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Lódz
W pierwszej VAR dla odmiany uratował Jets bo na początku sędzia pokazał środek, a po powtórce uznał, że był spalony. Więc &quot;byłoby&quot; 3-3 ????
w drugiej Var 2x dla WSW.. ???? Raz przy karnym, drugi raz przy nieuznanym golu... było by 2:3 ????

qowalsky6 +12 Punkty (spoko :) spoko :))
qowalsky6 29,6K

qowalsky6

Znawca
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Grunberg
w drugiej Var 2x dla WSW.. ???? Raz przy karnym, drugi raz przy nieuznanym golu... było by 2:3 ????
Zostały opcje jeszcze 4-3 i 3-4. Teraz to gdybanie, grunt, że bts/over jak za &quot;starych dobrych czasów&quot; ????

majekx +10 Punkty ('gdyby babcia miała wąsy to była by dziadkiem'...dokładnie.. ważne, że plus. I nareszcie fajny mecz... a gol na 2:2.. mega)
qowalsky6 29,6K

qowalsky6

Znawca
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Grunberg
qowalsky6 29,6K

qowalsky6

Znawca
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Grunberg
Ostatnie mecze tej &quot;dziwnej&quot; 20 kolejki A - league
17.02. 07:35
Wellington Phoenix - Perth Glory

Zawirowania są w obydwu zespołach dna A-league (rozdzielają ich tylko Marynarze), kadrowo to często u nich wychodzą &quot;jaja&quot;. Teraz niby ma być Krishna u Nix (ostatnio też miał być a go nie było), w zespole Perth zabraknie Taggarta. Powiem krótko, jeśli oba zespoły zachowają obecny trend, to klasyczny over powinniśmy zobaczyć w stolicy Nowej Zelandii. No chyba, że &quot;im&quot; coś odbije i zaczną się szachy - wolałbym uniknąć takiego scenariusza bo drobne na koło fortuny zamierza rzucić w tym meczu. ✅GL!
edit 2-1 FT

17.02. 09:50
Adelaide United - Central Coast Mariners
No bet, jakieś tam pomysły mam, ale się napracowałem dziś i trochę mi się nie chce ???? Z racji tego, że to nic pewnego więc trzymając się swoich zasad głowy Wam tym nie będę zawracał ???? Miłego weekendu ????

edit To był no bet ???? FT 2-2

Dobrze tym &quot;Rozbitkom z Gosford&quot; - mieli 0-2 i czerwo u przeciwników i zaczęli jak zawsze grać na czas oraz myśleć, że już po meczu. Jak zwykle kara ich za to nie ominęła. Brawo The Reds ????

kuba72 +10 Punkty (Brawo)
majekx +10 Punkty (Znowu jakieś podchody z Krishą.. może nie być bramek.. zobaczymy)
majekx 24,9K

majekx

Znawca
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Lódz
Teraz niby ma być Krishna u Nix
Krisha ostatnio podpisał roczny kontrakt z Nixami.. może ta jego absencje to jakiś element negocjacji... wieczorkiem coś napiszę o samych meczach.

qowalsky6 +12 Punkty (Spx :) Irlandię for fun pograłem, dzięki za Latino :))