Znowu oba zespoły z dziwnymi brakami kadrowymi. Na ławce City oprócz McCormacka także Mauk i Muscat. Wychodzi, że tam nie ma kto strzelać. Próbuję x2 - @1,6
2 gole Budzińskiego.. powiemm szczerze, że nie wierzyłem w Niego.
Budzik vs
Redsi 2-0 ???? Tak trzymać!!!
edit Mogło być 3-0
Margush przepuścił piłkę między nogami, ale w ostatniej chwili jej dopadł. Co się dziwić 4 mecz tego młodego bramkarza
Redsów. Już w
Perth "podpowiadałem" aby byle ładować w światło bramki, a młody będzie popełniał błędy!!!
47 groźny strzał
Adlunga, jak nie on to kto?
ht 2-0 Budzik super, Arzani kręci Redsami jak chce, jedynie Adlung u Redsów się pokazał, Margush to młody bramkarz więc nie ma się go co czepiać.
2 poł. Budzik przed szansą, Arzani mieszał ofc ???? , Redsi się odgryźli kilka razy, ale Bouzanis broni świetnie. Podsumowując dalej 2-0, ale Redsi mieli swoje okazje. Niedobrze, Atkinson poważnie kontuzjowany ???? wygląda groźnie, został zniesiony z boiska przy sportowej postawie kibiców i piłkarzy ???? Szansa Vidosica, było blisko.
82 min. schodzi bohater meczu -
Budziński. Brawa od kibiców !!! Jeszcze poprzeczka dla City, a potem 3-0 !!!
Vidosic piękna bramka !!! Redsi znokautowani! Jeszcze raz
Vidosic, Margush nie daje rady i
4-0 !!!
5-0 ale jaja ????
Mc Cormack wpisał się na listę katów
Adelaidy w 96 min.
Warto było oglądać ten mecz. I tak w 17 kolejce w czwartek rozkmina była dobra, wczoraj czarna sobota, ale kto wiedział o szczegółach, które wczoraj (po meczach) wyszły na jaw, dzisiaj dobry kierunek. Do zobaczenia. Qowalsky6 zakończył nadawanie ????
Po tym meczu uformowała się czołówka ligi: Sydney FC, Newcastle Jets, Melbourne City, Melbourne Victory. Biorąc moje przedsezonowe "zapowiedzi" niespodzianką jest pozycja Jets. Oczywiście wszystko się może zmienić, ale po 17 kolejkach tak to wygląda ????