>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

A-League

qowalsky6 29,6K

qowalsky6

Znawca
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Grunberg
O proszę ???? jaki skład mamy w dziale! Dobrze Was Panowie &quot;widzieć&quot;/czytać ????
09:50 Newcastle Jets - Melbourne City
Podobnie jak wczorajsze spotkanie, nie jest to mecz moich marzeń. Dlatego nie zamierzam przedmeczowo centów na niego położyć ???? Co mnie &quot;odpycha&quot; od czystej jedynki? Przede wszystkim lista nieobecnych u gospodarzy: Vargas, O&#39;Donovan, Georgievski, Brown, Duncan, Cowburn. Oczywiście Jetsi dali popalić w ostatnim meczu Big V, ale oni nie są na razie &quot;sobą&quot; i grają słabo jak na wicemistrza. To może City? Też (jak dla mnie) w ostatnich meczach się nie popisali. Dziś nie wystąpi Malik. Carrusca i Fornaroli to wiadomo... Podsumowując dla mnie: mecz zagadka - do obejrzenia. Może coś się wtedy u mnie a propos typu pojawi ???? Jak mi rodzina pozwoli, a już cholera się kręcą ???? Grającym przedmeczowo: GL!
edit. Widzę, że nieporadni Wędrowcy daleko nie zawędrowali w zakończonym przed chwilą meczu. I było Foxe zamieniać na Głąba, eee przepraszam Gombau? Co on sobie myśli? Że wirtuozów hiszpańskiej tiki - taki zrobi z WSW? Miedziak z tripla w piach...
edit2 Jetsi z Merrickiem mają jedną cechę, która mi nie odpowiada. Świetnie grają kiedy nikt na nich nie stawia, poza tym nie potrafią dobić przeciwnika przy swojej przewadze - tak jak dzisiaj. A nie było się &quot;czego&quot; bać, bo City momentami nie istniało.

prezezo 1,8K

prezezo

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Poznan
Nie potrafili wykorzystać doskonałych okazji, to strzelili z mega farfocla! 1-0 Jets!
Niestety. 1-1. Ale Jetsi są lepsi! Dadzą radę!

grendel 4,7K

grendel

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Witam , po pierwszej połowie mam podobne wrażenie co prezezo ,
Jets są lepsi przycisną ich w drugiej , a co za tym idzie nabiją trochę korków Melbourne też coś dołoży więc pakuje się w linie over 14@ 4 ⛔ w całorocznym.Mój zakład pre też na dobrej drodze A grałem zwycięstwo Jets i btts. ⛔ Pzdr dla wszystkich miłego weekendu.
Niestety w pierwszym meczu zanotowałem dwie porażki a na drugi zaspałem a karny był.......
A był był szacun za te karne ,niezłe typy zapodajesz ,muszę częściej odwiedzać Twój temat ,Kowal dla Ciebie też wielkie dzięki za wczorajszy remis w Porto ????.

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
qowalsky6 +8 Punkty (Spoko :) Jutro over podtrzymuję w obu meczach :))
qowalsky6 29,6K

qowalsky6

Znawca
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Grunberg
Witam , po pierwszej połowie mam podobne wrażenie co prezezo ,
Jets są lepsi przycisną ich w drugiej , a co za tym idzie nabiją trochę korków Melbourne też coś dołoży więc pakuje się w linie over 14@ 4 w całorocznym.Mój zakład pre też na dobrej drodze A grałem zwycięstwo Jets i btts. Pzdr dla wszystkich miłego weekendu.

A był był szacun za te karne ,niezłe typy zapodajesz ,muszę częściej odwiedzać Twój temat ,Kowal dla Ciebie też wielkie dzięki za wczorajszy remis w Porto ????.
Spoko, jutro podtrzymuję 2 x over z tripla za miedziaka ????
edit
W Wellington super (2-3), w Gosford męczarnie, ale rzutem na taśmę pograny over 0,5 na live. Tylko dzięki takiej desperacji kolejka na 0 ????

grendel 4,7K

grendel

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Się kurde skończy na 1:1 pewnie....
Nie kracz nie kracz bo wykraczesz ,ale rogi to już załatwione ,nie gram więcej już tysięczny raz sobie to powtarzam.

prezezo 1,8K

prezezo

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Poznan
I pi...a.
Ale wtopa. Mam nadzieję, że nie potopiliście na moim pomyśle za dużo.

grendel 4,7K

grendel

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Seria nie fortunnych wybić i mamy to co mamy, kufa mać.

majekx 24,9K

majekx

Znawca
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Lódz
stan konta -7,7 dzisiaj ogólnie było w kratkę... zabrakło jednego gola WSW...
powitać Pana Prezezo - kopę lat. Mam nadzieje, że na dłużej wróciłeś do działu ????

na jutro coś wieczorem skrobnę.. dziś nie mam już siły - dobiła mnie nocna Argentyna :/

pozdrawiam

qowalsky6 +8 Punkty (WSW dramat, Dzisiaj mina z Jets ale ja nie gralem, w trakcie zlapalem X2 sorry nie pisalem bo rodzina mnie w....od rana i d..a)
badurraf 759

badurraf

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Bytom
No i dubelek ładnie wszedł...na jutro jakąś rozpiskę wrzucę pewnie w nocy ????

qowalsky6 +8 Punkty (good job mr. badurraf)
majekx +8 Punkty (graty)
mario72k +7 Punkty (Dzięki... ja co prawda ostrożniej (over 2.0), ale zadowolony i gratuluję, że weszło :))
majekx 24,9K

majekx

Znawca
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Lódz
Na jutro. Daje suche typy bo dziś już nie mam siły na nic:

-

Phoenix - Victory (2:3)

ov2,5 - @1,6 - 0,7j +0,42j
1 - @2,9 - 0,3j - 0,3j

-

CCM - Perth (1:0)

ov2,5 - @1,5 - 1j -1j

Stan konta: -8,58 - jaka piękna katastrofa.

qowalsky6 +8 Punkty (Szkoda tego overu, no trudno, ja na zero i to tylko rzutem na taśmę, ale rozsądne granie to to nie jest :()
kuba72 2,7K

kuba72

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Poludniowa Warmia
W tym samym kierunku co majekx tylko bardziej asekuracyjnie i zebrane w dubla:
Phoenix-MV ov 2.0 @ 1,28 2:3
CCM-Perth ov 2.0 @ 1,20 1:0
AKO: 1,54 - 1,2j ⛔ -1,2j

strata: -9,38j

M 737

mario72k

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Lubin
Mam podobne myśli odnośnie pierwszego meczu jak Majekx, ale, że ten over w drugim meczu nie jest dla mnie taki pewny, a kurs jest mizerny to jednak odpuszczę...może na live się zdecyduję jeśli będzie okazja. Po prostu &quot;śmierdzi mi&quot; dwoma golami a kurs na over 1.5 (gdyby chcieć w dublu pograć) równy prawie zeru (1.17).
Phoenix - MV, over 2.5; 1.60 (1xbet); 0.2 j. (+0.12 j.)
Phoenix,win, 3.24 (1xbet) 0.2 j. (-0.2 j.)
Drugi mecz na razie odpuszczam. Może live...

ziomeczek9393 3,9K

ziomeczek9393

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Kraków
pracowita niedziela się szykuje bo już od 4:30 rano pierwsze spotkanie A League. na dzień dobry dla przyjemnego oglądania gram w obu spotkaniach o2,5 bramki ja koledzy wyżej. to będzie długi dzień po bezsennej nocy za to jest kilka fajnych pomysłów dlatego zamierzam to wykorzystać

M 737

mario72k

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Lubin
No i jednak niepowodzenie o świcie.
Over na plus, ale Phoenix nie wygrali, choć mieli na to szanse.
Siłą rozpaczy zagrałem live w meczu:
CCM - Perth, over 1.0, kurs 2.75 (1xbet); 0.2 j.
Może coś wpadnie i nie bedzie to tylko jeden gol ;)

qowalsky6 29,6K

qowalsky6

Znawca
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Grunberg
O proszę ???? jaki skład mamy w dziale! Dobrze Was Panowie &quot;widzieć&quot;/czytać ????
09:50 Newcastle Jets - Melbourne City
Podobnie jak wczorajsze spotkanie, nie jest to mecz moich marzeń. Dlatego nie zamierzam przedmeczowo centów na niego położyć ???? Co mnie &quot;odpycha&quot; od czystej jedynki? Przede wszystkim lista nieobecnych u gospodarzy: Vargas, O&#39;Donovan, Georgievski, Brown, Duncan, Cowburn. Oczywiście Jetsi dali popalić w ostatnim meczu Big V, ale oni nie są na razie &quot;sobą&quot; i grają słabo jak na wicemistrza. To może City? Też (jak dla mnie) w ostatnich meczach się nie popisali. Dziś nie wystąpi Malik. Carrusca i Fornaroli to wiadomo... Podsumowując dla mnie: mecz zagadka - do obejrzenia. Może coś się wtedy u mnie a propos typu pojawi ???? Jak mi rodzina pozwoli, a już cholera się kręcą ???? Grającym przedmeczowo: GL!
Edit Dubel mi się wali więc over 0.5 po 1,95 za miedziaka na live czas położyć.
No i jednak niepowodzenie o świcie.
Over na plus, ale Phoenix nie wygrali, choć mieli na to szanse.
Siłą rozpaczy zagrałem live w meczu:
CCM - Perth, over 1.0, kurs 2.75 (1xbet); 0.2 j.
Może coś wpadnie i nie bedzie to tylko jeden gol ;)
No właśnie ratuje kupon, a że z telefonu to potem poprawię ☺over 0.5 postawiłem.

majekx +8 Punkty (graty.... ja dołuję niemiłosiernie:))
M 737

mario72k

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Lubin
Ja też z telefonu... gratki, Koval.
Ja jednak liczę na ciut więcej... to juz chyba 13 lub 14 meczy z rzędu w lidze było bez remisu.... a od poczatku sezonu to ze 12 remisów padło w chyba 30 meczach i potem ta seria nieremisów aż do teraz...albo dłużej
___
Edit: wieczorem Braga, w Portugalii, jest po 1.48....przydałoby mi się coś z podobnym lub niższym kursem do dubla.....może coś macie? Nie chcę grać w ciemno, po kursach, np w Turcji gra Fenerbahce z kursem ok 1.40, ale...nie znam się, a nie chcę brać meczu tylko dlatego, ze mi &quot;kurs pasuje&quot;

qowalsky6 29,6K

qowalsky6

Znawca
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Grunberg
Ja też z telefonu... gratki, Koval.
Ja jednak liczę na ciut więcej... to juz chyba 13 lub 14 meczy z rzędu w lidze było bez remisu.... a od poczatku sezonu to ze 12 remisów padło w chyba 30 meczach i potem ta seria nieremisów aż do teraz...albo dłużej
Uff szybko poszło, ale z Australii to jestem dzięki temu tylko na 0 ????

majekx 24,9K

majekx

Znawca
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Lódz
kolejna kolejka na minus.... minus jest duży, dlatego pora wyciągnąć wnioski:
1. nie gram wszystkich meczy na pałę.. czyli wybieram kilka najbardziej obiecujących.
2. ov tylko najbardziej pewne, najlepiej w połączeniu z btsem... samych overów jest mało, kursy niskie... jak już są to zwykle oba zespoły strzelają
3. stawkowanie niższe na typy bardziej ryzykowne i automatycznie wyższe na te pewniejsze.
Zobaczymy czy modyfikacja taktyki przyniesie efekty ???? ... Tak czy inaczej, dziękuję za typy i za wszystkie wpisy bo liczba osób aktywnych w temacie bardzo fajnie nam wzrasta. A w związku z tym kilka nowych opcji typu karne, o których ja bym nie pomyślał.
pozdrawiam i do zobaczenie już w piątek, gdzie Victory podejmie Adelaide

qowalsky6 +8 Punkty (:))