cytat z dnia 14 marca 2020 22:09 przez majekx
PS. Pamiętajmy, że to jednak bukmacherka, do tego wychodzi, że Pan Li już ozdrowiał i 'zamieszał w swoim kotle' zwanym A-League - jak by to powiedział @qowalsky6.
Starego żółtego lisa diabli nie wezmą
cytat z dnia 14 marca 2020 22:09 przez majekx
PS. Pamiętajmy, że to jednak bukmacherka, do tego wychodzi, że Pan Li już ozdrowiał i 'zamieszał w swoim kotle' zwanym A-League - jak by to powiedział @qowalsky6.
cytat z dnia 14 marca 2020 22:09 przez majekx@waldi1979 - pamiętaj, że ostatni mecz Adelaidy był z WH. Czyli 'bandą' starych wyg, która potrafi rozpracować taktycznie większość zespołów w lidze i tak zmienić styl gry aby wyciągnąć jak najwięcej korzyści. O ile Adelaida potrafi grać rogami, to w meczu z WU ugrała tylko 5. W tym 1 w pierwszej połowie gdzie ona załatwiła sprawę ponieważ do przerwy było już 1:3. Moim skromnym zdaniem o ile każdy z zespołów zagra swoje, to obie drużyny lubią rogi i często grają rogi - nie powinno ich zabraknąć.
cytat z dnia 15 marca 2020 11:03 przez emce15Nie wpisywałem tutaj ale grałem over rogów w Adelaidzie i klops, a jednak mogłem te bramki grać, zawsze mądry po szkodzie. Może za tydzień coś ugram, jeśli będą grać. Z tego co tu czytam to jeszcze nic nie wiadomo chybs
cytat z dnia 15 marca 2020 17:55 przez waldi1979Czarny weekend w Australii, praktycznie wszystko na minus, jedyny słuszny kierunek to Wellington, który...odpuściłem. Co do następnej kolejki to po ostatnich wydarzeniach i jak prędko były zawieszane rozgrywki w kolejnych krajach, nie ma co się nastawiać, że A-League w piątek będzie grała. W obecnej sytuacji 5 dni to wieczność i nie ma co planować tak daleko.
p.s. też Wam tak zamulają skróty ze strony a-league co wrzuca @qowalsky6 ? inne strony "chodzą" normalnie, tylko te skróty. Highlights, który trwa 4 minuty u mnie tak ścina, ze oglądam go ponad 10 minut.