>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

A-League

perek99 3,5K

perek99

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Myślę, że można śmiało powyżej 2,5 kartki kurs 1,5. Do przerwy zero, obie ekipy potrafią grać bardzo ostro, sędzia też niezły do kartek. W drugiej połowie będzie więcej miejsca, będą faule a i w pierwszej połowie było kilkanaście fauli, ale widocznie nie chciał dawać jeszcze.

karlooos 2,5K

karlooos

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Panowie,
kusi over1,5 po 2,2, myśle, ze pokryją w 15minut

edit: ale lipa, 4 kolejka i drugi wynik 0-0 co sie stało z A-League :eek: 
9:30 kolejny cięzki mecz do typowania.. trzeba pomyślec

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
qowalsky6 +40 Punkty (myśl i pisz :) pzdr)
perek99 3,5K

perek99

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
cytat z dnia 2 listopada 2019 07:57 przez perek99Myślę, że można śmiało powyżej 2,5 kartki kurs 1,5. Do przerwy zero, obie ekipy potrafią grać bardzo ostro, sędzia też niezły do kartek. W drugiej połowie będzie więcej miejsca, będą faule a i w pierwszej połowie było kilkanaście fauli, ale widocznie nie chciał dawać jeszcze.

Co za syf, sobie spacerują po boisku, a sędzia jakby zagrał under kartek, mało poważna liga.

prolooser 3,1K

prolooser

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
btts w Melbourne @1.76 
derby zobowiazuja

majekx +38 Punkty (graty... bts i to 2x ;))
qowalsky6 +40 Punkty (No i fajnie :))
zloty5o 10,2K

zloty5o

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Chur/Gliwice
cytat z dnia 2 listopada 2019 06:16 przez zloty5oporanny mecz mysle ze będzie obfity w bramki WSW udanie weszlo w sezon tak ze ich zwycięstwo na swoim terenie chyba nie podlega dyskusji pytanie tylko ile bramek padnie żeby nie być pazernym pogram btts po @1.56 bo Brisbane tez cos tam umi ustrzelić a ze zrobiłem sobie dość mocna kawe to uderze jeszcze w over [email protected] bo przewiduje tutaj jakies 3-1 oczywiście wszystkim wielkie GL

jedno pytanie co tam się qwa gralo? jeden wielki   

qowalsky6 +40 Punkty (Roar mogli spokojnie 0-2 zrobić :))
karlooos 2,5K

karlooos

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Siadam i zapinam pasy - od ostatniej kolejki myślę o tym spotkaniu, wszystko układa mi się w ładny over oprócz tego że trenerem gospodarzy jest Kurz... obejrzę pierwsze 5-10min i albo odpuszczę ten mecz albo dołożę i się podzielę refleksjami, do usłyszenia za jakiś czas!

EDIT: 1-0, Ola piękny strzał zza pola karnego, pobrałem over3,5 po 3,20 zobaczymy co dalej
EDIT: 2-0 WU dostaje drugi cios, Ola wykłada do Dobrasa a ten spokojnym strzałem z 15metra pokonuje Kurto
EDIT: odpalajcie mecz bo warto,przed chwilą Diamanti piękny strzał z wolnego ale Thomas na posterunku
EDIT: 2-1 Diamanti kolejna ładna bramka, uderzenie również z linii pola karnego "fałszem" - CO ZA MECZYCHO
EDIT: 2-2 BEEESART! jeżeli nie było spalonego
EDIT: WU w słupek! po ciężkich dwóch ciosach w dwie minuty goście zamiast paść i rzucić ręcznik wyprowadzają niesamowite kontry ii o mały włos a mielibyśmy 2-3 
EDIT: 2-2 HT wow, trzeba szybko ochłonąć, fajny meczyk się trafił, over skasowany po 30min, teraz trrzeba pomyśleć co dołożyć.. goście naprawdę wielki szacunek, dostali takie dzwony z niczego a mimo to wyglądają lepiej od MV którzy myśleli że 2-0 w 8min zamyka mecz, ciężko teraz przewidzieć w którą stronę to pójdzie.. spróbuję chyba na dwa fronty - under4,5 po 3.50 i over 6,5 po 4,20 | dodatkowo druga bramka dla WU uznana za samobójczą, mimo wszystko tam DIamanti się znajdował a Besart zgrywał, trochę mi tnie relacje, może ktoś poratować linkiem? 

majekx +38 Punkty (dzięki za wpisy. Przynajmniej po WSW, tutaj było fajne spotkanie.)
qowalsky6 +40 Punkty (ja na fortunie oglądam... pzdr)
isso890 +1 Punkty (20)
I 115

isso890

Maciej
Reaction score
0
Punkty
0
cytat z dnia 2 listopada 2019 09:33 przez karlooosSiadam i zapinam pasy - od ostatniej kolejki myślę o tym spotkaniu, wszystko układa mi się w ładny over oprócz tego że trenerem gospodarzy jest Kurz... obejrzę pierwsze 5-10min i albo odpuszczę ten mecz albo dołożę i się podzielę refleksjami, do usłyszenia za jakiś czas!

EDIT: 1-0, Ola piękny strzał zza pola karnego, pobrałem over3,5 po 3,20 zobaczymy co dalej
EDIT: 2-0 WU dostaje drugi cios, Ola wykłada do Dobrasa a ten spokojnym strzałem z 15metra pokonuje Kurto
EDIT: odpalajcie mecz bo warto,przed chwilą Diamanti piękny strzał z wolnego ale Thomas na posterunku
EDIT: 2-1 Diamanti kolejna ładna bramka, uderzenie również z linii pola karnego "fałszem" - CO ZA MECZYCHO
EDIT: 2-2 BEEESART! jeżeli nie było spalonego

Ja pograłem przed meczem over 2.5 , później over 3.5 ht jak było 2:1 i dorzuciłem over 5.5 ft a meczyk mega jak na razie 

karlooos +13 Punkty (gratki! na razie co strzał to bramka, oby tak dalej ;))
qowalsky6 29,6K

qowalsky6

Znawca
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Grunberg
cytat z dnia 2 listopada 2019 10:07 przez isso890

Ja pograłem przed meczem over 2.5 , później over 3.5 ht jak było 2:1 i dorzuciłem over 5.5 ft a meczyk mega jak na razie 

"Cza" było "tu" pisać, przydałoby się takie spojrzenie, teraz to wiesz... Podsumowując meczyk fajny, dla mnie może być i 4-4, wynagradza brak bramek w meczu z jajcarzami z Brisbane :) Oj "przeklęci" się znowu zrobili...

I 115

isso890

Maciej
Reaction score
0
Punkty
0
cytat z dnia 2 listopada 2019 10:29 przez qowalsky6

"Cza" było "tu" pisać, przydałoby się takie spojrzenie, teraz to wiesz... Podsumowując meczyk fajny, dla mnie może być i 4-4, wynagradza brak bramek w meczu z jajcarzami z Brisbane :) Oj "przeklęci" się znowu zrobili...

Od nie dawna jestem na forum nawet nie widziałem tego tematu, sądziłem że na żywo każdy pisze co i jak :) ale obiecuję poprawie się ;) mam nadzieję że 2 strzela w drugiej połowie i będę miał dzień udany już 
edit.
Pograłem btss w II połowie kursik 3

qowalsky6 +40 Punkty (U nas w dziale "wszystko" na głowie postawione, bo "nie powinno" tak być (regulamin), ale jesteśmy wyjątkiem :) więc :) piszemy :) w końcu Antypody :))
karlooos 2,5K

karlooos

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Druga połowa drugi post!
ii mamy 2-3!! ależ COMEBACK
Scotty po rykoszecie, meczychoo!!
EDIT: ach i to by było na tyle, po szybkiej bramce w drugiej połowie murarka a gospodarze bez pomysłu, trochę zamieszania w końcówce, Thomas w polu karnym gości ale ostatecznie to Rudan tryumfuje!

I 115

isso890

Maciej
Reaction score
0
Punkty
0
cytat z dnia 2 listopada 2019 10:45 przez karlooosDruga połowa drugi post!
ii mamy 2-3!! ależ COMEBACK
Scotty po rykoszecie, meczychoo!!

To została mi tylko bramka gospodarzy w drugiej połowie i dzień pięknie rozpoczęty ;)

qowalsky6 29,6K

qowalsky6

Znawca
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Grunberg
Dobra, 84 min. 2-3 over 5,5 po @ 2,40    za drobne pobieram... Victory ciśnie, ale obojętne mi kto strzeli :)
edit
zostało po staremu, do rożnego nawet Thomas pobiegł ale nic nie zadziałał... No nic nie wypadało, nie spróbować za klepaki...

Waldi1979 +41 Punkty (kto nie próbuje nie pije szampana ;))
majekx +38 Punkty (a tak mnie kusiło pograć WU... ale polałem pewniaka z WSW ;)... to żem wyszedł jak Zabłocki :))
majekx 24,9K

majekx

Znawca
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Lódz
Na jutro... kurs ten sam.. mocne wejście w City
City - Nixi

1 - @1,65   

No cóż... pewnie Nixi będą się murowali, więc mecz może być raczej z tych underowych (un2,5 - @2,16   ) - no ale w drużynie gospodarzy jest Maclaren (gol Maclarena - @1,87 [zwrot]), który ma naprawdę mocny początek sezonu. To już mamy 3 typy na mecz - i to mi wystarczy.
Zwłaszcza, że drugi mecz odpuszczam. Niby gra mocne Perth z CCM. No ale o ile w zeszłym sezonie po aktualnym kursie (~@1,44) szedł bym w ciemno, to teraz raczej wolę popatrzeć co się będzie działo na boisku. Perth zaczęło sezon niemrawo, za to CCM pozytywnie zaskoczyło. Co prawda, mają tylko 1 punkt, ale dzielnie walczyli z WSW i coś tam pozytywnego było w meczy z Jets. Jednym słowem, ciekawy jestem jak zagrają oba zespoły i nie podzielam aż tak mocnego kierunku buków w stronę Glory.

Waldi1979 +41 Punkty (powodzenia)
qowalsky6 +41 Punkty (niby tak ale 2x1 mnie nie zdziwi :))
Waldi1979 35,5K

Waldi1979

Administrator
Członek Załogi
Reaction score
0
Punkty
36
City - Nixi 3:2 (7-3 RR)
powyżej 11 RR, @2,04 LVBET

Nixi powyżej 4,5 RR, @1,87 LVBET  
Nixi więcej RR, @3,65 LVBET  

Zastanawiałem się jak podejść ten mecz, niby kierunek @qowalsky6 oraz @majekx na czystą jedynkę jest jak najbardziej słuszny, ale...Nixi nie będą wszystkiego przegrywać, nie twierdzę, że w tej kolejce zaskoczą i wygrają, ale coś mnie blokuje, dlatego szukałem typu, gdzie jedni i drudzy w miarę regularnie "punktują". O ile Phoenix wszystko przegrywa jak leci to jest jedna statystyka, w której mają "komplet punktów", są to rzuty rożne, we wszystkich dotychczasowych kolejkach nabili więcej cornerów od przeciwników, a kurs, że będą mieli więcej rożnych kuszący, ogólnie nabijają sporo rożnych 8, 7 i 8, więc linię powyżej 4,5 cornerów na nich również pobieram, City z rożnymi w kratkę 9, 3 i 7, w 2/3 zdobyli więcej od przeciwnika. Over ogólny u jednych i drugich też na przyzwoitym poziomie, w meczach MC 15, 12 i 11, a w spotkaniach Nixów 10, 11 i 12, więc tendencja wzrostowa. Podsumowując, życzę Wam Panowie czystej jedynki, a osobiście liczę na sporą liczbę rożnych szczególnie ze strony gości.

Drugi mecz odpuszczam, granie "jedynki" za ~1,4 w Australii to jak granie podobnego kursu w Ekstraklasie, bramki oraz rożne wychodzą mi bardziej na under, a raczej unikam grania w "tą" stronę, zresztą pewnie jakbym zagrał under to by się odblokowali i wykręcili wynik hokejowy, dlatego zostaję tylko przy cornerach w pierwszym spotkaniu.

majekx +38 Punkty (dokładnie.. granie Glory po takim kursie to dziś była niezła mina.)
qowalsky6 +41 Punkty (Spoko, powodzenia :))
Gy_Gy_Craveel +36 Punkty (jedziemy z koksem Golden oslabione....!)
qowalsky6 29,6K

qowalsky6

Znawca
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Grunberg
W Perth ht 1-2, gospodarze cisną, ale są wolni, schematyczni, do tego chyba zlekcewazyli Marynarzy i myślą że mecz się wygra na stojąca. No chyba, że chcą przegrać, a to spoko :) Goście umówmy się to żadny dream team, ale przy Glory dziś wyglądają jak profesorzy :) A wystarczy ich nacisnąć, lecz gospodarzom się na razie nie chce, albo dziś zapomnieli o co chodzi w soccerze... Żenada w 1 pol... Wstyd Glory. Na razie brawa dla gości... 
Edit
2 poł 70 min. I nic... Dalej 1-2, coś wpadnie, może gospodarze wyciągną chociaż na remis :)? Albo poplyna na kontrze...
edit
ft 1-2 i guzik... wstyd Glory, wstyd...

Waldi1979 +41 Punkty (nie w tym meczu zagrałem cornery, graty za MC)
majekx +38 Punkty (nom.. też ov dodaję. CCM już nie raz głupio traciło bramki w końcówce)
majekx 24,9K

majekx

Znawca
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Lódz
Live 80' 1:2
Dodaję ov3,5 - @1,85   
Wynik sprzyja jeszcze jednemu golowi. No i CCM sporo traci bramek w końcówkach... Zobaczymy co z tego wyjdzie.

/Edit/ główne kierunki były dobre, 2 z 3 trafione. Poboczne na minus.

qowalsky6 +41 Punkty (guzik :()
Waldi1979 +41 Punkty (nie w tym meczu zagrałem cornery, graty za MC)
P 170

pio_pio

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Podziwiam Was,że to oglądacie.Pozim tej ligi jest dramatyczny.Angielska League One czasem leci na Eleven,odpalcie sobie dla porównania-tam jest wyższy poziom,a jest to 3.poziom rozgrywek.W Azji oglądam regularnie ligę chińską,to jest przepaść między CSL a A-league.Oglądacie to chyba z sentymentu jakiegoś.Stadiony puste,ludzie na miejscu szybko zauważyli że im gównow złotym papierku próbują wciskać od kilu sezonów.

Waldi1979 35,5K

Waldi1979

Administrator
Członek Załogi
Reaction score
0
Punkty
36
cytat z dnia 3 listopada 2019 00:08 przez waldi1979City - Nixi 3:2 (7-3 RR)
powyżej 11 RR, @2,04 LVBET

Nixi powyżej 4,5 RR, @1,87 LVBET  
Nixi więcej RR, @3,65 LVBET  

Zastanawiałem się jak podejść ten mecz, niby kierunek @qowalsky6 oraz @majekx na czystą jedynkę jest jak najbardziej słuszny, ale...Nixi nie będą wszystkiego przegrywać, nie twierdzę, że w tej kolejce zaskoczą i wygrają, ale coś mnie blokuje, dlatego szukałem typu, gdzie jedni i drudzy w miarę regularnie "punktują". O ile Phoenix wszystko przegrywa jak leci to jest jedna statystyka, w której mają "komplet punktów", są to rzuty rożne, we wszystkich dotychczasowych kolejkach nabili więcej cornerów od przeciwników, a kurs, że będą mieli więcej rożnych kuszący, ogólnie nabijają sporo rożnych 8, 7 i 8, więc linię powyżej 4,5 cornerów na nich również pobieram, City z rożnymi w kratkę 9, 3 i 7, w 2/3 zdobyli więcej od przeciwnika. Over ogólny u jednych i drugich też na przyzwoitym poziomie, w meczach MC 15, 12 i 11, a w spotkaniach Nixów 10, 11 i 12, więc tendencja wzrostowa. Podsumowując, życzę Wam Panowie czystej jedynki, a osobiście liczę na sporą liczbę rożnych szczególnie ze strony gości.

Drugi mecz odpuszczam, granie "jedynki" za ~1,4 w Australii to jak granie podobnego kursu w Ekstraklasie, bramki oraz rożne wychodzą mi bardziej na under, a raczej unikam grania w "tą" stronę, zresztą pewnie jakbym zagrał under to by się odblokowali i wykręcili wynik hokejowy, dlatego zostaję tylko przy cornerach w pierwszym spotkaniu.

no i 3 x  , za to w drugim "underowym" meczu samo Perth nabiło 15, brak słów, jednak ta jedynka na City była optymalna dzisiaj, gratuluję Panowie.

qowalsky6 +41 Punkty (Dzieki i do zobaczenia :))