>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

A-League

D 405

dobryx

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Wawa

to moze znow under roznych w meczu  PlayOff ?

qowalsky6 29,6K

qowalsky6

Znawca
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Grunberg
cytat z dnia 2 maja 2019 13:38 przez qowalsky6

05.05 Reds - City - a tu, to ja nie pomogę niestety, nic na siłę...

Wszystkie ekipy w najmocniejszych możliwie kadrach, w Adelaidzie sędzią Kurt Ams jakby co...

U mnie nic się nie zmieniło, uważam, że jutrzejszy mecz to klasyczny "no bet", za to na stronie ligi w ankiecie kto zwycięży, 64% uczestników opowiedziało się za zwycięstwem Redsów. Taka ciekawostka, ale zważywszy, że City to zespół bez większej ilości fanów wynik mnie nie do końca zaskoczył... Niech wygra lepszy...

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
majekx +33 Punkty (może i weszło, ale sam mecz bieda... szkoda kibiców. najgorzej, że pewnie w następnej rundzie Adelaide zagra to samo)
Waldi1979 35,5K

Waldi1979

Administrator
Członek Załogi
Reaction score
0
Punkty
36

Adelaide United - Melbourne City 1:0 po dogrywce

Melbourne City @3,05 fortuna ⛔

Ciężki mecz do typowania jak zresztą zauważył @qowalsky6 ale dawno mnie tu nie było, więc trochę na przekór ankiecie A-League za drobne spróbuję zwycięstwa City, w końcówce sezonu regularnego lepiej punktowali dzisiejsi gospodarze, ale patrząc na ich bezpośrednie H2H widać, że MC im "nie leży". U siebie ostatni raz pokonali City ponad 2 lata temu, od tego czasu 2 zwycięstwa gości i remis, a w ogólnym rozrachunku nie potrafią ich pokonać od 7 spotkań (4 wygrane City i 3 remisy), wiadomo, że statystyki nie grają, ale...

qowalsky6 +32 Punkty (Wszystko możliwe więc GL!)
majekx 24,9K

majekx

Znawca
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Lódz

I wg buków Adelaide jest lekkim faworytem. Ja jednak zagram undery. Kurz lubi taktykę a'la niemiecki drugoligowiec, czyli na zero z tyłu. City też napastnikami nie oszołamia. Obawiam, się że z tej pary szaleństwa bramkowego nie będzie (obym się mylił, ale..) i dlatego:

Un2,5 - @1,69 - 2j ✅

Un1,5 - @3,05 - 0,5j ✅

+2,4j

Waldi1979 +24 Punkty (gratuluję kompletu, mnie statystyka jednak zawiodła, chociaż w kolejnym meczu MC nie przegrał z Redsami (w regulaminowym), ale to marne pocieszenie)
pescarabajo +5 Punkty
qowalsky6 +32 Punkty (Popieram)
majekx 24,9K

majekx

Znawca
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Lódz

I składy

qowalsky6 +32 Punkty (Graty, fajnie weszło...)
P 1,9K

pescarabajo

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Warszawa

A ja pierdziele:) over 1,5 w drogowce za drobniaki dla zabawy:) 

kurs 3,8

ale bieda mecz:) gole padną chyba w karnych:D

majekx +33 Punkty (oba teamy zagrały to co trenerzy nauczyli.. szkoda tylko kibiców)
qowalsky6 29,6K

qowalsky6

Znawca
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Grunberg

Poniżej bramki z ostatnich spotkań, skrót Redsów i Victory:

https://www.a-league.com.au/video/every-goal-hyundai-a-league-elimination-finals-0

https://www.a-league.com.au/video/full-time-highlights-adelaide-united-v-melbourne-city-2

https://www.a-league.com.au/video/full-time-highlights-melbourne-victory-v-wellington-phoenix-2

Następna faza play-off, coraz bliżej Grand Final!

10.05 Glory vs Reds - 1 po @ 1,75 (teraz spadają) pobrana za monetę, kto ogląda A-league, to pewnie wie dlaczego. Oczywiście w tej fazie wszytko możliwe, ja jednak wybieram kierunek na Pope i Glory. KTF!

edit Po horrorze w karnych Glory jest w finale, ale moneta na ⛔ Szkoda, to był mecz od nieba do piekła, ale grunt, że przeszli dalej... Na live coś tam nawet się ugrało :) Teraz finał...

12.05 Blues Sky vs Big V - no bet, oba zespoły będą po AFC w Korei. Wszystko możliwe...

qowalsky6 29,6K

qowalsky6

Znawca
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Grunberg

Szybki przerywnik w postaci AFC, do Daegu poleciał rezerwowy skład Victory czyli rozsądek wziął górę. W takim razie handi pobrałem za monetę na Koreańczykow po @ 1,66.,  bo im się 3 punkty przydadzą :) 2 bramki powinni strzelić więcej od gości :) GL!

Edit ft 4-0 niestety ale na luzie weszło. Czułem pogrom dlatego dałem nawet monetę i ✅

majekx +33 Punkty (szkoda V... ale jak widać - lokalne podwórko ważniejsze... Szkoda, że o nic nie walczą.. i tak od kilku sezonów już)
korsarz81 +4 Punkty
ziomeczek9393 +12 Punkty
qowalsky6 29,6K

qowalsky6

Znawca
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Grunberg
10.05 Glory vs Reds - 1 po @ 1,75 (teraz spadają) pobrana za monetę, kto ogląda A-league, to pewnie wie dlaczego. Oczywiście w tej fazie wszytko możliwe, ja jednak wybieram kierunek na Pope i Glory. KTF!

No i mamy półfinał, obie ekipy w optymalnych możliwie składach, mam nadzieję, że gospodarze utrzymają dotychczasowoą formę i poradzą sobie z podopiecznymi Kurza. W Perth słonecznie i gorąco, na stadionie już wcześniej będą imprezy, Popovic liczy na wsparcie fanów Glory. I ja też im kibicuję w dzisiejszym spotkaniu. GL!

isztwan +3 Punkty
karlooos 2,5K

karlooos

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0

Moi drodzy wracam po dłuższej przerwie; jak  to dzisiaj będzie?

jak zwykle zastanawiam się nad zakładami under/over iii nie rozumiem dlaczego lecą na łeb na szyję.. każdy kto widział choć jeden mecz Adelaide... dają 1,7(?!) na over2,5.. oglądałem z doskoku mecz MC-Adelaide no i.. padaka klasyczna; ja rozumiem że Perth w gazie itp itd ale goście bankowo będą się bronić szczelnie jak to Kurz, taktyk wielki poukłada i kto wie czy karnych nie bedzie... co myślicie? ma ktoś inne spojrzenie na ten mecz?

qowalsky6 +33 Punkty (Mam nadzieję, że nie i szybko Glory strzeli pierwszą bramkę. U/O loteria w tym meczu dlatego live na takie zakłady ...)
isztwan 2,9K

isztwan

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0

Coś też mnie tu śmierdzi 1:0 albo 2:0 , kursy na over np. W forbecie stoją od kilku dni over 1.75 i under... który zaryzykuję, wiadomo to Play offy i zupełnie inna gra, ostrożna itd. 

Under 2.5 

Kurs 1.98

P 1,9K

pescarabajo

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Warszawa

Na szybko bo zaczęli. 

1 i ov2,5 - 2,45 na fortunie

Mnie dopuszczam innego scenariusza!!:)

chociaz ze swoją Barceloną trzy dni temu też nie dopuszczałem innego scenariusza niż final ligi mistrzow ;) 

hmmm warte jeszcze chyba over 1,5 samo Perth 1,65. Zobaczymy:)

qowalsky6 29,6K

qowalsky6

Znawca
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Grunberg

Perth live, 1 ht po @ 2,60 ✅ za drobne. Jedna już była ale VAR i nie uznali...

edit live 1-0 30 min. no kto jak nie Castro :) ?

edit ht 1-0 a spokojnie mogło być więcej, tak, czy siak w celu...

Waldi1979 +24 Punkty (graty, dobrze rozpoczynasz weekend)
isztwan +3 Punkty
ziomeczek9393 +12 Punkty
ziomeczek9393 3,9K

ziomeczek9393

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Kraków

piękna akcja Perth Gloria ????

qowalsky6 +33 Punkty (Castro to ich talizman :))
isztwan 2,9K

isztwan

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0

Ale ładnie, brawo qowalsky, masz nosa ;] Pierwsza bramka ... dlaczego nie uznali, po co ten var ? :/

qowalsky6 +33 Punkty (udało się, bardziej mi zależy na 1-ce bo monetę położyłem pre...)
qowalsky6 29,6K

qowalsky6

Znawca
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Grunberg
cytat z dnia 10 maja 2019 13:14 przez isztwan

Ale ładnie, brawo qowalsky, masz nosa ;] Pierwsza bramka ... dlaczego nie uznali, po co ten var ? :/

Że niby piłka nie przekroczyła całym obwodem lini bramkowej. Z tego co pokazali ciężko było być za/przeciw decyzji :)

Jeszcze Isaias brzydko fauluje Castro, nieładnie ... oj nieładnie Redsi... ht 1-0 fajnie, fajnie ale to dopiero połowa. Ja dalej trzymam kciuki za jedynkę bo moneta, którą położyłem pre jeszcze wiruje na kole for(4)tuny. PS Nie pamiętam abym chociaż z 5 razy (co za czasy ...) w tym sezonie rzucał srebrem :) więc nerw jest...

isztwan +3 Punkty
karlooos 2,5K

karlooos

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0

Strzelam na live over3,5 @3,95; prawdopodobnie ostatni mecz Adelaide w tym sezonie, Perth bardzo fajnie wygląda, myślę że jeszcze trochę kulną a i goście jakoś nad wyraz aktywni

Waldi1979 +24 Punkty (no rzutem na taśmę, ale siedzi, graty)
patrykleon1984 +1 Punkty
qowalsky6 29,6K

qowalsky6

Znawca
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Grunberg
cytat z dnia 10 maja 2019 13:45 przez karlooos

Strzelam na live over3,5 @3,95; prawdopodobnie ostatni mecz Adelaide w tym sezonie, Perth bardzo fajnie wygląda, myślę że jeszcze trochę kulną a i goście jakoś nad wyraz aktywni

No nie wiem, ale życzę GL pod warunkiem, że to będzie np. 4-0 :)

Waldi1979 35,5K

Waldi1979

Administrator
Członek Załogi
Reaction score
0
Punkty
36

To może i ja spróbuję coś ukłuć na live, nie spodziewam się tutaj fajerwerków, ale Perth powinno podwyższyć wynik i awansować do finału, dziwne jakby po takim sezonie ich tam zabrakło, no ale to tylko piłka, więc wszystko jest możliwe

Kolejny gol: Perth @2,40 Totolotek ✅

DW 2:0 @3,75 Totolotek ⛔

isztwan +3 Punkty
qowalsky6 +33 Punkty (Mówisz i masz :) Castro king!)