>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

A-League

majekx 24,9K

majekx

Znawca
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Lódz
na szybko bo czasu mam niewiele:

Nixi - WSW

1 - @2.05 - 5j ✅
Jeden i główny argument - miejsce rozgrywana meczu. Nowa Zelandia to zawsze ciężki grunt a do tego teraz, kiedy Nixi walczą o PO.... myślę 1 brać po takim kursie to fajna okazja.

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
qowalsky6 +29 Punkty (Tak, widzę, tego stadionu nie da się pomylić a talary już możesz liczyć :) Graty)
qowalsky6 29,6K

qowalsky6

Znawca
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Grunberg
Wellington Phoenix vs WS Wanderers - hehe, no poproszę over 2,5 ;) bo miedziak się poturlał..
Podtrzymuję jakby co, &quot;nie grzebię&quot;, nic nie dorzucam, co będzie, to będzie ???? Miedziak i tak już zabrzęczał... KTF!
Edit Fajnie, fajnie w 33 min. już 3-0 więc ✅

majekx +30 Punkty (Grają w domu - Westpac Stadium)
D 405

dobryx

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Wawa
Panowie gdzie jutro wieksza szansa na over cornerów ? Patrzac na staty to pierwszy meczyk

majekx 24,9K

majekx

Znawca
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Lódz
Składy:

qowalsky6 +29 Punkty (Thx, :) i GL nie jestem pewien ma jakim stadionie zagrają.)
perek99 3,5K

perek99

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Trochę śmieszne, ale WSW ma jeszcze szanse na play off, wiem szanse minimalne, ale zawsze. Czyli mecz ma jakąś stawkę i goście będa chcieli utrzymać zwycięską serię a gospodarze też nie mają pewnych play off jeszcze.

qowalsky6 29,6K

qowalsky6

Znawca
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Grunberg
Trochę śmieszne, ale WSW ma jeszcze szanse na play off, wiem szanse minimalne, ale zawsze. Czyli mecz ma jakąś stawkę i goście będa chcieli utrzymać zwycięską serię a gospodarze też nie mają pewnych play off jeszcze.
No chyba już nie ???? A na pewno nie z taką grą. Super bramki w Wellington , a ja dziękuję za uwagę bo od 33 min. (gol na 3-0) mam wolne. Miedziak na ✅ no i fajnie... A i jeszcze Filip się pokazał bo goście też mogli strzelić. ..

perek99 3,5K

perek99

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
WSW totalni amatorzy, nikt tam nie potrafi bronić ????

majekx 24,9K

majekx

Znawca
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Lódz
I składy na mecz konkursowy:

qowalsky6 +29 Punkty (Sydney w podstawowym, City trochę słabiej ale zobaczymy)
perek99 3,5K

perek99

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Tak się zastanawiam czy nie dać w meczu Sydney - City powyżej 1,5 kartki w pierwszej połowie.
Sydney lubi zamulać, ale mecze między Sydney-Melbourne zawsze budzą więcej emocji. Otoczka też sprzyja temu, bo Sydney walczy o TOP 2 z Victory a City o play off.

P 1,9K

pescarabajo

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Warszawa
Poszło 2,5 i 3,5 niech się dzieje.
Jeszcze karnego chce ???? w koncu to mecz kolejki! ???? a! No i Maclaren niech strzeli;) może nadrobię troche w klasyfikacji naszej forumowej ????

qowalsky6 29,6K

qowalsky6

Znawca
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Grunberg
W Sydney nudy, x ht po 1.80 ✅ za drobne poszło. GL!
Poszło 2,5 i 3,5 niech się dzieje.
Jeszcze karnego chce ???? w koncu to mecz kolejki! ???? a! No i Maclaren niech strzeli;) może nadrobię troche w klasyfikacji naszej forumowej ????
Wszystko kochanienki ale po przerwie ;)
WSW totalni amatorzy, nikt tam nie potrafi bronić ????
I za to ich lubimy przecież ????

majekx +30 Punkty (Dziś dzień odrabiania strat po wczorajszych Jetsach. Graty)
perek99 3,5K

perek99

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
To jest totalnie amatorski poziom, wygląda jak mecz pokazowy, zero walki, przyspieszenia, sobie tylko podają, zwalniają każdą akcję.

qowalsky6 +29 Punkty (Potwierdzam :))
qowalsky6 29,6K

qowalsky6

Znawca
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Grunberg
No i miał być hit, a wyszedł na razie kit. Remis ht 0-0 mnie akurat cieszy, ale nudy przeokropne. Trochę się wcześniej bałem, że to tak może wyglądać, bo symptomy widać było w AFC. A dziś? Kontynuacja. Została 2 poł. więc zobaczę co dalej...
Edit live
W.....a mnie ta murarka City, Blues Sky przynajmniej się stara. Za drobniaki 1 po @ 2,4 taktycznie pobieram. Chociaż równie dobrze może skończyć się 0-0 więc może dw symbolicznie rzucę.. .

qowalsky6 29,6K

qowalsky6

Znawca
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Grunberg
No i miał być hit, a wyszedł na razie kit. Remis ht 0-0 mnie akurat cieszy, ale nudy przeokropne. Trochę się wcześniej bałem, że to tak może wyglądać, bo symptomy widać było w AFC. A dziś? Kontynuacja. Została 2 poł. więc zobaczę co dalej...
Edit live
W.....a mnie ta murarka City, Blues Sky przynajmniej się stara. Za drobniaki 1 po @ 2,4 taktycznie pobieram. Chociaż równie dobrze może skończyć się 0-0 więc może dw symbolicznie rzucę.. .
Nie rzucę (nie zdążyłem) ???? 0-1 kontra z du..y ale skuteczna. Tak się kończy sranie Babci po gałęziach... Timing ch...y do bólu zaliczyłem.
Edit2
I za drobniaki ⛔ 1x po @ 2.6, zobaczymy...
edit3
Zamiast 1-1 będzie niespodzianka bo tu na tablicy 0-2 (drugi gol też z d..y po samobóju), AFC odbija się na gospodarzach, a ja niepotrzebnie się wpakowałem w temat, choć oglądając wydawało mi się, że gol dla Blues Sky w końcu wpadnie... Wypada za kierunek posypać głowę popiołem...
PS
I ft 0-2 hańba wam Blues Sky, hańba!

majekx +30 Punkty (No to v znowu w walce o top 2.)
perek99 3,5K

perek99

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Dałem powyżej 5,5 rożnych Sydney a ci amatorzy nic nie potrafią:/
Trafiają na czarną listę, nie cierpię drużyn, które biegają cały mecz w jednym tempie.

majekx 24,9K

majekx

Znawca
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Lódz
A ja sobie wezmę bts - @2,55 - 0,5j ⛔
Ov2,5 kartek - @1,9 - 0,5j ⛔

qowalsky6 +29 Punkty (Sydney chce chyba więcej meczy rozgrywać :) :) bo nie chce być w top 2 :))
perek99 3,5K

perek99

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Oni nawet podanie na 15 metrów nie potrafią dokładnie zrobić ????

qowalsky6 29,6K

qowalsky6

Znawca
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Grunberg
A ja sobie wezmę bts - @2,55 - 0,5j
Ov2,5 kartek - @1,9 - 0,5j
Już za klepaki z kieszeni, over 2,5 po @ 4,0, ⛔ 4fun, zwyczajowo w ostatnich minutach w A-league częto stawiam...
edit
Ninkovic i Maclaren próbowali, ale nic z tego. Trochę drobniaków dzisiaj poszło, słowiański wku...w jest, ale nie za klepaki w piach, tylko za postawę w tym spotkaniu gospodarzy. City się nie dziwię, przyjechali murować i to był ich plan, ale żeby Sydney ani jednego celnego strzału nie potrafili oddać przez ponad 90 min.? Trochę wstyd...
PS
Miał być hit, wyszedł kit ????

qowalsky6 29,6K

qowalsky6

Znawca
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Grunberg
Wszystkie bramki niesamowitej ???? 22 kolejki, sporo się działo, emocje były...
https://www.a-league.com.au/video/every-goal-round-22-hyundai-a-league
Kolejka 23 dopiero za 9 dni, ale pisać już możecie, bo zostało już tylko 5 spotkań sezonu zasadniczego ????
29.03. 09:50 Brisbane Roar - Sydney FC
30.03. 07:35 Wellington Phoenix - Newcastle Jets
30.03. 09:50 WS Wanderers - Melbourne City
30.03. 12:00 Perth Glory - Melbourne Victory
31.03. 08:00 Central Coast Mariners - Adelaide United

Z ciekawostek:
Kurz nie będzie w przyszłym sezonie trenerem Redsów, a Jetsi tylko/aż 5 pkt. do 6 miejsca zajmowanego przez ekipę z Adelaidy; Krishna dostał czerwo w ostatnim meczu; Warland (Blues Sky) kontuzjowany do końca sezonu; nowy klub Western United FC powoli zbiera kadrę na nowy sezon (na razie łapie młodych, ambitnych, do tego dorzuca doświadczonych - może być ciekawie ???? ); Merrick dostał karę w zawiasach ???? za wypowiedzi po meczu z Glory (29.01.br.); AFC dopiero w kwietniu jakby co... Na razie tyle...

Waldi1979 +21 Punkty (dzięki za skróty i wieści z frontu ;))