>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

A-League

dzvonek 1

dzvonek

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Ok, widzę, że w ataku Blues Sky mamy młodziaka, Irańczyka (nowego) jeszcze nie ma, Brosque na ławce. U Roar potencjalnie ma kto strzelać więc zobaczymy... Bts-a nie wykluczam. Narka, czekamy na live ????
Z tego co widać to chyba jest Irańczyk ????

qowalsky6 29,6K

qowalsky6

Znawca
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Grunberg
Przepraszam, &quot;uciekł&quot; mi turban ???? Gola strzelił Silva, odpokutowal słupek z ht ????
FT 2-1 ???? przycieli Kangaroos w ch...., Daren się cieszył jakby Ligę Mistrzów wygrał. I dobrze, nie straciłem, nie zarobiłem ale niesmak pozostał... ????

ninja 71

ninja

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Pięknie Brisbane. Jeszcze jakby w doliczonym Sydney wpakowało to miód malinka.

P 1,9K

pescarabajo

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Warszawa
Gosc miał grał bardzo dobrze, w Holandii, później po dwóch niezłych sezonach w herenven troche szło mu gorzej, ale miałem go ciagle „na radarze”. Fajnie go widziec tutaj ???? myśle ze to bedzie duże wzmocnienie.

majekx 24,9K

majekx

Znawca
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Lódz
Ostatnio przyznane punkty reputacji:
qowalsky6 +25 Punkty (Niespodzianka, czy wałek? to już ten czas? :))
qowalsky6 29,6K

qowalsky6

Znawca
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Grunberg
a to niespodzianka... -0,8j
No dobrze, że mnie @ odpychal, jednak mina choć z gry Sydney &quot;dominowało&quot;, na live nawet chciałem na nich dać gdyby było z 1,9 (jeszcze 2 obrońców Roar zeszło w ht, był słupek Silvy), a tu bum... Ba po 1-1 pomyślałem że pisząc wczoraj posta z argumentami na 1 i 2 (notabene se go wycialem próbując zacytować oprócz morału - zasrane smartfony ???? ) nie opisałem opcji x ????
A tu wyszła 1 za którą argumentów za dużo nie było ( Taggart, korespondencyjna walka z CCM, pogoda, h2h i własny stadion) ???? A no i napisałem, że trzeba uważać bo Kangaroos przycinaja w ch.... ostatnio...
Skrót z Brisbane:
https://www.a-league.com.au/video/full-time-highlights-brisbane-roar-v-sydney-fc-0
Ps
Jeśli ktoś pamięta co przez lata w dziale &quot;wypisywalem&quot; to zazwyczaj w marcu ostrzegałem, że przychodzi czas, w którym zaczynają się dziwne wyniki w A-league. A to przez nielubiane przeze mnie play - offy. Wychodzi na to, że w tym roku zaczęło się ze 3/4 kolejki wcześniej ???? Dzisiejsza porażka Blues Sky może im się odbić zaraz czkawka. Dojdzie AFC, a gdy nie zajmą przynajmniej 2 miejsca w A-league, to będą mieli dłuższą drogę do ew. finału.

majekx +27 Punkty (głupio jak na wałek.. bo Roar ratuje tylko głowę trenera.... a SFC może stracić dystans w walce o top 2. Jak V wygra to SFC będzie stratne.)
qowalsky6 29,6K

qowalsky6

Znawca
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Grunberg
09.02. 07:35 WS Wanderers - Central Coast Mariners
No prochu nie wymyślę ???? over/bts naturalnym kierunkiem.
09.02. 09:50 Melbourne City - Adelaide United
3 porażka City? Nie sądze. Redsi wygrali ostatni mecz, ale jak to wyglądało to dobrze wiemy. Coś w stronę gospodarzy pomyślę.
Na ch... analizy, cyrki trwają nadal ????
1. W Sydney biere over 2,5 po @ 1,50, ma kto strzelać w obu ekipach, reszta mnie &quot;nie obchodzi&quot;, niech kręcą wały itd. byle 3 bramki wpadły ????
2. Do City wraca po latach &quot;tułaczki&quot; Maclaren, niech ich natchnie do ofensywy, bo dramat bez Fornaroliego mają w tym sezonie. Redsi mają wyniki, ale ch...a grają. Wygrane są ale z kim i w jakim stylu/wałku? Trzeci raz im się chyba nie uda. So, w wersji &quot;bezpiecznej&quot; ???? wezmę dnb City po 1,62...
Morał: dubel po @ 2,43 za ⛔ miedziaka pobieram. GL!
PS Outs/ins
na resztę meczy, ale co dzisiaj było widać w A-league nie ma to żadnego znaczenia ????
https://www.a-league.com.au/news/hyundai-ins-and-outs-round-18
Edit
W Sydney zabrakło gola (szanse były choćby w 88 min.), brak Simona był widoczny, w Melbourne padł x, Maclaren zrobił różnice.

dj_jones 4,3K

dj_jones

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
71
Witam.
WSW-CCM
7.30 Czas Europa Berlin -Sobota
Typ ŁAMAK 2/1 ht/ft
Buk:WH
Kurs 21
Nie bede klamal ze sklady wyjsciowe ,czy nastawienie,czy pogoda,czy sedzia cos tu nam dadza. Tu nam po prostu da CCM. Na ostatnie 9 meczy 4 lub 5 x sie polamali tak ze bezczelnie nawet na hc oklep dostawiali wygrywajac 1 polowe.
Sa podejrzane osoby w tej druzynie plus jeźdźcy bez glowy.
Sprobowac nie szkodzi grac te lamaki co mecz.To sa specjalisci.
Elo Panowie i milego weekendu!

majekx 24,9K

majekx

Znawca
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Lódz
WSW - CCM
typ od dj_jones jak najbardziej do grania... dlatego i ja obieram ten kierunek.. ale w obie strony:
ht/ft 2/1 - @17 - 0,3j ⛔
ht/ft 1/2 - @34 - 0,3j ⛔
do tego to co podawałem już wcześniej - rogi:
rogi WSW ha-1,5 - @1,95 - 1j ⛔
rogi ov11 - @2,4 - 0,5j ✅ +0,7j
rogi ov12 - @3,2 - 0,3j ⛔
-1,2j
WSW lubi grać rogi i gra ich dużo... u siebie potrafi ugrać ich 8-9.... do tego 5 rogów CCM i mamy spokojnie over zaliczony. Można jeszcze spróbować pograć gol Bonevaci - wiadomo, jak wolny w okolicach pola karnego to tylko on.... a typy 1x2, ov/un.... hm mecz o pietruszka i może być mocno pod kibiców grany - także tych &#39;kibiców&#39; z kontynentalnej Azji. Tak czy inaczej - dużych zarobków życzę.

Co do drugiedo meczu? - to ja jak na razie pasuje.. może kartki - ale to perek99 może coś napisze w tym temacie?

omen75 +6 Punkty
qowalsky6 +25 Punkty (Darren raczej nie zostanie więc to nie to :))
badyll94 278

badyll94

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Bydgoszcz
Jak najbardziej zgadzam się z poprzednikiem i w meczu WSW vs CCM pójdę w korki.
Over 11.5 zaatakuję przed meczem i będę dodatkowo czekał na livie.
Powodzonka pogromcy kangurów!

qowalsky6 +25 Punkty (:) GL!)
majekx 24,9K

majekx

Znawca
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Lódz
składy:

grendel 4,7K

grendel

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Witam . Więc panie i panowie cuda na kiju czas zacząć .
WSW-CCM
HT over 5 rogó[email protected]
bts ht @3.5
[email protected] ⛔
Powodzenia . Łamaka też spróbuje w obie strony .
Chyba za gorąco i widowiska dziś nie będzie , ale oglądamy dalej . Może coś się uda wyłuskać .

qowalsky6 +25 Punkty (Nie ma Simona to i Marynarze nie istnieją.)
D 405

dobryx

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Wawa
Over 11,5 pograny po @2.20

grendel +13 Punkty (Graty)
badyll94 278

badyll94

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Bydgoszcz
Poratuje ktoś dobrym streamem?

qowalsky6 +25 Punkty (Ja oglądam na sts (smartfon) ale w googlach wpisz np. sport tv ru i wyskoczy Ci strona m.in. livetv.sx tam masz wszystko)
qowalsky6 29,6K

qowalsky6

Znawca
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Grunberg
Poratuje ktoś dobrym streamem?
Wpisz sobie livetv.sx i tam masz wszystko. A propos Wędrowców to zszedł Yeboah, strata w ofensywie ????
Bramka na 2-0 bardzo fajna kontra, idealne podanie (Bonavacia) i Sotirio nie dał szans bramkarzowi. No cóż bez Simona Marynarze nie istnieją, w 89 min strzał koło słupka, Kennedy nawet nie drgnął. Centymetry... I niestety 2-0. Dubel mi się &quot;wywalił&quot;, miedziak w piach...

perek99 3,5K

perek99

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
WSW powyżej 2,5 rożnych kurs 2,1
Spokojnie mogą zrobić, grają u siebie z ogórkami, mimo prowadzenia 3 rożne w połowie nie są niczym wielkim w Australii (czasem z jednej akcji można to zrobić)

majekx +27 Punkty (gratulacje...)
grendel +13 Punkty (Dobry typ)
perek99 3,5K

perek99

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Polecam też mecz z niższej ligi Australii teraz, Gold Coast - Lions over 1,5 kurs 1,5
Bardzo overowa liga, wyniki czasem hokejowe, 0:0 do przerwy, ale były już dwa słupki. Bardzo duża szansa, że po przerwie będą strzelać, w poprzednim sezonie między sobą robili 5 i 6 bramek.

qowalsky6 +25 Punkty (Nie ma Simona to i Marynarze nie istnieją...)
qowalsky6 29,6K

qowalsky6

Znawca
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Grunberg
Na ch... analizy, cyrki trwają nadal ????
1. W Sydney biere over 2,5 po @ 1,50, ma kto strzelać w obu ekipach, reszta mnie &quot;nie obchodzi&quot;, niech kręcą wały itd. byle 3 bramki wpadły ????
Dalibyście wiarę, że Marynarze mieli kiedyś mistrza ???? a trenował ich Arnold ???? FT 2-0, bez Simona Rozbitkowie28 nie istnieli, dostali najniższy wymiar kary i wooden spoon coraz bliżej...
Miedziak w piach ⛔ zobaczę jak City sobie będzie radzić... Jest Maclaren, oby poprowadził ich do zwycięstwa ???? Zobaczymy...
A dla ciekawostki w meczu Gold Coast United FC - Queensland Lions (stanówki) mamy 4-4, a jeszcze trochę zostało ???? Dam za drobniaki over 8,5 po @ 3,50 4fun... Eee zostało 4-4 ⛔
Polecam też mecz z niższej ligi Australii teraz, Gold Coast - Lions over 1,5 kurs 1,5
Bardzo overowa liga, wyniki czasem hokejowe, 0:0 do przerwy, ale były już dwa słupki. Bardzo duża szansa, że po przerwie będą strzelać, w poprzednim sezonie między sobą robili 5 i 6 bramek.
Pobrałem over 0,5 po @ 3,30 i w 89 min. 0-1 ???? Dzięki za info...
A w Melbourne kursy na 1 już &quot;doszły&quot; do poziomu 2,60... Póki co szachy więc x ht po @ 2,05 ⛔ za miedziaka pobiorę...
Live 43 min i 0-1, super główka i Goodwin załatwia mi x ht raczej... ???? Dziś 2 miedziaki z drobniakami poszły... Słabo... A mecz tragedia... Remis ht byłby ???? &quot;sprawiedliwy&quot;... Ostatnie podejście 1x po @ 2,40 ✅ za drobne, coś dziś słabo z wynikami dla mnie. Redsi nie byli lepsi, ot mieli więcej szczęścia. Gospodarze 3 porażka nie bardzo wchodzi w grę...
edit
No i chociaż nie przegrali, Maclaren zrobił różnicę ???? FT 1-1

majekx +27 Punkty (gl się przyda... na razie szachy bez rogów... moze w 2 city przycisną.)
szwedzik 1,9K

szwedzik

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
SZA
Nie mam pomysłu na ten mecz.
Jedyne co zagram to tym razem under 10,5 roga @2.07