>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

A-League

grendel 4,7K

grendel

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Jedną City powinno wcisnąć ???? I hope ???? Sytuacji było...
No i masz , a nie mogli przed przerwą jak człowiek miał pograne over 0,5@4 .

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
qowalsky6 +21 Punkty (So close...)
P 1,9K

pescarabajo

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Warszawa
Tam nie było faulu czasami?
Widziałem tylko powtórki. Powiem Ci tak, patrzyłem na zawodnika roar, jakoś nie protestował za mocno...
Nie ukrywam ze przed meczem rzuciłem grosza na roar wygra i +2,5 gola, ale po tym co się zadziało w pierwszej połowie, juz wiem ze to wyrzucony grosz;)
Nadrobiłem rogami bo marnie to wyglada jesli o gole chodzi.

grendel 4,7K

grendel

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
A ja za drobne spróbuje remisu @ 7 coś to City za bardzo się wycofało .
Słabo dziś było ze strzelaniem goli .⛔

qowalsky6 29,6K

qowalsky6

Znawca
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Grunberg
majekx +22 Punkty (1 jak ta lala.... dzięki :))
dj_jones +5 Punkty (ladnie)
drif +10 Punkty (Gratki. To granie live zawsze cos pomaga.)
perek99 3,5K

perek99

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Śmiało można uderzyć w karteczki, do przerwy zero, ale już spokojnie były dwa cięcia na żółtko. Sędzia w pierwszej połowie widocznie nie chciał dawać, ale w drugiej już hamulce puszczą. Rzadko się zdarzy bo do przerwy w Australii nie było kartek, TRZEBA korzystać, bo linia strasznie spadła.
powyżej 2,5 kartki kurs 1,5 (luźno wejdzie)
powyżej 3,5 kartki kurs 2,2
Totolotek, ale kartki ma więcej buków, iforbet czy lvbet.
5 kartek ::zoltakartka:
Rzadkość bez kartek do przerwy i w 2 połowie warto korzystać, bo tam nogi nikt nie cofa.

qowalsky6 29,6K

qowalsky6

Znawca
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Grunberg
Czyli reasumujac - jeden Taggart wiosny nie czyni;)
Co powiecie o kadrze? Za chwile z Palestyną.
To jest mafijny turniej, jak już chyba wspominałem ???? Pan Li powiedział: Ani drogi do nieba, ani bramy do ziemi, więc posłuchalem...

P 1,9K

pescarabajo

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Warszawa
pomysł dobry, choć dziś zagrali pewniej i FT 1-0
Więcej Pan Li mi nie powiedział więc musisz sam zadecydować ????
Dzięki ????

majekx +22 Punkty (Qowal czasami jak napisze to nie wiadomo tak czy nie.. :))
qowalsky6 29,6K

qowalsky6

Znawca
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Grunberg
12.01. 09:50 Melbourne Victory - Newcastle Jets - na razie no bet, MV i Jets są u mnie &quot;pod lupą&quot;,
Powtórka z Grand Final z tym, że teraz gospodarzami są Victory. Big V dobrze się prezentują (choć ostatni mecz z Redsami przegrali, co nawet &quot;wywieszczyłem&quot;) i pytanie brzmi, czy to jakieś załamanie formy, czy wypadek przy pracy? Sądze, że wypadek, który Muscat wkalkulował w &quot;koszty&quot;. Jutrzejsze spotkanie ma swoją wagę i gospodarze (nawet bez Hondy) nie powinni go przegrać. A Jets? W tym sezonie odbija im się czkawką brak wzmocnień, ostatnio nawet lepiej się prezentowali (bo wrócił O&#39;Donovan), ale nie potrafili wygrać u siebie choćby z Roar. Jutro będą bez Vargasa. Jakieś dnb po @ 1,50 bym do taśmy dorzucił, ale zanim rzucę singlowo choćby miedziaka, to wolę zobaczyć ich popisy na live (tak jak dziś).

drif +10 Punkty (Powodzenia! Do uslyszenia po AO.)
Waldi1979 +15 Punkty (widziałem i czytałem Twój wpis,jest to punkt zaczepienia,ostatnio CCM nie ma mocy i mam nadzieję,że "historia" tu nie wpłynie,dzięki za głos)
qowalsky6 29,6K

qowalsky6

Znawca
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Grunberg
12.01. 07:35 Wellington Phoenix - Central Coast Mariners - sportowo 1, byle utrzymali formę i Kurto był w bramce,
No właśnie, przyznaję, nie wierzyłem w odrodzenie z popiołów Feniksów, ba 2 razy się na nich przejechałem (pomijam, że mieli też szczęście i Filipa w bramce) i jeśli jutro wygrają z Rozbitkami28, to rosną ich szanse na play-offy w tym sezonie. Pytanie, czy dadzą radę? Biorąc sportowe argumenty to tak, jutro przyjdzie im się zmierzyć z zespołem, który tragicznie się prezentuje. Czy Marynarze nie mają żadnych szans? Cóż, ostatni mecz, który wygrali na wyjeździe miał miejsce w listopadzie 2017 roku. Na Nowej Zelandii. W Wellington. Z Nixx ofc ???? A u siebie? W Gosford wygrali ostatni raz w lutym 2018. Z...? Nixx rzecz jasna ???? I to tyle z ich &quot;atutów&quot;. No chyba, że buki zakręcą tematem, ale tego nie wiem. Za miedziaka pobrałem pare dni temu gospodarzy po @ 1,60 ✅, bo mają okazję się za tamte porażki odegrać. Mam nadzieję, że mecz będzie czysty, Krishna podtrzyma formę, Kurto da radę, a gospodarze dadzą radość swoim kibicom. Kadrowo gospodarze bez Sosy, u gości zabraknie Cisse. GL!
edit
Wygrali 3-2 ale nie był to czysty mecz. Łamak aż oczy bolały. Plus jest ale bez uśmiechu na twarzy. Już kiedyś taki identyczny numer zrobili...

kuba72 +14 Punkty (oczywiście graty, ale żałuję że nie zagrałem swojego tercetu: 1, gospodarz 1.5, bts)
grendel +11 Punkty (Dlaczego bez uśmiechu , przecież było wesoło , grajkom co nie którym też .)
Waldi1979 +15 Punkty (ja jutro też w kierunku Nixów, mam nadzieję, że nie bedzie tu żadnego przełamania, szukałem argumentów na CCM DNB i znalazłem, oby siadło ;))
majekx +22 Punkty (Ja wierzę w Nixów. W 2017 Nixi byli inną drużyną.)
majekx 24,9K

majekx

Znawca
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Lódz
Ja mocno w Nixów... raz kozie śmierć. Pamiętaj, że w zeszłym sezonie Nixi byli inną drużyną.. teraz nastroje są zupełnie inne... i liczę, że wynik będzie zupełnie inny.

kuba72 +14 Punkty (szczęśliwie, ale na plus)
grendel +11 Punkty (No i po strachu .)
Waldi1979 +15 Punkty (też idę w ich stronę, oby...)
qowalsky6 +22 Punkty (Oby, oby ... teraz mogą się Nixi zrewanżować... i do play-off byłoby bliżej :) A to od dawna ich omijało...)
D 405

dobryx

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Wawa
majekx oraz qowalsky6 - Gdzie byśćie mi doradzili pograć over 10.5 rzutów rożnych ? W jakim meczu jest to prawdopodobne ?

majekx +23 Punkty (dzięki za rogi. udało się.. w sumie oba mecze by weszły :). Ale kto to wiedział przed meczami :))
qowalsky6 29,6K

qowalsky6

Znawca
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Grunberg
majekx oraz qowalsky6 - Gdzie byśćie mi doradzili pograć over 10.5 rzutów rożnych ? W jakim meczu jest to prawdopodobne ?
Nie mam pojęcia. Przykro mi. Gdybym kiedykolwiek zajmował się rożnymi to bym Ci pomógł. Poważnie. Ze 2 lata Ci o tym &quot;mówię&quot;/piszę. Nie gniewaj się ???? Dla mnie loteria. Ci co grają i wygrywają pełny szacun... Sie ma!

majekx +22 Punkty (dodałem Ciebie przy uwagach do konkursu. Zrezygnowałem z pyt. z wiedzy, na rzecz karnych (tak/nie). mam nadzieje, że nie masz mi za złe?)
viscaelbarca10 132

viscaelbarca10

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Luzino
To jak, Nixy over 1.5 gola jutro lekko? Fajnie ostatnio pogrywają.. Jak ugrali u siebie z Roar 4 bramki, to czemu mieliby nie zainkasować dwóch, najsłabszej def ligi? Jest tu jakiś haczyk? Czy te kursy normalnie tak wyglądają, waszym zdaniem:&gt;

kuba72 2,7K

kuba72

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Poludniowa Warmia
Phoenix-CCM - 3 single:
1. Phoenix -1AH @ 1,87 - 0,32j zwrot
2. Phoenix ov 1.5 @ 1,50 - 0,36j ✅ 3:2
3. Phoenix ov 6.5 RR @ 1,83 - 0,32j ⛔ 5

Nie tak wyobrażałem sobie ten mecz. Duże rozczarowanie.

grendel +11 Punkty (Kolega też na rogach poległ , ale mimo to gratki.)
drif +10 Punkty (Ja pod prad. Powodzenia)
majekx 24,9K

majekx

Znawca
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Lódz
Gdzie byśćie mi doradzili pograć over 10.5 rzutów rożnych ?
chyba bardziej Victory... ale z góry uprzedzam... karne gram od wielkiego święta i jak już qowalsky6 napisał to loteria. Ale Victory bez Hondy gra mocno skrzydłami, Jets też lubi stałe fragmenty.... tak, tutaj był dał większe szanse na ov rogów.
To jak, Nixy over 1.5 gola jutro lekko?
Nowa Zelandia to twierdza, tutaj zawsze trudno o punkty przyjezdnym. CCM już grają tylko o honor, a Nixi o PO.... może być ov1,5, albo win do 0. Ja biorę &#39;bezpieczną&#39; 1... z marginesem, że to Australia - tutaj wszystko może się zdarzyć.

qowalsky6 +22 Punkty (Spoko, mi pasuje :) Nie będzie kontrowersji przy pytaniach półotwartych. Jasne reguły i gra. Pzdr)
Waldi1979 35,5K

Waldi1979

Administrator
Członek Załogi
Reaction score
0
Punkty
36
Wellington Phoenix - Central Coast Mariners 3:2
Wellington Phoenix @1,55 Unibet ✅
Wellington Phoenix (-1) @1,87 Unibet

Powiem szczerze, że kusiło mnie zagrać wbrew wszystkim i postawić drobne na CCM DNB @4,50 Unibet, ale... nie znalazłem argumentów na gości, kurs już spadł na gospodarzy, ale tego można się było spodziewać, dlatego dodatkowo pobieram bezpieczne handi na Phoenix, CCM w pięciu kolejnych meczach w delegacji traciło minimum 2 gole, a proponowane handi siadło w czterech z nich, a raz był zwrot, jeśli jutro nie zdaży się nic nadzwyczajnego, a bramkarz gości nie rozegra meczu życia uważam, że oba typy powinny wejść, ale jak napisał
to Australia - tutaj wszystko może się zdarzyć
Drugiego meczu na tą chwilę nie ruszam, może rano najdzie mnie jakaś złota myśl ;)

grendel +11 Punkty (Graty .)
kuba72 +14 Punkty (lepszy rydz, niż nic :))
drif +10 Punkty (Powodzenia. :) Ja jade w drugim kierunku. Zapewne z katastrofalnym skutkiem HaHA)
qowalsky6 +22 Punkty (No a h2h przytoczone przeze mnie? :) Coś w tym jest :) No ale sportowo jednak 1 :) Pzdr PS W konkursie na moderatora masz mój głos, thx i GJ)