no nie wiem ja bym dodał dla pewności ????bufu już sie dowiedziałem na chacie nie ma róznicy jaki jest meil tak mi powiedzieli.
Ja dla pewności wysłałem skany dowodu, prawa jazdy, karty debetowej, ostatniego rachunku za telefon i screen z przelewem z MB do nich - mam nadzieje że im wystarczy ????
zgadza sie ???? ten gość to ja i w moim przypadku było ogólnie 975$ najpierw wypłaciłem 125( 100+ mój depozyt 25$)no i to miała być max. wypłata, a potem sie okazało że nie odjęli mi tego z konta i 850 wypłaciłem bez problemu na MB ???? także wyszło ponad 3300zł ????no wiesz, teoretycznie się nie da, powinna zostać automatycznie odjęta, lecz to co zobaczyliśmy ostatnio w innym kasynie tej sieci to już nie wiem co mam myśleć, bo gość wypłacił max ile było można z podobnego promo, a potem resztę ze stanu konta które miał, łącznie sssporo kaski, pewnie widziałeś ten temat, więc pogadaj z nim, jak on to zrobił, pokazywał screeny, a w twoim wypadku takie coś by ci się przydało, bo masz ładne sianko do wyciągnięcia :spokodfhgfh:
Mam takie pytanie czy może być skan z Mbanku Potwierdzenie otwarcia rachunku??
Pisałem z chatem to powiedział mi mi ze mogę zrobić telefonem zdjęcie tylko żeby było widać i w formacie JPEG.
A można te skany wczesniej wysłac czy dopiero kiedy beda chcieli??
13 lutego koło 21.00 - ciągle czekam ????Aha to dobrze bo ja też z tej walentynkowej promocji skorzystałem i 95$ wypłacilem crs84 kiedy zrobiłes wypłate?