>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

9$ w Absolute Slots!!! NO DEPOSIT

Status
Zamknięty.
endriu 361

endriu

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0

Ugrane z 13$ bonusu dzisiaj:-D

Zastanawiam się czy warto poświęcić 25$ ????

skoro i tak już to piszę to chociaż powiedz jak to zrobiłeś &quot;mistrzu&quot; :-D

jasne że warto, trochę nie warto dla tak małej sumy z całej tej twojej, ale i taka jak ta na drodze nie leży, wypłacą na 100% ...

pochwal się jak to zrobiłeś, też grałem na tej grze za całość na najniższej stawce lecz nic nie siadło !

S 0

sharki698

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Swiony
w 2 kręceniu ( 1 kręcenie za 2$) coś mi sie wyświetliło ze 5 spinów darmowych, te kółka na bokach po lewej i prawej stoją a kręcą się tylko te śrdokowe, ni i z tym 5 spinów wpadło ponad 100$, no i poszło auto spin 50 kręceń, w międzyczasie grałem w poka ???? , potem patrze a na koncie ponad 300$, w historii sprawdziłem że znowu te 5 free spins poszło, a dalej to już jakoś zleciało.

endriu 361

endriu

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
w 2 kręceniu ( 1 kręcenie za 2$) coś mi sie wyświetliło ze 5 spinów darmowych, te kółka na bokach po lewej i prawej stoją a kręcą się tylko te śrdokowe, ni i z tym 5 spinów wpadło ponad 100$, no i poszło auto spin 50 kręceń, w międzyczasie grałem w poka ???? , potem patrze a na koncie ponad 300$, w historii sprawdziłem że znowu te 5 free spins poszło, a dalej to już jakoś zleciało.

a ha ja tę grę znam, i wiem że ta i wiele innych daje na wyższych stawkach, bo na małych w te gry nie da się grać, tylko trzeba właśnie zagrać na farta z za 1-2$ i prędzej coś siądzie ładnego, niż kręcąc tak jak ja za najniższą kilkanaście razy a i tak spadłem do zero :kwasny4565:

the-maro 8

the-maro

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Warszawa
Absolute Slot to jest rewelacja dla mnie ????
Dzisiaj udało sie maxa wyciagnac z jednego promo, wyplata zlecona. Bede informowal na biezaco. Nie moze byc jednak problemow bo juz raz stamtad wyplacalem i nie bylo zadnych zastrzezen.

Szczerze Polecam !

endriu 361

endriu

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
a co z resztą kasy zrobić? nie da się tego wypłacić?

no wiesz, teoretycznie się nie da, powinna zostać automatycznie odjęta, lecz to co zobaczyliśmy ostatnio w innym kasynie tej sieci to już nie wiem co mam myśleć, bo gość wypłacił max ile było można z podobnego promo, a potem resztę ze stanu konta które miał, łącznie sssporo kaski, pewnie widziałeś ten temat, więc pogadaj z nim, jak on to zrobił, pokazywał screeny, a w twoim wypadku takie coś by ci się przydało, bo masz ładne sianko do wyciągnięcia :spokodfhgfh:

S 0

sharki698

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Swiony
na dzisiaj starczy grania 590$ zostało i 1.3k tych ich punktów mam. Jutro depozyt i zobaczymy co dalej.

M 41

mrzoob

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Jakich skanów oni moga chciec? Czytalem ze niektórzy koledzy wyżej wypłacali bez skanów.

M 12

m@estro

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
polska
For sure dowodzik, czy tam prawko, paszport; ostatnio jest moda na rachunki różnego rodzaju i skany z banku. Czasem trzeba nawet formularze wypełniać, skanować i wysyłać :-?

endriu 361

endriu

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Ale to trzeba wszystkie wysłac?

tak ... i pewnie:

skan dowodu, jakiegoś wyciągu z banku czy rachunku, i formularzu który należy wydrukować, wypełnić i zeskanować !

M 41

mrzoob

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Zawsze każdy musi wysylac czy nie kiedy pojdzie bez dokumentów? Mi na czacie powiedzieli ze nie zawsze sa potrzebne dokumenty.

endriu 361

endriu

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Zawsze każdy musi wysylac czy nie kiedy pojdzie bez dokumentów?

jak ci pójdzie to będzie mega fart, ja mówię że nie pójdzie, a jak będzie, zobaczymy !

M 41

mrzoob

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
A ten formularz to skąd go trzeba wziac i wypełnic? I jescze pytanie Jeśli mam innego meila w moneybookers a w kasynie to moga robic z tego jakis problem?

endriu 361

endriu

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
A ten formularz to skąd go trzeba wziac i wypełnic? I jescze pytanie Jeśli mam innego meila w moneybookers a w kasynie to moga robic z tego jakis problem?

formularz przyślą ci jak będą chcieli skanów, a co do meila, to nie wiem, bo u mnie na wszystkich kontach meile się pokrywają, także nie wiem jak to jest !

the-maro 8

the-maro

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Warszawa
endriu : Niekoniecznie jest tak jak mówisz. Ja z poprzedniego promo wypłacając nie musiałem im nic wysyłać. Wystarczył minimalny depozyt, aby potwierdzic tożsamość. Mówię jak było w moim przypadku.

endriu 361

endriu

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
endriu : Niekoniecznie jest tak jak mówisz. Ja z poprzedniego promo wypłacając nie musiałem im nic wysyłać. Wystarczył minimalny depozyt, aby potwierdzic tożsamość. Mówię jak było w moim przypadku.

rozumiem, ja napisałem jak było w moim wypadku, a jak będzie w tym to się przekonamy :-D

bufu 105

bufu

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
to dodaj sobie meila do moneybookers, którego masz w kasynie

Status
Zamknięty.