Darowanemu koniowi w zęby się nie zagląda.a jeszcze jedno trochę przegięcie z tym przewalutowaniem 95 euro= 365,26zł
Już 2h temu wpisałem username:nick i dałem "lubię to" na Facebooka i dalej nie mam bonusu . Mam nadzieję że za niedługo się pojawi...
1. Zakładasz konto na stronie: www.vivarobet.comWitam.
czytam temat i nie do końca rozumiem, mógłby mi ktoś napisać co należy zrobić (punkt po punkcie) aby otrzymać bonus?
Wysłałem skan ponad 3 dni temu i napisałem na LC czemu nie dodali mi jeszcze bonusu i odpisali mi że muszę kliknąć Like it! na Facebooku. ????Dają wszystkim ,kto wysle skany i to bez żadnej prośby i bez zbędnych operacji na FB ...
Też zagadałem i mi Pani napisał że muszę ich lubić na FB.Nie mam FB , zagadalem do babki tylko o info o ten bonus na poczatku i jakos dzisiaj , bez niczego po 2,5 dniach 7 GBP
Napisz im na Live Chacie. Czekałem od poniedziałku, dziś napisałem na chacie i od razu przyznał mi bonus.Ja czekam 3 dni już, wszystkie operacje wykonałem - czyli like it na FB, napisałem swój username na ich tablicy, a także wysłałem skany moich dokumentów, jak narazie bonusa nie przyznali.
Panowie niech ktos wyjaśni dokładnie jak wygląda ten obrót bo juz pare wersji czytałem i jednym słowem zgłupiałem![]()
Zakład ma być z kursem na minimum 1.4 jezeli chodzi o single to sprawa jasna, a jak wyglada z paroma zdarzeniami na kuponie kazdy ma byc po min. 1,4 czy wsumie wystarczy ze Ako wynosi min. 1.4? Każdy zakład ma opiewac na 8 euro czy mozna za inna stawke puszczac tylko zeby w koncowym efekcie obrocic ten bonus 3 razy?
Pozdrawiam