>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

75$ bez depozytu do Party Poker

iron77 2

iron77

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Iron a ja mam pytanko .

jak daje update profil to moge wybrac home lub mobilen phone i jak wybiore mobile jak dokladnie mam wpisac numer ?

code: 48
numer : 123456789

?

tak. country code 48 a numer 503123456

K 76

karlos83

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Jeszcze takie techniczne pytanko wplacajac 10$ na konto MB w celu aktywacji jest ono do mojej dyspozycji tak? Nie jest to zadna oplata aktywacyjna ?

damiankozak 0

damiankozak

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Witam kasa była ale już przegrałem i mam pytanie czy jeśli kolega zarejestrowałby się tam i podał mnie jako osobę polecającą to dostałbym jakąś kase?

picia 13

picia

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Slawków
Dobra, wpłacam MB i czekam na weryfikacje - kasa z MB odjęta a na Party jej nie ma :/ Co robić :?:

Ile Wy czekaliście na wykonanie wpłaty z MB :?:

J 0

jakuboss

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Dobra, mam ponad 100$ i chcę wpłacić na konto w PKO BP i pytanie co dokładnie wpisać w polach:
- &quot;Bank/Branch Address :&quot;
- &quot;Bank Name&quot;

R 0

renton

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
w party poker zeby miec Real Money account trzeba zrobic pierwszy depozyt?? bo nie moge zagrac np w żadnym freerolu i jak wciskam register to wyskakuje mi zebym zrobił depozyt

damiankozak 0

damiankozak

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Witam kasa była ale już przegrałem i mam pytanie czy jeśli kolega zarejestrowałby się tam i podał mnie jako osobę polecającą to dostałbym jakąś kase?

Oczywiscie!! Dostaniesz 10$ kazdego drugiego tygodnia w miesiacu ????
A w jaki sposób stać się polecającym, kolega ma gdzieś wpisać mój login czy zrejestrować się z jakiegoś linku. Z góry dzięki :smile:

K 76

karlos83

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Tak z ciekawosci myslicie, ze moga sie przyczepic jesli zarejstruje w promocji tez swojego brata ? (oczywiscie zrobie skan jego dowodu itd)

damiankozak 0

damiankozak

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
jesli to samo miejsce zamieszkania to napewno
A jeśli bym miał skany dowodów kilku osób z różnych miejsc zamieszkania a konta założył z jednego komputera to będzie dobrze?

iron77 2

iron77

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
jesli to samo miejsce zamieszkania to napewno
A jeśli bym miał skany dowodów kilku osób z różnych miejsc zamieszkania a konta założył z jednego komputera to będzie dobrze?

nie ma co cfaniakowac... jak to wykryją to sie skonczy promocja dla polaków wiec nie radze robić masówek...

iron77 2

iron77

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
A w jaki sposób stać się polecającym, kolega ma gdzieś wpisać mój login czy zrejestrować się z jakiegoś linku. Z góry dzięki :smile:

trzeba nazbierac odpowiednia ilosc osob w miesiacu, 1 czy 2 na pewno nie starcza do wyplaty

malolat-11536 1

malolat-11536

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
No dostałem w koncu ten bonus :mrgreen: Dostałem tez wiadomosc: &quot;You have received 50$ in your Partypoker account, you will need to play 700 raked hands to get the additional 25$ bonus from partypoker. You can see the number of raked hands by clicking the cashier button and then go to your bonus account.&quot; i pytanie. 700 raked hands czyli trzeba rozegrac 700 gier?????!!!!!! ????

spirol 30

spirol

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
cze malolat moglsby mi napisac jak dostales tego maila We noticed you made an error in your free 50$ application on partypoker,
please check your liquidpoker account for more information. to co donich napisales?

K 0

kerek

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
ja juz akurat korzystalem z tej promocji .. i.. przegralem wszystko, ale akurat dziwne bylo bo,.. dostalem 50$, przegralem w 2dni, mialem jakies 40raked hands (a to trzeba miec 400?) dali mi kolejne 25$.. przegralem po 1 dniu, a potem mi dali 10$ jeszcze.. nie wiem jak to dziala, ale tez przegralem ???? ???? ???? ???? ???? ????

a teraz probuje sie odbic na freerollach podobnie bo kurcze wczoraj zajalem 8 miejsce, i mialem minimalna stawke na wejscie na stoly czyli 2$ na najmniejssze stawki, i zrobilem z tego 18$ i przegralem wszystko dzis: E znowu freerolle: DDDD

jakby ktos mogl sie tam zarejestrowac i ogolnie wszystko zrobic na moj link referencyjny to by bylo fajno, moze bym dostal jakas kase, tak jak pisze ze 10$ sie dostaje..

pozdro!

iron77 2

iron77

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
cze malolat moglsby mi napisac jak dostales tego maila We noticed you made an error in your free 50$ application on partypoker,
please check your liquidpoker account for more information. to co donich napisales?
zaloguj sie na http://www.liquidpoker.net kliknij MyLP.net z prawej u gory i sprawdz jakie wiadomosci od nich dostales

iron77 2

iron77

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
jakby ktos mogl sie tam zarejestrowac i ogolnie wszystko zrobic na moj link referencyjny to by bylo fajno, moze bym dostal jakas kase, tak jak pisze ze 10$ sie dostaje..
trzeba miec wiecej osob...
radzę bardziej poszanować kasę ????
jak już coś wygrasz to strzeż tego, i graj na poczatku tylko na malych stawkach
pozdrawiam