>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

75$ bez depozytu do Party Poker

iron77 2

iron77

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Zarejestrowałem się 2 dni temu na Liquid Poker a bomusa jak nie tak nie było.
Podczas rejestracji postępowałem zgodnie z instrukcja na stronie http://www.party100.prv.pl
Co mam robić?

1. kase wyslali okolo godziny temu-sprawdz czy moze juz jest ????
2. jeśli nie, to zaloguj sie na LiquidPoker, i kliknij na gorze z lewej &quot;Private Messages&quot; -tam po ang będzie napisane dlaczego kasa nie doszła (jak nie znasz ang to napisz na gg). Jeśli nie będzie żadnych PM-ów, tzn że wynikł jakiś error-zrób jeszcze raz wszystko od kroku 12 i powinno byc ok

hali 3

hali

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Jastrzebie
Mam problem z wypłatą. Tzn. wpisuje poprawny code SWIFT i wyskakuje mi takie coś : Please enter corretc SWIFT code. A SWIFT code is 8 or 11 characters long. Eh nie wiem teraz o co biega zawsze wszędzie SWIFT ten co używam działał a tu taki wałek. Poradzcie co zrobić. ;-)

iron77 2

iron77

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
no dziwne, moze niech ktos kto robil przelew w banku napsize jak bylo u niego. Ja nie wyplaclem przelewm wiec ciezko mi cos doradzic..

hali 3

hali

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Jastrzebie
nie wiem ... spróbuje pózniej albo jutro, może akurat jakieś zacięcie sytemu jest ????

iron77 2

iron77

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
czy isnieje mozliwość wypłaty na konto rodzica??
konto pokera musialoby byc na konto rodzica. inaczej trzeba zalozyc sobei wlasne konto. mozna tez wyplacic czekiem (realizacja 10-20pln w polskim banku) lub poprzez portfele internetowe np MB

hali 3

hali

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Jastrzebie
no dziś już wypłata poszła ???? ..hmmm ciekaw jestem czemu wczoraj nie przyjmowało SWIFT code....niby za krotki pisało, ale kilka razy wstukiwałem 8 literek.... ????

R 0

ri3i

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
mam pytanie, czy moge wygrane na party poker pieniadze wyplacic na konto moneybookers zalozone na inne nazwisko niz konto na pp? ma to jakies znaczenie?
przegladalem temat ale nie znalazlem odpowiedzi.

D 0

dandi1

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
mam pytanie, czy moge wygrane na party poker pieniadze wyplacic na konto Moneybookers zalozone na inne nazwisko niz konto na pp? ma to jakies znaczenie?
przegladalem temat ale nie znalazlem odpowiedzi.

mozna tylko mail ten sam musi byc ;-)

B 0

bukoll

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Rozegralem te 125 partii,przegralem 25 $ bonusu na kasynie ,to co mi zostało gram sobie tym na Party Bets.Czy tak mozna,wszytsko jest w porzadku,nie bede miał przez to problemow z wyplatą?

pasiak_forever 55

pasiak_forever

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
konto w party poker jest na mnie a zleciłem wypłate na konto brata, czy jest możliwośc że dostane kase?

B 0

bukoll

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Rozegralem te 125 partii,przegralem 25 $ bonusu na kasynie ,to co mi zostało gram sobie tym na Party Bets.Czy tak mozna,wszytsko jest w porzadku,nie bede miał przez to problemow z wyplatą?

????

iron77 2

iron77

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
konto w party poker jest na mnie a zleciłem wypłate na konto brata, czy jest możliwośc że dostane kase?

możliwość jest, ale nie ręcze że tak to sie uda ;) napisz pozniej czy doszła Ci kasa

piotrek__17 10

piotrek__17

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
okolice KRK
Mam pytanie. Czy jak chce sobie założyc konto to musze już przy rejestracji wysyłac skan dowodu??