>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

7. Kolejka Enea Speedway Ekstraligi - 12 maja

Status
Zamknięty.
J 3,9K

jacques

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0

W 7 kolejce zmierzą się:

składywęgla.pl Polonia Bydgoszcz - Unibax Toruń

Stelmet Falubaz Zielona Góra - Fogo Unia Leszno

PGE Marma Rzeszów - Betard Sparta Wrocław

Dospel Włókniarz Częstochowa - Stal Gorzów

Lechma Start Gniezno- Unia Tarnów

Relację na żywo można śledzić tutaj.
Kolejkę zaczniemy od klasyków. O godzinie 16 zaczną się Derby Pomorza i Kujaw. Po 10 latach przerwy wystąpi w nich Tomasz Gollob. Po raz pierwszy po stronie Torunia. Jestem ciekaw jak zostanie przywitany przez bydgoskich kibiców. Unibax będzie próbował podtrzymać passę zwycięstw i wykorzystać problemy organizacyjne klubu z Bydgoszczy. Jadą jednak bez kontuzjowanego Darcy&#39;ego Warda, a tor na ul. Sportowej nie należy do ulubionych dla Chrisa Holdera czy Adriana Miedzińskiego. W składzie jest jednak zawodnik, który o tym torze wie wszystko ;) Szykuje się zacięty mecz.
Nie inaczej powinno być w Zielonej Górze, gdzie Falubaz podejmie rewelację rozgrywek - Unię Leszno. Można się spierać czy ostatnie sukcesy Leszczynian to zasługa ich dobrej jazdy czy olbrzymiego pecha rywali, ale tacy zawodnicy jak Pawlicki czy dwójka byłych zawodników Falubazu - Zengota i Lindgren powinna trzymać wynik. Zwłaszcza, że Falubaz póki co nie imponuję formą. Mecz ten będzie podwójnie istotny dla Jarosława Hampela, który z jednej strony pojedzie przeciwko swoim byłym kolegom, a z drugiej będzie chciał zmazać plamę za 15 bieg w meczu z Unibaxem.
Wieczorne mecze rozpoczną drużyny PGE Marmy i Betardu Sparty. Również Wrocławianie pozytywnie zaskakują w tym sezonie. Ale póki co nie przekłada to się na punkty w tabeli. Gospodarze pojadą jednak bez Nicki Pedersena, a też ich domowa forma nie jest najlepsza. Póki co nie mają żadnego atutu z jazdy na własnym owalu i nie wygrali żadnego meczu u siebie. Jeśli Stalowcy po raz kolejny będą pogubienie z ustawieniami, to zawodnicy z Wrocławia nie są bez szans. Mają w tym sezonie prawdziwą armatę w postaci Taia Woffindena, a w Rzeszowie dobrze czuje się chociażby Troy Batchelor.
Nieco później zacznie się mecz w Częstochowie gdzie Włókniarz - w końcu w pełnym składzie - podejmie gorzowską Stal. Gospodarze tego meczu będą chcieli odbić sobie ostatnie pechowe porażki. Nie sądzę by mieli z tym problemy, bo rewelacyjnie dysponowany jest Emil Sajfutdinow i a Grisza Łaguta przełamał się w ostatnim meczu. O ile w pierwszych meczach postawa Nermarka była żałosna, o tyle w Częstochowie napewno by się Stalowcom przydał.
Na koniec pojedynek Startu Gniezno z Unią Tarnów. U gospodarzy spore zmiany. Do dymisji podał się Lech Kędziora a w jego miejsce zatrudniono Szweda Stefana Anderssona. Dodatkowo kolejną szansę pokazania swoich umiejętności dostaną Davey Watt oraz Damian Adamczak. Czy odstawienie Pedersena i Świderskiego będzie korzystne? Ciężko wyrokować. Duńczyk całkiem nieźle spisywał się na torze w Gnieźnie. Dużo zależeć będzie od formy kompletnie zawodzącego Antonio Lindbaecka. Goście też mają problemy, bo wciąż niezdolny do jazdy jest Leon Madsen i zastąpi go Kuba Jamróg. Oba zespoły lubią jeździć &quot;na betonie&quot; ale kto wie jaką nawierzchnię przygotuje nowy szkoleniowiec Startu. Według mnie, ciężki mecz do typowania ...
Tabela przed 7 kolejką:

Kursy na mecze wystawił już Tobet:

16:00 Falubaz Zielona Góra - Unia Leszno 1.15 18.00 5.30
16:00 Polonia Bydgoszcz - Unibax Toruń 1.32 17.00 3.40
18:00 PGE Marma Rzeszów - Betard Sparta Wrocław 1.30 16.00 3.55
18:30 Wlókniarz Czestochowa - Stal Gorzów 1.02 20.00 12.00
18:30 Lechma Start Gniezno - Unia Tarnów 1.35 17.00 3.25
Zapraszam do dyskusji i podawania pewnych typów!

M 126

mj_bull

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
pogodynka.pl zapowiada przez cały weekend małe, ale systematyczne opady w Zielonej. Może gram trochę z lokalnego patriotyzmu, ale wizja przyczepnego toru daję mi cień nadziei na:

Falubaz-Unia 2 @ 5.3 Tobet
Falubaz - Unia X @ 18 (jako podpórka).

Miejscowi są faworytem, mają u siebie 4 mocne punkty w postaci Hampela, Dudka, Jonssona oraz Protasiewicz (choć po tym ostatnim spodziewano się chyba więcej). Zawodzą natomiast na swoim torze Davidsson, Jabłoński oraz pozycja drugiego juniora. W meczu z Bydgoszczą ta ostatnia trójka zdobyła zaledwie 4 pkt. Z Toruniem Jabłoński był w stanie objechać tylko Przedpełskiego, zaś Szwed większość punktów zdobył na defektach bądź wykluczeniach. W mecz nie może wystartować Adamczewski i pewnie pojedzie Zgardziński.

Może nie jestem obiektywny :razz:, ale widać, że ostatnio przebudził się Przemek (zarówno w lidzę polskiej jak i szwedzkiej). Bardzo dobrze we wszystkich 3 ligach prezentuje się wychowanek Falubazu Zengota. Para skandynawska pracuje coraz lepiej. Szczególnie cieszy ostatnia postawa Bjerre. Wyrównana para juniorów to też duży plus. Pytanie jak pojedzie Baliński, bo to obecnie największy problem. Najważniejsze jednak, że CAŁA drużyna lubi pok koło.

Reasumując subiektywnie stawiam na Leszno, bo mam nadzieje, że popada. Nawet na przyczepnej nawierzchni ewentualny sukces Byków będzie zapewne sporą niespodzianką, ale kurs jest bardzo zachęcający. Jak będzie? Przekonamy się już jutro.

ps. Dla &quot;mniej odważnych&quot; radzę poczekać do niedzieli na potwierdzenie warunków torowych, oraz na propozycję innych buków. Rozsądne będzie też granie dodatnich handi na Leszno, bo przy kursie 5,3 w Tobet powinien wynosić około +8 pkt.

Pozdrawiam

kapszti 7,3K

kapszti

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Lublin
Na tą kolejkę spróbuje sobie grać gości, bo kursy dobre, a w tym sezonie mnóstwo wygranych przyjezdnych więc pora zacząć na tym zarabiać:

Start Gniezno-Unia Tarnów 2 @ 3,25 Tobet

Nie rozumiem tych kursów na to spotkanie ale już teraz pograłem sobie na Jaskółki. Artiom ostatnio w mega formie i lata wszędzie gdzie się da, Janowski powoli chyba zaczyna odzyskiwać formę, podobnie jak Vaculik, który zrobił dobry wynik w Rzeszowie i Vetlandzie, a do tego Kołodziej, który przecież swoje zawsze zrobi. Do tego juniorzy na pewno nie gorsi od tych gnieźnieńskich. U gospodarzy pewniakami są na ten moment Ułamek i Zagar. Watt w Polsce różnie może pojechać, bo to nie Anglia. Adamczak do objechania spokojnie, Toninho póki co cienko, a o juniorach już coś tam wspomniałem. Dla mnie to będzie mecz na styku więc szansę oceniam mniej więcej po połowie dlatego kurs ponad 3 na gości jest tutaj sporym value.

Polonia Bydgoszcz-Apator Toruń 2 @ 3,40 Tobet

Też gram na gości, a tym razem dotyczy to derbów Pomorza. Apator znowu bez Warda ale jest zz-etka czyli po jednym starcie więcej dla Miedziaka, Golloba i Holdera, którzy przecież są w naprawdę sporym gazie. Do tego Brzozowski co mecz dorzuca te kilka punktów i tym razem takiego Kościeche czy któregoś z juniorów gospodarzy może przywieźć. Do tego pamiętajmy, że przy okazji tej zz-etki za Warda, to będziemy mieli dwa razy parę Miedziak-Gollob, a raz Miedziak-Holder, a to mogą być dobre wyniki dla Aniołów. Juniorzy z przewagą po stronie gospodarzy, a najbardziej po stronie Polonii obawiałbym się pary Hancock-Loktaev pod warunkiem, że Herbie już jest w pełni sprawny. Kolejny mecz z serii tych zaciętych więc po stronie gości value.

Zgadzam się też z typem na Unię Leszno. Przemek w gazie, do tego swoje powinni dorzucić tacy zawodnicy jak Baliński czy Bjerre, a Zengota i Lindgren znają tor w Zielonej Górze. Poza tym młody Pawlicki i Musielak są w stanie rywalizować z Dudkiem więc tutaj już juniorka po stronie Byków. U gospodarzy tak po prawdzie to Hampel, Dudek i AJ będą liderować, bo Pepe póki co w średniej, by nie powiedzieć słabej, jak na niego formie. Davidsson i Jabol to zawodnicy jeżdżący w kratkę i nie zdziwi mnie, jeśli za któregoś pojedzie Mikkel Bech Jensen.

pierzakrys 172

pierzakrys

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
nie zdziwi mnie, jeśli za któregoś pojedzie Mikkel Bech Jensen
MBJ ma za duży KSM i może jechać tylko za kogoś z 3 PePe, AJ, Hampel, niemniej kurs na Unie całkiem ładny i grzechem było by nie zagrać. Tak jak piszecie Dudek teraz będzie miał prawdziwy sprawdzian i porządnych juniorów po drugiej stronie, na których może tracić punkty. Falubaz pewny możne być tylko Jakrka, który jako jedyny robi to co do niego należy. pepe się pogubił. Jabol to jakieś 3 punkty(może), a JD jest nieobliczalny

J 13

jofranco

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
zg
podzielam;) zawsze wmawiam sobie że zagram przeciwko falubazowi i wrazie przegranej nie bede aż tak zły bo wejdzie mi kupon, ale jakoś nigdy nie mogę się przekonać żeby tak obstawić ;) Raczej poczekam na +HA do jutra
OBY DZIŚ NIE PADAŁO W RAWICZU ;)

pavelo 8

pavelo

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Czestochowa
Ja tylko napisze coś o meczu w Częstochowie...
Pogoda, jak zwykle przez tydzień piekarnik, przychodzi sobota z niedzielą i leje. Więc jak się tylko doprowadzi tor do użytku to znowu kolarze Włókniarza będą jechać na &quot;neutralnym&quot; torze z marszu, a więc podobnie jak gorzowska Stal. To raz, dwa... wcale bym nie przewidywał łatwego spotkania dla Włókniarza. Dlaczego? PUK, utleniony, Zmarzlik pojadą pewnie po 7 razy (taktyczne i zz) do tego Hlib czy Sundstroem też nie skończa na 4 startach. Więc już spokojnie mogą do 40 pkt dobić.
Wiadomo, że Zmarzlik nie ten co rok temu, Kasprzakowi nie idzie w sezonie, ale pewnie na Włókniarzu będzie miał mecz sezonu jak to często bywa z wszelakimi żużlowcami... Może i jestem sceptyczny, ale troche żużla już zjadłem w życiu i boje się tego meczu, a po tym co działo się rok temu na hasło Stal G. mam robi mi się słabo :p
Zagram handi na gości jak nie będzie wyśrubowane w dół ;)
Podobnie jak MJ BULL zagram na Leszno, poprostu mają fajny wyrównany skład, skandynawowie zaczęli jechać. Czas pokazać, że nie tylko z niekompletnymi przeciwnikami się da wygrywać ;)

radula 5,4K

radula

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
POLSKA
W związku z niekorzystnymi prognozami pogody telewizja nSport zdecydowała się na zmianę spotkania, które będzie transmitowane w ramach 7. kolejki Enea Ekstraligi.
W najbliższą niedzielę rozegrane zostaną spotkania 7. kolejki ENEA Ekstraligi. O godzinie 16.00 w Bydgoszczy dojdzie do pojedynku derbowego pomiędzy miejscową Polonią, a Unibaxem Toruń. Będzie to jednocześnie pierwszy mecz, z którego transmisję na żywo przeprowadzi telewizja nSport.
Pierwotnie planowano, że drugim meczem transmitowanym przez nSport będzie pojedynek Lechmy Startu Gniezno z Unią Tarnów. Meczem rezerwowym jest spotkanie Dospelu Włókniarza Częstochowa ze Stalą Gorzów. Niestety niekorzystne prognozy pogody w Gnieźnie i Częstochowie powodują, że władze Enea Ekstraligi i telewizji nSport, w trosce o dobro kibiców zadecydowały, że transmitowany będzie mecz PGE Marma Rzeszów - Betard Sparta Wrocław. Wybór padł na Rzeszów ze względu na korzystne prognozy pogody. Zmiana meczu wiąże się jednocześnie z koniecznością zmiany godziny rozgrywania spotkania. Pierwotnie starcie w Rzeszowie planowano na godzinę 18.00. W świetle zaistniałych okoliczności, będzie ono rozegrane o godzinie 18.30.
http://www.SportoweFakty.pl

T 1,5K

torretoo

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Polonia w derbach bez Hancocka?
Amerykanin nadal nie czuje się najlepiej i może zabraknąć go w niedzielnym meczu składywęgla.pl Polonia Bydgoszcz - Unibax Toruń.

Hancock upadł na tor w meczu składywęgla.pl Polonii - Betard Wrocław (28 kwietnia). Wywrotka wyglądała makabrycznie. Zawodnik po dłuższym czasie wstał wprawdzie o własnych siłach, ale do końca zawodów już nie startował.
http://www.express.bydgoski.pl/look/article.tpl?IdLanguage=17&amp;amp;IdPublication=2&amp;amp;NrIssue=2446&amp;amp;NrSection=2&amp;amp;NrArticle=243340&amp;amp;IdTag=77

J 13

jofranco

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
zg
no właśnie chyba bez Herbiego , nie ma ZZ tylko Szczepaniak dlatego trzeba raczej grac na Torun ; )) ?

pierzakrys 172

pierzakrys

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
no właśnie chyba bez Herbiego ale nie rozumiem dlaczego nie ma ZZ tylko Szczepaniak znów, trzeba stawiać na TORUN hhmmmm ?
po takim kursie, obecnie 2,95 w tobet to grzechem nie skorzystać, jeszcze jak ma nie być zz (sytuacja pewnie taka jak z Nikim w Gp chce jechac) sam Hansio z Saszą za dużo nie zrobią. Toruń z zz jedzie czyli dodatkowe starty dla Tomka, Holdera i Miedziaka
Jak Woźniak z kolegą z juniorki nie wzniosą sie na wyżyny to będzie gj.
Leszno i Torun kurs 13,28 :p

J 3,9K

jacques

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0

Planowany na niedzielę mecz Dospel CKM Włókniarza Częstochowa ze Stalą Gorzów z uwagi na niekorzystne warunki atmosferyczne został za porozumieniem stron odwołany.

Biorąc pod uwagę to, co dzieje się za oknami w Częstochowie, wydaje się, że jest to jedyna słuszna decyzja, jaką można było podjąć. Deszcz pada bowiem z krótkimi przerwami od godzin nocnych. Ponadto jest chłodno (ok 15 stopni Celsjusza), a niebo jest zasłonięte gęstymi chmurami. Niekorzystne warunki prognozowane są również na niedzielę.
Nową datę tego spotkania mamy poznać ostatecznie w poniedziałek. Nieoficjalnie jedną z opcji jest 30 maja (czwartek, Boże Ciało).

Źródło

cielak221 71

cielak221

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Torun
Panowie co sądzicie o graniu na Wrocław (kurs 3.00 Betclic) w jutrzejszym spotkaniu w Rzeszowie?
Rzeszowski skład wygląda bardzo kiepsko bez Nickiego w porównaniu do wrocławskiego. Andersson jak otrze się o 3 punkty będzie dobrze, Sówka z Lampartem coś powalczą. Czy Pavlic i Okoniewski mogą zrobić tyle punktów żeby zwyciężyć? Walaska nie liczę bo on z pewnością zrobi dwucyfrówkę.
We wrocławiu Woffi petarda, Jędrzejak z Ljungiem i Batchelorem rozgromili faworyta do mistrza szwecji Indianerna. Młodzież Kreta objedzie, Suchecki też jakieś punkty dorzuci i jak byk wychodzi na zwycięstwo Wrocławia.

M 32

molpl

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Gorzów Wlkp
Panowie co sądzicie o graniu na Wrocław (kurs 3.00 Betclic) w jutrzejszym spotkaniu w Rzeszowie?
Rzeszowski skład wygląda bardzo kiepsko bez Nickiego w porównaniu do wrocławskiego. Andersson jak otrze się o 3 punkty będzie dobrze, Sówka z Lampartem coś powalczą. Czy Pavlic i Okoniewski mogą zrobić tyle punktów żeby zwyciężyć? Walaska nie liczę bo on z pewnością zrobi dwucyfrówkę.
We wrocławiu Woffi petarda, Jędrzejak z Ljungiem i Batchelorem rozgromili faworyta do mistrza szwecji Indianerna. Młodzież Kreta objedzie, Suchecki też jakieś punkty dorzuci i jak byk wychodzi na zwycięstwo Wrocławia.

Jak będzie handi dla gości w postaci 7.5 to bez mrugnięcia okiem. Trzeba poczekac na kursy bo pewnie z tego 3.0 juz nie spadnie. Ale typ wg mnie spoko.

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
apator +3 Punkty
lancev 984

lancev

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Rybnik
Należy dopowiedzieć, że Okoń ostatnio kiepściutko się spisuje. Czekam na handi.

kielon89 98

kielon89

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Wroclaw
Należy dopowiedzieć, że Okoń ostatnio kiepściutko się spisuje. Czekam na handi.

Również, Wrocław tylko w Bydgoszczy nie zrobił 40 pkt, chłopaki kompletnie nie mogli się spasować (ale mimo wszystko, nie było tak że gospodarze odjeżdżali na 40m, była walka ale przegrywali, proste) handi z pocałowanie ręki biorę. W wg mnie będzie decydował ostatni bieg. Żurawie też coś czytałem że zaczeli trenować na twardym torze, bo narzekali że komisarz im robi twarde. Pod tym kątem jednak sprawy wyrównane bo Wrocławia lubią baaaaaardzo pod koło również ????

Szkoda, że nie ma meczu w Czewie Emil w takim gazie że miałbym go na każdym kuponie ale cóż.

Nie skreślałbym Bydzi pomimo braku Herbiego ( jeśli takowy będzie). To derby, a wiadomo jak w derbach. Po za tym Miedziak słabo spisuje się na wyjezdach, a Hansior nie zrobi po raz kolejny 0 pkt.

W Gnieźnie dla mnie faworytem jest Unia, która podnosi się z kolan, czekam na kursy na Artioma i Zagara, na razie mnie nie zawiedli. W starcie zmiana trenera zobaczymy czy na dobre. Pytanie czy &quot;Ułomek&quot; zrobi dwucyfrówkę czy 3 pkt?

Przesadzacie z faworyzowaniem Unii Leszno, ja się pytam z kim i gdzie oni jeździli? Gorzów? CZewa bez Emila i MJJ? Bydzia bez Herbiego? Jedyny konkretny przeciwnik to Unia w Tarnowie gdzie dostali baty.
Wszyscy narzekają na Falubaz ale dla mnie wygra ok 50-40, Jarek i Duzzers w formie, a Prota i AJ to też klasowai zawodnicy, na pewno większej klasy niż karzeł i Fredka.
Davidsson i Jabol to zawodnicy jeżdżący w kratkę i nie zdziwi mnie, jeśli za któregoś pojedzie Mikkel Bech Jensen.

W KSM-ie się nie zmieszczą? Pytam bo coś mi się obiło o uszy, zresztą chyba dawno by pojechał już.

dawid.400 13,9K

dawid.400

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Obywatel Swiata
Na pewno po tych wszystkich wpisach dostaniecie handi na Wrocław i Toruń po +12,5... ????
Bez sensu dla mnie pisanie o liniach przed pojawieniem się oferty przecież buki to czytają i mają darmową niepotrzebną pomoc...

apator +3 Punkty
babej +1 Punkty
radula 5,4K

radula

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
POLSKA
dawid.400 już to kiedyś pisałem ze bezsensu takie dywagacje przed pojawieniem się pełnej oferty. Zapomnijcie teraz o jakiś fajnych liniach itd.

/f: darujcie sobie dywagacje na temat co robią buki, a co nie tylko jak będą kursy to się do nich ustosunkujcie, przewidywanie linii to też nic co powinno mieć tutaj miejsce także dobranoc i jutro w dziale zapraszam do dyskusji.

wytrawny 29

wytrawny

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Pohamowałbym nieco z hura optymizmem w kierunku leszczyńskich Byków. Konfrontując całe siódemki ze sobą, to Falubaz ma zdecydowanie więcej armat a tak &quot;wysoki&quot; kurs na Myszy jest podyktowany dobrą formą w ostatnich spotkaniach Unii i porażką ZG z Apatorem. Zakładam, że po dzwonie Jonssona z Apatorem nie ma już śladu, więc nie liczyłbym na słabszy występ Szweda. Hampel 12-15 spokojnie zrobi a Dudek też problemów nie powinien mieć z żadnym z zawodników przyjeznych. Bardzo dużo zależeć będzie od Davidsson&#39;a i tu leży klucz do sukcesu. Bjerre i Lindgren to wciąż himera. Absolutnie nie będzie zaskoczeniem ich występ na poziomie 8pkt. co już oznacza porażkę Unii. Handi na Unię? Też bym nie pobrał. Już zresztą wrzuciłem naprawdę sporo po kursie 1.2 na Falubaz, bo spodziewam się spadku kursu.
Mecz w Bydgoszczy: w przypadku braku Hancocka naprawdę ciężko szukać szans Gryfów. Gollob+Miedziński+Holder to praktycznie gwarant 36pkt a pozostałe 10 spokojnie są w stanie dorzucić Kamil Pulczyński+Przedpełski+Brzozowski. Biorąc na poprawkę, że dzięki ZZ prawie w każdym biegu bydgoszczanie będą mieli do objechania przynajmniej jedną toruńską armatę, nie wróży to dobrze w sytuacji odrabiania wyniku, bo zakładam, że nie jeden bieg zakończy się w Bydgoszczy zwycięstwem gości 5-1 lub 4-2 (podkreślam: w sytuacji braku Grega). Jeśli kurs na Apator zostanie wystawiony w granicach 1.25-1.4, bez namysłu wejdę w to z dużą sumą.

apator +3 Punkty
T 1,5K

torretoo

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
PGE Marma Rzeszów - Betard Sparta Wrocław (0-4,5) 1 1,85 Tobet
Dlaczego tak? Bo Wrocław to nie jest nie wiadomo jaka potęga szczególnie na wyjeżdzie co pokazali w Bydgoszczy. Andersson z Rzeszowa też dzisiaj może być zupełnie inną postacią ponieważ będzie miał swoje motocykle. Przeciwko Tarnowianom zrobił 4 punkty więc dzisiaj również stać go na 4-6. Lampart również z juniorami gości nie powinien przegrywać. Znak zapytania przy Okoniewskim ale liczę na te 10 punktów w jego wykonaniu dzisiaj. Pavlic i Walasek w mojej ocenie poziom swój utrzymają. A Kret spokojnie z juniorami gości też może powalczyć. Najjaśniejszą postacią gości pewnie będzie Tai a póżniej wiele niewiadomych więc uważam, że Rzeszów dzisiaj nawet bez Nickiego i Z/Z powinien spokojnie mecz wygrać

radula 5,4K

radula

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
POLSKA
Protasiewicz under 10,5 2,00 Tobet⛔

Piotrek jak narazie pod formą i nawet duża zdobycz punktowa gdzieś tam u Niemców nic w tym nie zmieni.Jak narazie nie do przeskoczenia jest dwucyfrówka. Rywale dzisiaj mocni i na każdym może pkt potracić. Dla mnie sper bet.
Pozdrawiam RADULA
Ps. Pozdrowienia Serdeczne dla Kolegi Feekus a ;)

Status
Zamknięty.