>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

7 Kolejka Bundesligi [03-05.10.2008]

Status
Zamknięty.
ted 9,1K

ted

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
una paloma blanca

Zapraszam do pisania analiz i prowadzenia dyskusji !!

gutek84 0

gutek84

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Warszawa
Najciekawsze wydają mi się:

Bielefeld-KSC 1

Arminia po słabszym początku zaczęła wreszcie gromadzić punkty, w ostatnich 2 meczach zanotowali wyjazdowy remis we Frankfurcie, a wcześniej pokonali u siebie dosyć pewnie Koln. Jeśli piłkarze Arminii marzą o utrzymaniu się w bundeslidze to takie mecze jak ten muszą wygrywać. Nasz Król Artur jest w świetnej dyspozycji, z 8 dotychczasowych goli zespołu on zdobył aż 6 i myślę, że w tym meczu jest spora szansa, żeby dołożyć kolejne bo przeciwnik chyba nie jest zbyt wymagający. Zespoły te grały ze sobą do tej pory 9 razy. 4 zwycięstwa odniosła Arminia, padły też 4 remisy, a zaledwie raz wygrało KSC i to bardzo dawno, bo 10 lat temu. Kurs również całkiem zachęcający i ja śmiało obstawiam w tym meczu zwycięstwo gospodarzy.

Leverkusen-Hertha 1

Aptekarze bo dosyć niestabilnym początku i porażkach z Hamburgiem i Dortmundem nabrali rytmu, a ich gra ofensywna prezentuje się naprawde doskonale z Patrickiem Helmesem na czele. W 6 pierwszych meczach wbili rywalom aż 18 goli co daje imponującą średnią, aż 3 gole na mecz. Piłkarze ze stolicy nie prezentują natomiast nic ciekawego. Jak dotąd o dziwo lepiej radzą sobie na wyjazdach niż u siebie, ale Moenchengladbach i Frankfurt z którymi wygrali wyjazdy to drużyny raczej z niższej półki. Ostatnie spotkanie tych zespołów na Bay Arena skończyło się zwycięstwem Hethy 2-1, ale 4 poprzednie mecze padły łupem Aptekarzy. Sądze, że tym razem przeciwko Bayerowi nie będą mieli zbyt wiele do powiedzenia.

mozi 552

mozi

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Na pierwszy rzut oka widzę 3 ciekawe spotkania w których raczej (a w zasadzie mam nadzieję) nie będzie niespodzianek.

vs

⚽VFB Stuttgart - SV Werder Bremen
Typ: X2
Kurs: 1,46
Bukmacher: bet-at-home

W sobotę standardowo o 15:30 dojdzie do pojedynku trzeciego w tabeli Bundesligi Werderu Brema i siódmego VFB Stuttgart. Według bukmacherów minimalnym faworytem spotkania jest zespół gospodarzy lecz ja się z tym nie zgodzę. Oba zespoły grały w środku tygodnia spotkania w europejskich pucharach i na pewno są zmęczone i nie wydaje mi się żeby ktoś tu od początku grał pressingiem... Wydaję się że będzie to typowa walka w środku pola. Werder traci ostatnio bardzo dużo bramek więc jeśli myśli tutaj o zwycięstwie to musi zagrac dużo pewniej w obronie. Stuttgart w tym sezonie nie jest w najwyższej formie w czwartek zaledwie zremisowali z Cherno More Varna, wcześniej przegrali w Bundeslidze z Borussią Dortmund aż 3:0. Werder wręcz odwrotnie w środę zremisował z Interem na San Siro wcześniej w Bundeslidze pokonali Bayern czy Hoffenheim. Myślę że kurs 1,46 na chociażby remis Werderu jest bardzo satysfakcjonujący i godny grania...

Pozostałe dwa ciekawe spotkania tej kolejki to:TSG 1899 Hoffenheim - Eintracht Frankfurt i Bayer 04 Leverkusen - Hertha BSC Berlin analizę tych spotkań postaram się dodac nieco później:spokodfhgfh:

mozi 552

mozi

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Jak już wcześniej pisałem teraz kolejne dwie analizy sobotnich spotkań Bundesligi którym moim zdaniem warto się przyjrzeć.

vs

⚽TSG 1899 Hoffenheim - Eintracht Frankfurt
Typ: 1
Kurs: 1,70

Spotkanie świetnie spisującego się beniaminka z małej miejscowości Hoffenheim, a jak na razie słabo spisującego się Eintrachtu Frankfurt. Eintracht w ostatniej kolejce ledwo ale jednak zremisował u siebie z Arminią Bielefeld zaś Hoffenheim przegrało po dramatycznej walce (5:4) z Werderem Brema. Po pierwszej czy drugiej kolejce wydawało się że Hoffenheim po dwóch dobrych meczach w końcu zacznie grac słabiej. Kto tak myślał grubo się mylił bo zespół jutrzejszych gospodarzy spisuje się w tym sezonie świetnie i kto wie czy nie zawalczy w tym roku o Europejskie Puchary. Aby tak się stało muszą takie mecze jak ten z Eintrachtem dodatkowo na własnym terenie wygrywac i myślę że jutro właśnie tak się stanie typ 1 moim zdaniem w pełni uzasadniony:spokodfhgfh:

vs

⚽Bayer 04 Leverkusen - Hertha BSC Berlin
Typ: 1
Kurs: 1,65

Drugi w tabeli Bayer Leverkusen podejmie jutro dziesiątą w tabeli Herthe Berlin. Gospodarze spisują się w tym roku naprawdę dobrze tak samo dobrze albo i lepiej grają na własnym stadionie na którym przegrali tylko 1 mecz z BVB (2:3). Ich jutrzejsi rywale grają w kratkę. W ostatniej kolejce przegrali u siebie z Energie Cottbus 0:1. Na wyjazdach zanotowali jednak w tym sezonie 2 zwycięstwa tyle że ze znacznie słabszymi rywalami niż Bayer. Wygrywali z Moenchengladbach i Eintrachtem. Jutro liczę że Aptekarze sprostają zadaniu i zdobędą 3 pkt na własnym stadionie z rywalem który na pewno jest do ogrania.

Myślę że te 2 spotkania i Werder X2 to na prawdę ciekawy komplet na sobotę i liczę że obędzie się tu bez niespodzianek:spokodfhgfh:

michau 84

michau

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Kraków
Spotkanie: Hoffenheim - Eintracht
Typ: 1✅
Tym razem wybralem spotkanie Bundesligi. Fenomenalnie spisujacy sie (jak na beniaminka) Hoffenheim zmierzy się z przed ostatnim zespołem w tabeli - Eintrachtem Frankfurt. Gospodarze z dorobkiem 3 wygranych i 3 porażek, natomiast goscie jeszcze bez zwyciestwa w tym sezonie, za to z trzema remisami. W poprzedniej kolejce Hoffenheim podejmowalo Werder w Bremie. Mecz ten zakonczyl sie wynikiem 4-5 (!) patrzac ze strony beniaminka. Co wiecej druzyna Werderu kolejkę wcześniej sprawiła nie małą niespodzianke w postaci wygranej 5-2 z Bayernem na Allianz Arena. Wiec raczej odpada hipoteza o slabej formie Bremeńczyków. Wynika z tego ze tyle strzelonych bramek takiemu zespolowi jak Werder nie moze by przypadkowe. Dodajac to ze ekipa jutrzejszych rywali jest jedną z nasłabiej grających to nalezy sie spodziewac gladkiego zwyciestwa gospodarzy. Nie wierzę ze tak ambitna druzyna jaka jest niewatpliwie Hoffenheim nie wykorzysta takiej sytuacji i nie zdobedzie w tym meczu kompletu punktow.

mozi 552

mozi

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Na zakończenie ostatnia moja analiza na ten weekend. Tym razem niedzielne spotkanie bardziej na podbicie AKO i myślę że tym meczem można bardzo spokojnie zarobić.

vs

⚽Energie Cottbus - HSV
Typ: X2
Kurs: 1,25

HSV jest po 6 kolejkach Niemieckiej Bundesligi liderem i jeśli wygra może nie powiększy przewagi nad Bayerem czy Werderem bo ten drużyny powinny wygrac swoje spotkania :] ale na pewno utrzyma pierwsze miejsce. Hamburg pokonał w czwartek w pucharze UEFA Unirea Urziceni 2:0 wcześniej w lidze 1:0 Borussia M&#39;Gladbach i 2:0 Bochum. Gospodarze tego spotkania także nieźle sobie poczynają pokonali ostatnio Herthe 1:0 n w Berlinie i co ciekawe także Borussia M&#39;Gladbach tyle że 3:0 (!). Liczę że jeśli podmęczony Hamburg nie wygra tego spotkania to na pewno go nie przegra i dlatego typ 2 z podpórką.

doberman 4,1K

doberman

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Bayer 04 Leverkusen - Hertha BSC Berlin over 2,5 @@ 1,60 bet365 ⛔
Dziś według mnie warto zagrać taką kombinację. Leverkusen strzelił jak dotąd 18 bramek. co daje średnią bramek 3 na mecz , Jednak warto zauważyć że stracił również 10 , także średnia będzie znacznie wyższa. Herta strzeliła 7 i straciła 8. Także zdecydowanie przewiduję tutaj mecz w którym zobaczymy powyżej 2,5 goli.

W 0

witoldd1

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Borussia Mönchengladbach - 1. FC Köln
typ:under(2,5)
kurs:1,95
buk:bah

Analiza:
Dzisiaj w Bundeslidze znalazłem bardzo ciekawy mecz. Ten mecz będzie dla tych drużyn bardzo ważny, ponieważ te drużyny walczą o utrzymanie i zdobycie tutaj 3 pkt jest bardzo ważne.

FC Koln- Jest Na Fali tydzień temu wygrała z Schalke 1-0 u siebie i dziś będą chcieli podtrzymać tą passe. Na wyjeździe grali 3 razy i wygrali tylko raz i aż 2 razy Przegrali. Jest to zespół moim zdaniem swojego boiska na wyjazdach są ustawieni Defensywnie i nastawieni na kontrę. Potwierdzać moje słowa, może ich Bilans bramkowy na wyjazdach gdzie strzelili tylko 3 bramki i tylko 4 bramki stracili. Więc ta taktyka dzisiaj, również będzie obrana na ten mecz mimo, że przeciwnicy zajmują ostatnie miejsce w lidze.

Borussia Mönchengladbach - W tym Sezonie jest to zespól swojego boiska. Świadczyć o tym może fakt, że zdobyli jedyne 3 pkt właśnie u siebie pokonując niespodziewanie 3-2 Werder Brema. Ich Bilans u siebie nie jest, aż taki zły 4:6. Więc, aż tak dużo bramek nie tracą a jeżeli już to próbują od razu Strzelić i wyrównać spotkanie(oczywiście atakują uważnie żeby jeszcze nie stracić następnej bramki). Dzisiaj po tych ostatnich nie powodzeniach w lidze będą chcieli w końcu zdobyć, chociaż punkt. Myślę, że na początku żaden zespołów nie będzie się wychylał. A zagrożenie pod bramką zespół będzie próbował ze stałych fragmentów gry. Które w tym meczu moim zdaniem będą kluczowe.Wszystkie zespoły z Bundesligi Męczą sie z tą drużyną na ich terenie, dlatego moim zdaniem na żaden pogrom się dziś nie zanosi.

Wnioski: Dzisiaj trudno jest wytypować zwycięzce. Ale wiem jedno żadna drużyn nie będzie ryzykowała, ponieważ utrata przez którąkolwiek drużyn głupiej bramki , może spowodować już nie odrobienie strat, ponieważ obie drużyny dobrze się bronią .Stawiam, więc dziś na under myślę że kurs 1,95 jest zachęcający .:smile:

slander 10

slander

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Bayer 04 Leverkusen - Hertha BSC Berlin Typy: 1⛔⛔⛔ &amp; over 2,5⛔⛔⛔ (0:1)????

Zespół gospodarzy w zdecydowanie lepszej formie. Póki co doznali tylko dwóch porażek. Z Hamburgerem(2:3) na wyjeździe i z zawsze nieobliczalną Borussią(2:3) na własnym stadionie. Jak widać żeby pokonać Bayer w tym sezonie trzeba strzelić sporo bramek, a Hertha jest wyjątkowo underową drużyną w tym sezonie. Kurs na gospodarzy jest dość wysoki, ponieważ ostatni mecz pomiędzy tymi drużynami wygrała Hertha, która także nieźle radzi sobie na wyjazdach w tym sezonie. Jednak pokonanie dwóch najsłabszych teamów w lidze(Eintracht i Borussia M.) nie przynosi zbyt wielkiej chwały. Zwłaszcza biorąc pod uwagę porażkę 1:4 z Bayernem, który delikatnie mówiąc nie imponuje w tym sezonie. Dodatkowo dochodzi jeszcze zmęczenie Pucharem UEFA(podróż do Irlandii).
Bayer mimo słabej defensywy przeważnie strzela więcej goli niż przeciwnicy. Skuteczność dopisuje zwłaszcza na własnym stadionie, gdzie gospodarze strzelają średnio 3,5 gola na mecz. Stąd typ na over.

TSG 1899 Hoffenheim - Eintracht Frankfurt Typ: 1 ✅✅✅ (2:1)

6 drużyna ligowej tabeli zmierzy się z przedostatnią. Hoffenheim poświetnym początku nieco przystopowało, ale nadal nie przegrywa ze słabełuszami i strzela mnóstwo bramek.
Ostatnie 3 mecze w lidze:
Werder Bremen vs. 1899 Hoffenheim 5:4
1899 Hoffenheim vs. Borussia Dortmund 4:1
1899 Hoffenheim vs. VfB Stuttgart 0:0
Wyniki można powiedzieć świetne jak na beniaminka.
Z kolei Eintracht nic nie pokazuję w tym sezonie. Ostatnie 5 meczy to 3D i 2L. Piłkarze Eintrachtu przeważnie murują bramkę i atakują dopiero gdy przegrywają. W ten sposób udało im się wywieść remisy z Wolfsburga i Koloni, a Schalke zdołało wygrać zaledwie 1:0. Jednak Hoffenheim to 3 drużyna co do ilości zdobytych bramek. Jeśli szybko strzelą pierwszą bramkę i gra się nieco otworzy, powinni zdemolować Eintracht.

pietaszek89 1,6K

pietaszek89

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Ostrawa/Praga
FC Bayern München - VFL Bochum 04.10.2008r. 15:30
Typ: powyżej 2,5
Kurs: 1,50

Jeden z najlepszych zespołów Bundesligi spotka się dziś z zespołem z Zagłębia Ruhry VFL Bochum. Bayern rozpoczął bardzo słabo sezon w Bundeslidze, znacznie lepiej idzie im w LM, ale wiadomo, że liga, a rozgrywki europejskie to całkiem inna bajka. W ostatnich spotkaniach ligowych ostatnio gospodarze przegrywali najpierw u siebie kompromitacja z Werderem 2-5. Później na wyjeździe w Hannoverze porażka z miejscowymi 1-0. 10 miejsce w tabeli po 6 kolejkach na pewno nie zachwyca. Goście? 15 miejsce w tabeli, ostatnio porażka u siebie z Bayerem 2-3. Wcześniej remis w Cottbus 1-1. Ogólnie Bochum to taki średniak Bundesligi, chociaż aktualnie tabela tego nie pokazuje. Na pewno Bayern musi w końcu wygrać i to nie nieznacznie, lecz odnieść pewne i zdecydowane zwycięstwo. Bochum nie ma nic do stracenia. W Bawarii na meczu z Bayernem pojawiali się 10-krotnie. 7 porażek i 3 remisy. W tamtym sezonie Bayern wygrał 3-1. Uważam, że obronna Bayernu na pewno monolitem nie jest i nie zdziwiłbym się jakby Bayern jakoś bramkę stracił. Dziś w ataku powinni zagrać Toni z Podolskim. Czyli atak mocny wspomagany przez Riberego. Co do obronny... Zabraknie Lella i Sagnola, kontuzjowany jest również Altintop. W podróż z Bochum do Monachium nie udali się Tomasz Zdebel oraz Anthara Yahaii. Przede wszystkim brak Polaka może się odbić na dyspozycji defensywy VFL. Także z wszystkich możliwych typów na ten mecz wybrałem zakład na bramki powyżej 2,5. Nie sądzę, żeby były jakiekolwiek problemy z trafieniem tego typu. Choć kurs mało zachęcający, bo tylko 1,50. Ale skoro nie ma się tego co się lubi, to się lubi co się ma.

ted 9,1K

ted

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
una paloma blanca
Dało sie zauwazyc ze dzisiaj masówka stał sie dubel TSG+Bayer.
Bayer powinnien wygrac, mizernie wyglada ofensywa Herthy bez Kacara i Pantelica.
Typ: 1 Kurs: 1,65 (8/10), mozna tez ze Hertha nie strzeli gola po kursie 2,8
Natomiast TSG nie czuja sie zbyt pewnie po ostatnim meczu gdzie stracili 5 goli, dzis podstawowego kontuzjowanego bramkarza zastapi Haas.
W druzynie gosci wroci do gry Amanatidis a trener z zawodnikami sa postawieni pod sciana i tylko czekam kiedy sie przebudza, ale widac juz poprawe w ostatnich dwóch meczach, dlatego tutaj daje 50% / 50% i nie przekreslam szans Orłów.
Typ: X2 Kurs: 1,94 (5/10)
Fajnie wyglada wygrana Werderu, w ostatnich dwóch meczach strzelali po 5 bramek, troche tez tracili a dzisiaj zagraja bez Mertesackera, jednak to nie bedzie duza strata.
Stuttgart przegrał 3:0 ostatni mecz, newiem jakim cudem (19:11 w strzalach i 11:0 w roznych dla nich :spokodfhgfh:, podaje statsy bo tego meczu nie ogladalem). Dzis bez Boulahrouza, Bastürka i Pardo.
Pilkarze z Bremy zagrali dobry mecz w LM przeciwko Interowi, na szczegolne uznanie zasluguje druga linia, czyli Diego+Ozin do tego wspierajacy defensywe Frings, po drugiej stronie juz troche gorzej mlody Khedira i Hitzlsperger ktorego ostatnio przerasta zadanie rozgrywania piłki i kierowanie zespołem jako kapitan. Planowany jest wystep Simaka, ktory procz dobrego wystepu w meczu 1 kolejki nic szczegolnego nie pokazał.
Typ: 2 Kurs: 2,65 (6/10)

miko_mu 1

miko_mu

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Grudziadz
⚽Hoffenheim - Frankfurt typ: 1 kurs: 1,75
WYNIK: 2:1 ✅✅
Na początku sory, że mecz już trwa osiem minut, ale chciałem tak napisać krótką analizę. Oczywiście dziś z pełnym przekonaniem gram na rewelacyjnego beniaminka. Gospodarze grają w pełnym składzie z fenomenalnym Ibisevicem, nie mają żadnych problemów kadrowych. W ostatnim spotkaniu przegrali w Bremie z Werder po zaciętym meczu 5:4, a Werder jest był w dobrej formie co udowodnił remisując z Interem w LM i pokonując w Monachium Bayern aż 5:2 dwie kolejki temu. Hoffenheim natomiast dwa tygodnie temu u siebie wygrało 3:1 z Borussią więc z pokonaniem Freiburga, który w tym sezonie jeszcze nie wygrał i zajmuje przedostatnią lokatę z dorobkiem 3 punktów po 5 meczach.

K 1

krasnalts

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Kraków
Borussia Dortmund - Hannover Czy obie drużyny strzelą gola: NIE kurs 2.20
bet365 ⛔⛔⛔ 1-1

Na dzisiaj wybrałem ten typ. Hannover gra na wyjeździe z solidną Borussią, która prawie weszła do P.UEFA. Widać, że są mocniejsi niż tydzień temu. Na pewno na obcym terenie i z mocnym przeciwnkiem będzie ciężko strzelić bramkę. Zresztą spójrzmy na statystyki: Hannover jesli przegrywa, to bardzo często nie mogą strzelić żadnej bramki. Myśle, że tak samo tu, będzie wynik bezbramkowy albo będzie strzelac tylko Borussia.

D 0

danielsson

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Borussia Dortmund - Hannover Czy obie drużyny strzelą gola: NIE kurs 2.20
bet365
Na dzisiaj wybrałem ten typ. Hannover gra na wyjeździe z solidną Borussią, która prawie weszła do P.UEFA. Widać, że są mocniejsi niż tydzień temu. Na pewno na obcym terenie i z mocnym przeciwnkiem będzie ciężko strzelić bramkę. Zresztą spójrzmy na statystyki: Hannover jesli przegrywa, to bardzo często nie mogą strzelić żadnej bramki. Myśle, że tak samo tu, będzie wynik bezbramkowy albo będzie strzelac tylko Borussia.
Dobree spostrzeżenie Krasnal..nawet jak grali na wyjeździe w Udinese to nie dali szans strzelić gospodarzom bramki...Borussia to bardzo mocna i solidna druzyna z mocną obroną, dlatego myślę ze typ powinien wejść

Status
Zamknięty.