A
531
albuquerque
Użytkownik
Pascal Wehrlein wystartuje ze starym tylnym skrzydłem. Do tego start z alei serwisowej za wymianę skrzyni biegów.
musi 2 nie ukonczyc zeby byl zwrot. nigdy jak 1 nie dojedzie to nie dostaniesz zwrotu.Jezeli mam postawione h2h miedzy zawodnikami i jeden z nich nie ukończy wyścigu to dostaje zwrot zakladu czy jest normalnie rozliczany? Nie moge nigdzie tego w regulaminie doczytać
najwiecej strachu mialem wlasnie o start. wiedzialem ze jak 1 okrazenie bedzie bezproblemowe bez wypadkow to zaklady powinny wejsc. niestety moje obawy okazaly sie sluszne.. szkoda i walczymy dalej w kolejnych wyscigach.Ehh...
Ale pech Massy przez nieuwagę innych traci :/ A ja dodatkowo też tracę zakład,szkoda bo cały weekend byłby na plus. Niemniej wyścig bardzo ciekawy, szkoda też bardzo Verstappena mógł dojechać bardzo wysoko.
powinno byćsts na zywo mi zwrot dal za zaklad alonso z kwiatem. gralem oczywiscie na alonso bo trzymali 2,35 po informacji o przejezdzie kwiata przez alejke hehe. zna ktos regulamin u nich ze alonso musial dojechac do mety czy poprostu byc sklasyfikowany?