>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

7$ do AllproSports

Status
Zamknięty.
jacek75 107

jacek75

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Górny Slask-Swietochlowice
A ja ich smolę,w BAH Betsafe unibet Tylko JAk zlecałem wypłatę to chcieli skan na początku a oni już na początku żądają mimo że jeszcze nic nie zleciłem&quot;wypłaty&quot;bo nie zrobiłem obrotu

I 2

inko

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Szkoda czasu na tego buka. Założyłem wczoraj konto, ale nie dostałem 7$. Dziś loguję się na konto, żeby zobaczyć czy może dopisali mi pieniądze i o dziwo widzę takie coś:
Your account has been disabled
Your customer ID is 2179371***
Please contact customer support.

Konto założyłem na swoje czyli prawdziwe dane. Nawet nie zgłaszałem się po te 7$... Po prostu konto założyłem, ale nic na nim nie robiłem...

dawid1892 2,1K

dawid1892

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
A ja wczoraj od razu po rejestracji dostałem to 7 euro, obstawiłem, doliczyli mi wygraną, obstawiłem za wszystko, wchodzę teraz zobaczyć czy mi już wygraną doliczyli i obstawić kolejny mecz, a tu to samo mi wyskoczyło co inkowi, czyli blokada konta...

bludek 367

bludek

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Ta strona to niestety SCAM. Robiony na to samo kopyto co niedawno chociażby BETDOS. Może ktoś na początku dostanie pieniążki, ale później będą z tym tylko problemy!

Nie wpłacajcie tam pieniędzy pod żadnym pozorem!

Ocena w SBR D- nie wróży najlepiej, choć są już od dłuższego czasu na rynku, więc można mieć jakieś nadzieje.

A 0

annetti82

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
z podlaskiego
pół roku temu ,a może trochę więcej rejestrowałam się i trochę tam ugrałam ale kasy nigdy nie mogłam wypłacić mimo depozytów:;/:

H 0

haz

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
widocznie za dużo wygrałeś, a takich zachowań nie tolerują w porządnej firmie ????

H 0

haz

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
każda jest porządna jak wygrywasz. taka stara ludowa prawda

Status
Zamknięty.