>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

63 spotkania - (kurs 2 i wyżej) - staty: Zwycięstwa 49% Remisy 36% Porażki 14%

I 0

ic3

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Witam,
ostatnio (łącznie 5 tyg. czasu) typowałem sobie bez grania na pieniądze kilkadziesiąt meczów o kursie 2.00 i trochę wyżej, zauważyłem, że wyszedł bardzo niewielki procent porażek w tych spotkaniach - zaledwie 14%, dałoby radę coś z tego wyciągnąć gdyby takie staty utrzymywały się przez dłuższy czas?
Zwycięstwa typowanych drużyn 49%, remisy 36%, porażki 14%.
Jeżeli tak to jaki styl gry obrać? Progresyw na remisy lub zwycięstwa jest tu mocno ryzykowny.
Czasami było 4-5 remisów pod rząd, czasami 6-7 zwycięstw pod rząd, porażek max. 2 pod rząd (średnio jedna na 7 spotkań).
Granie 1X i X2 (średnio kurs 1,28 - zlepek z trzech meczów do grania progresywnego) widzę, że nie miałoby w ogóle sensu, kręciłbym się w okolicach zera, w końcu co jakiś czas wypada porażka.
Pozdrawiam

edi8 8,7K

edi8

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
A jakie wyniki były w tym 1% spotkań?
Gdyż 49+36+14=99

Skoro miewałeś takie serie, to poczytaj o progresji z przerzutką :

http://forum.bukmacherskie.com/f18/progresja-z-przerzutka-by-edi8-83005.html

gdzie możesz swoje kolejne typowania grać równolegle ale na 2 oddzielne linie:
a/ na wynik 1 wg tam przedstawionego schematu gry do kursu @2
b/ na wynik x czyli remis wg innego schematu przy wyższym kursie a zatem z nastawieniem na dłuższe oczekiwanie pierwszej powtórki; nowy &quot;rozkład jazdy&quot; możesz sam zrobić np. kalkulatorem który w tamtym wątku zamieścił kolega @rednee

.

I 0

ic3

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Nie podawałem już tych dalszych części procenta, dokładniej to wyszło tak:
Zwycięstwa: 49,206%
Remisy: 36,507%
Porażki: 14,285%
------------------- Staty z ostatnich 63 spotkań

M 19

manyolo

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
mazowsze
Nie podawałem już tych dalszych części procenta, dokładniej to wyszło tak:
Zwycięstwa: 49,206%
Remisy: 36,507%
Porażki: 14,285%
------------------- Staty z ostatnich 63 spotkań
na dłuższą metę to skuteczność remisów nie będzie utrzymywać się na wysokim poziomie 36% , gdyby tak było to buki nie płaciły by za remis więcej niż 2,9;). Jakbyś nie kombinował to przeważnie zdarzenie z kursem 2,0 będzie miało około 50% skuteczności, kurs 3,0 - około 33% skuteczności,kurs 4,0 -25% itd....
Co do standardowych progresji dla kursu 2,0 to zwolennikiem nie jestem ale progresja z przerzutką autorstwa ediego to jak dla mnie jedyne rozsądne rozwiązanie , jeśli uprzesz się by grać progresję dla tak niskiego kursu

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
edi8 +17 Punkty (:))