>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

6 kolejka Ligue 1

Status
Zamknięty.
easy 3,1K

easy

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Przed nami szósta kolejka Ligue 1 , kursy (Bwin) :

Zapraszam do analizowania/komentowania meczów czwartej kolejki Ligue 1.

tbm 642

tbm

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Zachodnia Polska
Hmm... może czas już na przełamanie Nantes ? Co prawda Elie Baup nie zaliczył udanego debiutu przed tygodniem bo jego Kanarki przegrały z PSG 0:1, ale Valenciennes poza własnym stadionem gdzie zdobywa znamienitą większośc punktów już takie groźne nie jest. Według mnie kurs na wygraną Nantes wygląda ciekawie i prawdopodobnie z niego skorzystam.
Mój typ: Nantes - Valenciennes 1 - 2,10 ✅

drabcio 0

drabcio

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
R-m
Grenoble Foot 38 v FC Girondins de Bordeaux Typ:2 @2.35 Bet365

Podopieczni Laurenta Blanc nadal nie mogą odnaleźć formy. Nie dość że słabo spisują się w lidze zajmując odległe jak na aspiracje drużyny 10 miejsce w tabeli na chwilę obecną, to jeszcze w I rundzie Ligii Mistrzów zostali wręcz rozgromieni przez Chelsea Londyn ( 4-0 ). Żyrondyści ustępowali Londyńczykom w każdym elemencie piłkarskiego rzemiosła, wysoka porażka bardzo dobrze oddaje przebieg tego spotkania.

Dobrą wiadomością dla kibiców Bordeaux jest fakt iż do gry wraca brazylijski napastnik Jussiê, który w końcu doszedł do pełni sił po kontuzji jakiej dostał w meczu towarzyskim z Osasuną.
Zespoły te w ramach Ligue1 spotkały się tylko raz w sezonie 1962/1963 więc skromna statystyka nie będzie nam do niczego przydatna.
Goście z kolei nie licząc porażki z Lyonem, w Ligue1 jeszcze nie przegrało. Zgarnęli 10 punktów do tej pory i tylko gorszym stosunkiem bramek przegrywają trzecią lokatę z PSG. To jak dla mnie olbrzymie zaskoczenie, szczerze mówiąc nadal myślę że beniaminek będzie jedną z drużyn walczących o utrzymanie w lidze.

Dla żyrondystów to doskonała okazja na przerwanie złej passy, wszak na „papierze” są co najmniej o klasę lepsi, trzeba to tylko udowodnić na boisku. Moim zdaniem komplet punktów wyjedzie wraz z Bordeaux ze Stade Lesdiguières.

Wynik: 0-1
Uff..., co za mecz po dwóch czerwonych kartkach dla Wendela i Diarry zwątpiłem w Żyrondystów , jak sie ostatecznie okazało niesłusznie , bo w dziewiątkę też da sie wygrać ???? ✅✅✅

Havre AC v Olympique Lyonnais Typ:2 @1.8 Expekt

Jean-Marc Nobilo nie ma żadnych kłopotów kadrowych przed tym jakże ważnym spotkaniem. Już nawet Mohamed Youssouf wznowił we wtorek treningi z drużyną.
Olympique Lyonnais nie najlepiej rozpoczął I rundę Ligii Mistrzów. Biorąc pod uwagę jednak fakt, iż przegrywając 2-0 z Fiorentiną po pierwszej połowie zdołali wyciągnąć na 2-2 to trzeba powiedzieć, że wyszli z „twarzą” z tej potyczki.
W konfrontacji ze słabym beniaminkiem może być tylko jeden faworyt.

Gospodarze co prawda przerwali złą passę trzech ligowych porażek i w ostatniej kolejce zdołali zremisować z faworyzowanym Rennes:
13/09/2008 Ligue 1 Rennes - Le Havre D - 1:1

To był jednak bardziej wynik kiepskiej gry podopiecznych Guy’a Lacombe niż przebłysk piłkarzy z Havre.
Zmęczenie po spotkaniu z Fiorentiną, to jedyny argument przeciwko Mistrzom Francji, jak dla mnie to zbyt mało…

Wynik: 0-1
Les Gones także napędzili mi niezłego stracha , po czerwonej kartce Govou. Ogólnie nie podoba mi się gra OL w ostatnim czasie , zwłaszcza wygrywanie w kiepskim jednobramkowym stylu... Taka gra na Ligue 1 może wystarczy , ale na LM nie .✅✅✅

easy 3,1K

easy

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Grenoble Foot 38 v FC Girondins de Bordeaux Typ:2 @2.35 Bet365

Havre AC v Olympique Lyonnais Typ:2 @1.8 Expekt
Popieram oba typy , mysle ze Bordeaux nie straci punktow na wyjezdzie z beniaminkiem Grenooble , ktore odziwo niezle radzi sobie w Ligue 1, moim zdaniem dobrym typem bedzie over 2.5 , co do Lyonu mysle ze beda chcieli wygrac ten mecz i znajac Olympique wygraja ale roznica jedenj bramki , mozna sprobowac handicap Le Havre +1,5.

tbm 642

tbm

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Zachodnia Polska
No to doczekaliśmy się przełamania Nantes ;) Swoje mecze wygrały również Lyon i Bordeaux. Jak będzie dziś?

St.Etienne - PSG to raczej mecz z gatunku no bet, bo każdy rezultat jest tam możliwy. Paryżanie w porownaniu do lat ubiegłych bardzo dobrze weszli w sezon, ale Zieloni u siebie mogą pokonać każdego, a więc ten mecz najlepiej zostawić bez typu. Podobnie sprawy mają się w meczu Nancy - Rennes. Ani jedni ani drudzy nie mogą ustabilizowac formy na początku sezonu i takze nie mozna wykluczyc kazdego wyniku.

Natomiast jesli chodzi o mecz Marsylii z Monaco to uwazam, ze mozna tutaj pokusic się o typ na wygraną gospodarzy. Marsylia wreszcie gra na miarę oczekiwań i od początku sezonu jest w ligowej czołówce. Co prawda Monaco takze zaliczylo niezly start, ale uwazam, ze Stade Velodrome w tym sezonie moze byc prawdziwą twierdzą mimo tego iz w Lidze Mistrzów OM przegrało pare dni temu z Liverpoolem po wyrownanym boju 1:2. Podsumowujac moj typ idzie na wygraną Marsylii, ale ze stawkami ostroznie.
Mój typ: Olympique Marsylia 1 - 1,60

buzero 59

buzero

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Kraków
oto wypowiedz trenera OM:
Po tym, co widziałem w wykonaniu mojej ekipy w ostatnim czasie, chciałbym dać okazję do gry kilku piłkarzom, którzy jej nie mieli. Nie mam wątpliwości, że nie zagrają gorzej niż Ci, którzy dotychczas wychodzili w podstawowym składzie – sensacyjnie zapowiedział opiekun OM, Eric Gerets. Czyżby Belg lekceważył Monaco? Drużyna gości na pewno wystawi najsilniejszy skład na tak prestiżowy mecz. Zabraknie jednak Adriano, Zoli, Sagbo, Dufau, Bernardiego i Gakpe. Do składu powróci za to Muratori. W przeciwieństwie do Monaco, Olympique Marsylia nie ma większych problemów z kontuzjami i nie zagra tylko Djamel Bakar.- Znamy klasę takiego rywala, jak Olympique Marsylia, który już w pierwszych kolejach pokazał, że jest jedną z najlepszych ekip w w lidze. Będzie trudno, ale przygotowywaliśmy się do tego meczu bardzo konsekwentnie. Obecnie nie ma już łatwych meczów – powiedział przed niedzielnym spotkaniem Leandro Cufre, obrońca Monaco.
dlatego mysle ze nie warto ryzykowac OM po niskim 1,6 kursie....

akselek 552

akselek

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Piacenza
Spotkanie: Marseille - Monaco
Typ: Marseille -0.5
Kurs: 1.75
Bukmacher: bet365
Analiza:

O godzinie 21:00 na Stade Velodrome, Olympique Marseille podejmie drużynę z księstwa Monaco. Po pięciu kolejkach gospodarze, są wiceliderami Ligue 1 z dorobkiem 11 punktów. Na swoim stadionie jak dotąd nikt nie zdołał wywieźć z Marsylii choćby punktu. W ostatnim ligowym spotkaniu w Ligue 1, Marsylczycy mierzyli się z trudnym rywalem jakim jest Bordeaux, wywieźli stamtąd 1 punkt, po bramce Bakariego Kone. W minionym tygodniu Marsylia grała u siebie spotkanie w fazie grupowej Ligi Mistrzów z Liverpoolem, w którym przegrali dość nie szczęśliwie z Liverpoolem 1:2. Drużyna ze Stade Velodrome prowadziła w tamtym spotkaniu 1:0, po bramce strzelonej w 23 minucie przez Albańczyka Lorica Cane, ale Liverpool strzelił dość dwie szczęśliwe bramki i ostatecznie wygrał to spotkanie, mimo, że Olympique miał w tym meczu jeszcze swoje szanse na zdobycie bramki. Natomiast zespół AS Monaco zajmuję 7 lokatę z dorobkiem 8 punktów. Grał dotychczas ze słabszymi drużynami niż Marsylia. Na dodatek w dzisiejszym spotkaniu w drużynie Monaco nie zagrają Adriano, Zoli, Sagbo, Dufau, Bernardi i Gakpe, natomiast w Marsylii pod znakiem zapytania stoi występ tylko jednego piłkarza - Djamela Bakara. Bilans meczów bezpośrednich również jest zdecydowanie na korzyść Marsylii: 10 wygranych, 4 remisy i 2 porażki, z czego Marsylia wygrała ostatnie 4 spotkania. Sądzę iż dzisiaj podtrzymają dobrą passę i wygrają dzisiejszy mecz.

bania 0

bania

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
tm
OM bodajże najmocniejszą paką jaka mogą zagrać. Monaco szpital:20.9 Distel Zola M 0 0-0
13.9 Vincent Muratori D 3 0-0
13.9 Djamel Bakar F 3 0-0
22.8 Adriano D 1 0-0
9.8 Lucas Bernardi M 0 0-0
9.8 Serge Gakpe F 0 0-0
9.8 Torben Joneleit D 0 0-0
9.8 Yannick Sagbo F 0 0-0
9.8 Loic Defau M 0 0-0

Marsylia: Mandanda - Bonnart, Zubar, Hilton, Taiwo - Cana (c), Cheyrou - Koné, Valbuena, Ziani - Niang
Rezerwowi: Riou, Erbate, Mears, M&#39;Bami, Zenden, Ben Arfa, Grandin

AS Monaco: Ruffier - Modesto (c), Simic, Nkoulou, Cufré - Gosso, Leko, Alonso, Meriem - Park, Nimani
Rezerwowi: Roma, Mongongu, Pokrivac, Perez, Kaita, Pino, Adu om.9x.pl

Inny wynik niz wygrana bedzie spora niespodzianka, jesli OM nadal chce walczyc o mistrza to jest must win, jesli wygraja beda mieli 14pkt natomiast Lyon 16. Porazki nawet nie biore pod uwage. Nazwiska takie jak Cana, Kone, Ziani i Niang robia wrazenie, powinni wkrecic przeciwnikow w ziemie.
Nie sprawdzalem listy kontuzjowanych z ekipa wystawiana przez trenera wiec nazwiska moga sie powtarzac ;]

OM - Monaco 1

⛔⛔⛔

Status
Zamknięty.