>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

6 kolejka Ekstraligi - 22.05.2011

Status
Zamknięty.
darkman1948 340

darkman1948

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Szczecin
W betsson handi na Częstochowę to aż 20 punktów i kurs wynosi 1,90 ???? To + Falubaz @ 1,30 i wychodzi ładne ako: 2,47
Vader// Taka sama linia i kursy są w bet365... Warto napisać dlaczego wychodzi Ci ładne ako. Inaczej post zostanie usunięty.
Edit: Wszystko o tych typach zostało napisane wyżej. Zwróciłem tylko uwagę na wyższy handicap na Częstochowę, bo czytając poprzednie posty nie było o bet365. Post Dawida pojawił się w czasie kiedy ja pisałem swój i nie widziałem go. Jeśli rzeczywiście kwalifikuje się do usunięcia to ok.

lancev 984

lancev

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Rybnik
Patryk Dudek - Jurica Pavlic (+2) 2 @1.72 bet365
Pavlic dobra forma, na nowych tłumolach ładnie w Szwecji jeździ. Dudek problemy na początku sezonu i chyba jeszcze nie najlepsze obycie z nowymi rurami. Stawiam na &#39;Byka&#39;.
Adrian Miedziński - Peter Karlsson (+3) 2 @1.83 bet365 ✅
To polecam bardzo. Peter w Anglii i Szwecji zapier... jeździ bardzo dobrze na nowych tłumikach. W dodatku w tym meczu powinien mieć dodatkowy start z taktycznej. Mimo atutu własnego toru Miedziaka, nie powinien on odskoczyć punktowo Pikejowi na 3 oczka.
Toruń - Częstochowa (+20) 2 @1.90 bet365 ✅
Ryan Sullivan under 9,5 @2.55 Tobet ⛔
Holder (-0.5) - Miedziński 1 @2.10 Tobet ✅
Tu już chyba wszystko powiedziane. Nie sądzę, aby Lwy miały przegrać więcej niż 54-36. Nermark, Laguty, Pikej i Szumina to dobry team. Dodając do tego nowe tłumiki, na których pierwsza czwórka radzi sobie w ligach zagranicznych bardzo dobrze, myślę, że goście postawią tutaj opór. W słabej formie jest Holta, co pokazał w GP i Szwecji. Na nowych tłumikach nie radzi sobie Sullivan, który w dwóch meczach w szwedzkiej lidze przywiózł po 3 punkty - w trzecim nawet nie wystąpił. Przed sezonem mówił, że to dla niego nowość i nigdy na tym nie jeździł (w sensie żadnych prób, testów). Również polecam.

lysy-16140 268

lysy-16140

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Krosno
peffą jest PiKej +3 z Miedziakiem w Bet365 oraz Falubaz -6 nie ma co się rozpisywać. Peter prezentuje się bardzo dobrze w tym sezonie czy to Polska czy to Szwecja, +3 to bardzo dużo więc gram! Do tego Zielona, która dzieli i rządzi, u siebie nie będzie problemu z nierównym Lesznem w tym sezonie, ot to wieczorem zaksięgujemy ????

feekus 1,7K

feekus

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Czestochowa
kwestionuje tego Waszego pewniaka. Czy PK tak bardzo dobrze sie prezentuje jak to piszesz Łysy?
Spójrzmy na tegoroczne spotkania w Speedway Ekstralidze Petera Karlssona. Mieliśmy 6 kolejek i oto kolejno:
1.kolejka 6pkt
2.kolejka 7pkt
3.kolejka 8pkt (odrabiany mecz z Falubazem)
4.kolejka 7pkt
5.kolejka 4pkt
6.kolejka 6pkt
To są bardzo dobre występy? Na wyjazdach 7 i 4 oczka. Miedziak dwucyfrówkę raczej pyknie, bo można go uznać za krajowego lidera Apatora. Tłumików aż tak nie mieszałbym i nie uznawałbym za takie innowacje i czynniki decydujące, ale pisałem już o tym wcześniej. ????

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
vader +10 Punkty (merytoryczna dyskusja zawsze w cenie :spoko:)
J 3,9K

jacques

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Dudek - Pavlic 1 ✅
G.Łaguta - Nermark 1 ✅
AKO @ 2.64 Betsafe

Dudek mam wrażenie co raz lepsza forma. Nowe tłumiki też powinny działać na jego korzyść, bo ponoć przygotował cały sprzęt przed sezonem właśnie pod tym kątem. Jedzie z pozycji juniora, więc będzie miał więcej łatwych biegów. Dodatkowo ZZ za Dobruckiego to dodatkowy bieg dla Patryka. Jurica w Zielonej w zeszłym sezonie dwa beznadziejne występy (dwa razy zrobił po 1 punkcie!). W 2009 też zrobił 1 pkt. A w tym roku będzie miał ciężej bo startuje z pozycji seniora.
Co do Karlssona to podzielam Twoje zdanie Feekus. Według mnie Miedziak spokojnie zrobi handicap. Sam jednak znalazłem jeszcze lepszy zakład w Bsafe. Ani Łaguta ani Nermark nie jeździli jeszcze na MotoArenie ale według mnie ten tor będzie idealnie pasował Griszy
Ogólnie trzeba być ostrożnym z typowaniami. W Rzeszowie bardzo mocno lało i tor będzie zagadką. W Toruniu zanosi się też na opady. W ZIelonej na 19 przewidują burzę.

T 1,5K

torretoo

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Nie pisałem dziś analiz to może napiszę kilka słów po tej kolejce. Tak jak myślałem, że Z/Z wcale nie osłabi drużyny z Zielonej Góry.. Leszno jest słabe, słabe jeszcze raz słabe szczególnie na wyjeżdze. Brak Adamsa to jak widać ogromna strata. Gorzów dziś się nie po pisał, niestety sam Gollob...:cool: to jednak za mało na wyjazdowe zwycięstwo bo każdy nie ustrzegł się wpadki nawet Tomek (jeden defekt ale poza tym 5*3 :cool::cool:). Co do derbów jakoś się tym spotkanie nie podniecałem i tak jak myślałem, że Jason pojedzie na poziomie i chyba o bonusa mimo wszystko Unii będzie ciężko. Na koniec o meczu na Motoarenie, Włokniarz na początku dostawał ostre manto ale póżniej się przełożyli i wygrywali biegi. Nie widziałem handi w Bet365 ale jeśli na prawdę było na poziomie -/+ 20 ptk to na prawdę po raz kolejny Bet365 zaszalał. &quot;Saletra&quot; na &quot;nowych&quot; tłumikach nie istnieje w Szwecji, a przyjeżdża do Torunia i robi pod komplet, nie no co za koleś :grin::grin:
Sullivan na MA nawet na rowerze pojedzie dobrze :razz: dodam, że był po chorobie w tym tygodniu, nawet w szpitalu wylądował / R_26

Status
Zamknięty.