>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

5e Free Boss Media!

P 0

pawelwerp

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
fajne promo ugrałem 25 euro i mam pytanie bo z boss medii nie wypłacałem jeszcze jak tu jest z wypłatami ?? zleciłem wypłate na MB jest napisane ze 1-4 dni, proszą o dowód czy coś czy odrazu wysyłają, bo nie wiem czy wysłać im czy czekać ??

rafal08 0

rafal08

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
fajne promo ugrałem 25 euro i mam pytanie bo z boss medii nie wypłacałem jeszcze jak tu jest z wypłatami ?? zleciłem wypłate na MB jest napisane ze 1-4 dni, proszą o dowód czy coś czy odrazu wysyłają, bo nie wiem czy wysłać im czy czekać ??

Nie chca skanow

Jutro o 13 bedziesz mial na mB

rafal08 0

rafal08

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Oczywiscie jesli tu nie ma jakichs warunkow dodatkowych przy tym promo .Jakies rh lub FPP .Chociaz oni ostatnio chyba fpp juz nie naliczaja

P 0

pawelwerp

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Oczywiscie jesli tu nie ma jakichs warunkow dodatkowych przy tym promo .Jakies rh lub FPP .Chociaz oni ostatnio chyba fpp juz nie naliczaja
raczej nie naliczają bo rozegrałem troche rozdań już miałem nawet 50 euro ale moje QQ w reku i Q na flopie przegrało z kolorem na riverze..., a po za tym by chyba było w pending bonus a nie w balance chociaz ja sie nie znam :p

R 0

ramman3

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0

Moze wygrales na blackjacku , bo FPP naliczaja normalnie - wypłaty bez zadnych obwarowań - po prostu minimum 20 e i jutro lub w poniedziałek masz.

rafal08 0

rafal08

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Aha naliczaja :-D Swietnie bo gram tam praktycznie codziennie od paru miesiecy i ostatnio jakos nie naliczaja .Jak mi pokazesz gdzie Fortune Poker ma black jacka to mozemy dalej podyskutowac

Dobranoc

marck 0

marck

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Moze wygrales na blackjacku , bo FPP naliczaja normalnie - wypłaty bez zadnych obwarowań - po prostu minimum 20 e i jutro lub w poniedziałek masz.

A gdzie masz BJ?

marck 0

marck

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Rafal z ciekawosci spytam bywasz w Olympicu w Lysogorach?

rafal08 0

rafal08

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Byłem kiedys ,ale jakos nie bardzo tak. Ale wiadomo kiedys trzeba sie bedzie przestawic wiecej na gre live :-D .

A z drugiej strony to nie chce za bardzo bo zona by mi łeb urwala jakbym jeszcze po ksynach zaczl smigac.Starczy,ze przed kompem spedzam pol dnia

R 0

ramman3

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Aha naliczaja :-D Swietnie bo gram tam praktycznie codziennie od paru miesiecy i ostatnio jakos nie naliczaja .Jak mi pokazesz gdzie Fortune Poker ma black jacka to mozemy dalej podyskutowac

Dobranoc

No tak - mialem na mysli cekebpoker - ale widze ze ostro grasz jak napisales , ze chyba naliczaja heh - przeciez jedno rozdanie na 1/2 fixed z flopem to juz praktycznie fpp a ty nie wiesz czy naliczaja a grasz codziennie?

:jezora:Rzeczywiscie dobranoc

rafal08 0

rafal08

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
To ty nie rozumiesz :-D

Ja wiem,ze nie naliczaja ,zastanawiałem sie tylko czy to jakis blad u nich w systemie czy wprowadzili od 1 marca taka zmiane juz na stałe.

A grałem tam chyba dokładnie jako 2 albo 3 Polak .Ogolnie pokeroom 1 klasa . :spokodfhgfh:

E 0

existenz

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Slask
Panowie, a maile od nich jakiegoś dostaliście, czy od razu kasa na koncie się pojawiła ?

kamikatze 12

kamikatze

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
BDG
no to ja już zleciłem wypłatke 20 E na mb ???? zobaczymy czy dojdzie ???? dzieki za promo ???? pozdro ????

S 0

samsung89

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
no to ja już zleciłem wypłatke 20 E na mb ???? zobaczymy czy dojdzie ???? dzieki za promo ???? pozdro ????

Na pewno dojdzie:) ja od nich wypłacałem nie raz;-) i kasa dochodziła zawsze;-)

rans 0

rans

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
To_run
Kolega po upływie 24h nie dostał kas , ja po 12h również !!????????