>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

50 złotych dla Ciebie za polecenie przyjaciela!

antyhazardzista 0

antyhazardzista

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
I jeszcze dodam słówko - taki Bet at home szczyci się że gra u nich 400 000 Polaków, a tak naprawdę stawiam że max 15-20 000 osób gra mniej / lub bardziej regularnie na SWOJE konta. Prawda czy fałsz ?

K 0

karpiu1234

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
I jeszcze dodam słówko - taki Bet at home szczyci się że gra u nich 400 000 Polaków, a tak naprawdę stawiam że max 15-20 000 osób gra mniej / lub bardziej regularnie na SWOJE konta. Prawda czy fałsz ?

a dziwisz sie?? przy takich kursach jakie oni wystawiaja wielu &quot;jeleni&quot; nie znajda a dobra reklama calej sprawy nie zalatwi ????
sorry za off topa bo to nie ten watek przeciez ????

kostek1916 237

kostek1916

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Legionowo
Mój kumpel założył konto z linka w tamtym miesiącu, ale nie robił jeszcze wpłaty. Czy jak wpłaci teraz i zrobi w lipcu obrót na 150 pln to dostanę bonus?

K 1,2K

kukla

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Gliwice
Mój kumpel założył konto z linka w tamtym miesiącu, ale nie robił jeszcze wpłaty. Czy jak wpłaci teraz i zrobi w lipcu obrót na 150 pln to dostanę bonus?

Nie
Ta promocja zawsze miała zasadę, że rejestracja depozyt i obórt muszą być zrobione w tym samym miesiącu

S 0

scinek18

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Z tym bonusem za polecenie to jest jakas lipa. Ja polecilem znajomego spelnil on warunki promocji jednak nie dostalem za niego nawet zeta. PO kontakcie z supportem odpisali mi ze moje konto nie moze brac udzialu w tej promocji ani teraz ani w przyszłosci. Oczywiscie mialem zrobione tam juz pare depozytow. Tak wiec nie polecam to podpucha

dzikugda 3

dzikugda

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Gdansk
to jest aktualne jeszcze? bo jak wchodzi sie na linka to przenosi na strone glowna expekt...

roy. 187

roy.

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Z tym bonusem za polecenie to jest jakas lipa. Ja polecilem znajomego spelnil on warunki promocji jednak nie dostalem za niego nawet zeta. PO kontakcie z supportem odpisali mi ze moje konto nie moze brac udzialu w tej promocji ani teraz ani w przyszłosci. Oczywiscie mialem zrobione tam juz pare depozytow. Tak wiec nie polecam to podpucha
Nie sciemniaj bo ja na tych poleceniach z 500zl lekko dostalem.

kuba121 0

kuba121

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Iwonicz
Czy link w pierwszym poście o w ogóle cała promocja są aktualne? Pytam, bo nie chciałbym stracić szansy na stówke przez np rejestracje z niewłaściwego linka.