>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

50 zł bez depozytu - plus500.pl

gumis777 0

gumis777

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Juz pisalem kiedys na forum ze tylko ECNy nadaja sie do gry normalnej.

S 0

sopel1987

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Plock
Juz pisalem kiedys na forum ze tylko ECNy nadaja sie do gry normalnej.

Co to sa ECNy?

Zna ktoś podobny program, który funkcjonuje podobnie do plus 500? Oczywiscie chodzi o platformę z której bez problemu można wypłacić gotówkę i która nie jest oszustem. pozdrawiam

S 0

sopel1987

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Plock
Pomimo tych wszystkich wypowiedzi, że to są oszuści itd. grałem za te darmowe 50zł, spróbowałem wypłacić od nich, zleciłem wypłatę na moneybookers w piątek, dzis sie zdziwiłem jak ujrzałem na moneybookers pieniądze w kwocie 500zł. Nie wiem jak w innych przypadkach, ale w moim firma jest jak najbardziej wypłacalna. Polecam.

R 0

rebmar

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Witam mam mały problem z tą stroną bo nie mogę nic kupić bo wszystko jest za drogie jak wy niby tam kupujecie aukcje ? proszę o pomoc .

S 0

sopel1987

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Plock
kolejna wypłata pojawiła się na koncie moneybookers ( 1 wypłata w kwocie 500zł teraz 1000zł, obydwie w ciągu 3 dni pojawiły się na koncie), zlecona już 3 wypłata, platforma plus 500 dla mnie wygląda na wiarygodną, miał ktos z nimi większy problem? pozdrawiam

wklej screen jak możesz
Baqu

R 0

rebmar

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
jak niby tam coś kupujesz bo ja jakoś nie mogę hmm .

gwizd3k 39

gwizd3k

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Rz-óW
jak tam mozna za te 50 cos zakupic ;&gt;?
bo dziwne to troche

R 0

rebmar

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
ale ok widzę ze wygrałeś ale co kupujesz aukcje , złoto , srebro nie wiem chodzi mi żebyś mi powiedział co mogłeś kupić za te niby 50zł bo ja jakoś sobie nie radze????

S 0

sopel1987

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Plock
np 10 baryłek ropy można kupić za 46zł, przy ilości danego towaru są strzałki, jedna do góry, druga w dół, służą do zmiany ilości kupowanego towaru pozdrawiam

R 0

rebmar

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
gdzie ty tam masz niby ropę taką tanią za 10 baryłek 700$ czyli baryłka 70$ ????

I 0

irekolsztyn

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
no to mi się fartnęło ????
Obstawiałem u nich w zeszłym roku, zgarnąłem bonusa, potem uderzyłem w kurs eur/usd, kilka razy dziennie na ciągłych wahaniach kursu kupowałem i sprzedawałem, potem zarobiłem na akcje bodajże VW i ropy, gdzie też złapałem dobre wahnięcia i w sumie chyba po dwóch tygodniach (dokładnie nie pamiętam) wypłaciłem sporą sumke i obyło się bez problemów ????

wincent 150

wincent

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Obstawiałem u nich w zeszłym roku, zgarnąłem bonusa, potem uderzyłem w kurs eur/usd, kilka razy dziennie na ciągłych wahaniach kursu kupowałem i sprzedawałem, potem zarobiłem na akcje bodajże VW i ropy, gdzie też złapałem dobre wahnięcia i w sumie chyba po dwóch tygodniach (dokładnie nie pamiętam) wypłaciłem sporą sumke i obyło się bez problemów ????

I specjalnie założyłeś konto na forum żeby napisać JEDNEGO pota i się tym pochwalić :p Mnie to jedzie wstrętną propagandą, no ale ja tam podejrzliwy jestem...

S 0

sopel1987

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Plock
ja wypłacałem z plus500 bez problemu, łącznie chyba 2400zł w 3 wypłatach, wyżej w moim poście skany są

W 33

wroclawiak

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
ściągam instalke i gdy pobiera soft wyskakuje błąd.może któś sprawdzic czy błąd lezy po mej czy ich stronie?

B 0

bobihno

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
ściągam instalke i gdy pobiera soft wyskakuje błąd.może któś sprawdzic czy błąd lezy po mej czy ich stronie?
Ja ściągnąłem i śmiga ok, więc to coś u Ciebie jest nie tak.